[Bursa - MT]

"
Pazartesi'den biri istisnada olsa 7 motor olması süper. Hocam sizin Bilecik gezisine dönmez inşallah. Çok zalılım az katılım babında.:cherry:

:bounce:Grup işleri hiç belli olmuyor 4-5 motor yazıp 15 motor olduğumuz durumlar çok daha fazla oldu,.Ben tek bir şey bilirim grup olaylarınnda sayıya bel bağlamayacaksın,beklenti içerisine girmeyeceksin önemli olan tek yada çok olsanda,gezmek,görmek,tefekkür etmek(yinede gelemeyecek olup ta adı yazılı arkadaşlar muhakkak öncesinde mazeretlerini bildirsinler)...:cat:

GEZİ GÜNCELLEME
29-09-2012 Mustafa kemal paşa kaplıcaları ve Su uçtu şelalesi gezisi...
10:30 Kent meydanı Kafkas önü
11:00 İzmir yolu Mintex tesisleri

1-search16
2-Mehmet_Gemlik
3-n_tuncak
4-Zekeriya
5-Gökhancbr
6-Muyat26(belki)
7-Mert Aksoy
8-Murat112 (belki )
9-Ahmanamra + 2 (belki )
10-Nail cbf

:bounce:Grup işleri hiç belli olmuyor 4-5 motor yazıp 15 motor olduğumuz durumlar çok daha fazla oldu,.Ben tek bir şey bilirim grup olaylarınnda sayıya bel bağlamayacaksın,beklenti içerisine girmeyeceksin önemli olan tek yada çok olsanda,gezmek,görmek,tefekkür etmek(yinede gelemeyecek olup ta adı yazılı arkadaşlar muhakkak öncesinde mazeretlerini bildirsinler)...:cat:

GEZİ GÜNCELLEME

1-search16
2-Mehmet_Gemlik
3-n_tuncak
4-Zekeriya
5-Gökhancbr
6-Muyat26(belki)
7-Mert Aksoy
8-Murat112 (belki )
9-Ahmanamra + 2 (belki )
10-Nail cbf
11-DEC16+1
motorumu en son tamirden çıkardıktan sonra ayar yaptırmaya götürmem gerekiyordu vakitsizlikten götüremedim şimdi ayar yapılıyor geziye yetişirse ve babamlada konuştuktan sonra allahın izniyle aranızdayım gezide

11-DEC16+1
motorumu en son tamirden çıkardıktan sonra ayar yaptırmaya götürmem gerekiyordu vakitsizlikten götüremedim şimdi ayar yapılıyor geziye yetişirse ve babamlada konuştuktan sonra allahın izniyle aranızdayım gezide
Kardeş çıkart artık şu motoru servisten. Takıl arkamıza.

---------- Post added at 21:38 ---------- Previous post was at 21:32 ----------

Beyler Bayanlar; Aşşağıdaki numaralı koltuklar boş gelmek isteyen varsa.
12- .........
13- .........
14- .........
15- .........

bu geziye katılamayabilirim arkadaşlar birkaç problem çıktı söz vermiyim ama sorunları çözersem orda olacağım...

abi bu bahsedilen yerde kükürt havuzu mu var :)
Sudaki kükürt oranı çok fazla. Suyun dereye aktığı yerde yeşil ve beyaz tortular var.

---------- Post added at 07:57 ---------- Previous post was at 07:55 ----------

karacabeyden katılmak mumkunmu bu gezıye arkadaslar.
Katılabilirsiniz tabiki. Telefon numaranızı bırakırsanız mintex ten çıkarken ararız, hem sende fazla beklememiş olursun. Karacabey çıkışındaki Full akaryakıt istasyonunda bekleyebilirsin.

:bounce:Gökhan sen duramazsın ,bak şuraya mavi italik yazıyorum,gezi günü ordasın:bounce:

:bounce:Davut Emre seni gezilerde görmeyeli büyümüşsündür kesin,çok açmayın şu araları böyle...:bounce:

:bounce:Karacabeyli arkadaş sen saat 11.30 gibi yol çatağına çık envayi çeşit 10 civarı motor grubunun arasına dal(blue dolunayın numarasını kaydet gerekirse ordan ara):bounce:,,...

:bounce:Murat_112 gençleşme,ve ölümsüzlük havuzuda varmış yoksa benim işim ne o kadar yol falan :)

GEZİ GÜNCELLEME

1-search16
2-Mehmet_Gemlik
3-n_tuncak
4-Zekeriya
5-Gökhancbr
6-Muyat26(belki)
7-Mert Aksoy
8-Murat112 (belki )
9-Ahmanamra + 2 (belki )
10-Nail cbf
11-Davut Emre Cin
12-Salcano

Cumartesi Hava Durumu
Parçalı bulutlu 29 derece sıcaklık ve saatte 13km kuvvetinde rüzgarlı olacak. Bundan müsaiti olmaz heralde. :cat:

11:30 da full de olacagım.eger musaıt olursa benı motor camiasına kazandıran fatih arkasımada teklıf edecem yanı katılım sayımız 2 olabılır.motorumu aldıgımdan berı katıldıgım ılk grup gezısı olacak sankı heyecanlanmısım gıbı bı duygu var ıcımde ama en guzelı yenı arkadaslarımın olacak olması.28 nısandan bugune 7000 kusur km yı tek basına yapmıs olmanın yanlızlıgını boylelıkle atarım dıye umuyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:33 ----------

11:30 da full de olacagım.eger musaıt olursa benı motor camiasına kazandıran fatih arkasımada teklıf edecem yanı katılım sayımız 2 olabılır.motorumu aldıgımdan berı katıldıgım ılk grup gezısı olacak sankı heyecanlanmısım gıbı bı duygu var ıcımde ama en guzelı yenı arkadaslarımın olacak olması.28 nısandan bugune 7000 kusur km yı tek basına yapmıs olmanın yanlızlıgını boylelıkle atarım dıye umuyorum.0 532 491 91 70 tel numaram

Bu gezi çok güzele benziyor hem katılım açısından hem de rota olarak.
Kısmet olursa ben de aranızda olmak istiyorum...

Kardeş çıkart artık şu motoru servisten. Takıl arkamıza.

---------- Post added at 21:38 ---------- Previous post was at 21:32 ----------

Beyler Bayanlar; Aşşağıdaki numaralı koltuklar boş gelmek isteyen varsa.
12- .........
13- .........
14- .........
15- .........
abi allaha şükür en son arife günü çıkarttım ondan sonra arıza yapmadı sadece bir iki ayar kalmıştı onlara götüremedim şuanda onlar yapılıyo

Cumartesi Hava Durumu
Parçalı bulutlu 29 derece sıcaklık ve saatte 13km kuvvetinde rüzgarlı olacak. Bundan müsaiti olmaz heralde. :cat:
coşkun mümkünse önümüzdeki elli yıl görüşmeyelim.:) neden pazar değilde ctesi yaaa. boşyerler konusunuda yorumsuz bırakıyorum:pr:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------

:bounce:Şahsen tüm geziler bana c tesi daha çok uyuyor...Hem stres atıyorum hemde Pazar dinlenmiş ve ev işlerimi yetiştirmiş olarak P tesi sendromuna başlamış oluyorum...:cat:

1-search16
2-Mehmet_Gemlik
3-n_tuncak
evet hocam haklısın ctesi size çok uyuyor keşke bizimde iki gün tatilimiz olsaydı
ama biz evi barkı unutup hatta evdeki mualifleri karşımıza alarak birgünlük geziyi dahi güzel bir dinlence olarak görüyoruz. ve pazartesi sendromu yaşamıyoruz not: esnaf mt:pale:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:54 ----------

bu ctesi ve bundan sonraki bütün ctesi gezilerinizde size kazasız belasız eylenceli geziler diliyorum....!

coşkun mümkünse önümüzdeki elli yıl görüşmeyelim.:) neden pazar değilde ctesi yaaa. boşyerler konusunuda yorumsuz bırakıyorum:pr:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------

evet hocam haklısın ctesi size çok uyuyor keşke bizimde iki gün tatilimiz olsaydı
ama biz evi barkı unutup hatta evdeki mualifleri karşımıza alarak birgünlük geziyi dahi güzel bir dinlence olarak görüyoruz. ve pazartesi sendromu yaşamıyoruz not: esnaf mt:pale:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:54 ----------

bu ctesi ve bundan sonraki bütün ctesi gezilerinizde size kazasız belasız eylenceli geziler diliyorum....!
Pazar gece işe gidicemde...:cherry:

nihayet aldım motorumu ve haftasonu ehliyetsiz olarakta olsa bindim :) bu geziye de gelmek istiyorum ama şu an şehir dışındayım ve cuma akşamı dönücem, cumartesileri normalde çalışmıyorum ama şehir dışında olduğum için gitmem gerekebilir.. ve tabiki de ehliyet :( adamlar vermemek için 3 haftadır sınavı erteliyorlar ama inat ettim alıcam :) gelmeyi çok isterdim ama ehliyeti aldıktan sonra inşallah ;)

ÖZCAN1980 EWET FATİH akkanıs.bu aksam onada soyledım boyle bır gezı oldugunu gelırmısın dıye.muhtemelen gelecek ve sanada heber verecegını soyledı.bende baska bır arkadasıma soyledım sanırım bu gezıye karacabeyden 4 motor katılacagız.umarım mahsuru yoktur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:39 ----------

:bounce:Gökhan sen duramazsın ,bak şuraya mavi italik yazıyorum,gezi günü ordasın:bounce:

:bounce:Davut Emre seni gezilerde görmeyeli büyümüşsündür kesin,çok açmayın şu araları böyle...:bounce:

:bounce:Karacabeyli arkadaş sen saat 11.30 gibi yol çatağına çık envayi çeşit 10 civarı motor grubunun arasına dal(blue dolunayın numarasını kaydet gerekirse ordan ara):bounce:,,...

:bounce:Murat_112 gençleşme,ve ölümsüzlük havuzuda varmış yoksa benim işim ne o kadar yol falan :)

GEZİ GÜNCELLEME

1-search16
2-Mehmet_Gemlik
3-n_tuncak
4-Zekeriya
5-Gökhancbr
6-Muyat26(belki)
7-Mert Aksoy
8-Murat112 (belki )
9-Ahmanamra + 2 (belki )
10-Nail cbf
11-Davut Emre Cin
12-Salcano
karacabeyden katılım galıba bıraz cogalacak.sımdılık gezıye katılacak 4 motor olduk bıle c.tesıye kadar sayı artmasında bı mahzur varmıdır?kıne.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar