[Bursa - MT]

Önümüzdeki hafta cumartesi günü M.KemalPaşa Tümbüldek kaplıcaları, oradanda Suuçtu şelalesine nedersiniz. Kaplıcalarda ayakların yorgunluğunu atıp Suuçtu şelalesinin kayalıklarında tekrar yoralım. Cumartesi yapalımki hep pazar geziyorsunuz diyen Gemlikli Mehmet kardeşimde gelebilir belki. Gidiş yolu dağdan, kros'çu arkadaşlar anlarsınızya. Dönüştede KemalPaşa çıkışında Kantçı Hakan'da çaylar benden. Buyrun bir iki link.
http://www.mustafakemalpasa-bld.gov.tr/?act=detail&id=18&/tumbuldek-kaplicasi
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150795135144216&set=o.246447015369867&type=3&theater
http://www.mustafakemalpasa-bld.gov.tr/?act=detail&id=19&/suuctu-selalesi
Listeyi hafta ortasında oluşturmaya başlayabiliriz.

:bounce:Şahsen tüm geziler bana c tesi daha çok uyuyor...Hem stres atıyorum hemde Pazar dinlenmiş ve ev işlerimi yetiştirmiş olarak P tesi sendromuna başlamış oluyorum...:cat:

29-09-2012 Mustafa kemal paşa kaplıcaları ve Su uçtu şelalesi gezisi...

1-search16
2-Mehmet_Gemlik
3-n_tuncak

şu turla alakali bi anlatim yaparmisiniz. Nerde başlaniyo nekadar zaman geciriliyo nekadar zaman sürülüyor kac gibi bursada olunuyor.

oo hocam hep böyle şehir dışı yapıyosunuz çok ümitliydim bu haftasonuna gelecek haftada gidiyosunuz yine bekliyorum yine bekliyorum yani :salut:

muhtemelen bende gelebilirim ancak tek beni düşündüren olay polis amcalar beni nerde görseler bir durdurma hissine kapildiklarindan dolayı ehliyetsiz yakalanma endişesi. Napsam ki yaw :(

:bounce:Hamza kardeş muhtemelen 12 gibi Minteks'te buluşulur gündüz gezilir,bir yerlerde yemek yenilir ve akşam eve dönülür search16 gezinin planlayıcısı olarak ayrıntıları bizlere sunacaktır,güzergah zaten belli:cat:...

:bounce:MhmtcnKoral sızlanma,sende bizimle tanışıp çay içmek için buluşma noktasına gelirsin,hem bakarsın üşenmeden taşıyan olur gezmiş olursun:cat:...

:bounce:Gökhan Zekeriyanın halen motoru yapılmadığı için ehliyeti boşta hem zaten az kaldı seninkinin çıkmasına,sensiz gezi olmaz topla saz arkadaşlarını:cat:...

1-search16
2-Mehmet_Gemlik
3-n_tuncak
4-Zekeriya
5-Gökhancbr

söz vermeyeyim ama, bizde gelebilirz.kısmet diyelim artık. Yanımıza havlu ve sabun alalımmı çoşkun kardeş. Yaparmıyız göbektaşı sefası :))

söz vermeyeyim ama, bizde gelebilirz.kısmet diyelim artık. Yanımıza havlu ve sabun alalımmı çoşkun kardeş. Yaparmıyız göbektaşı sefası :))
Yapalım murat nedemek, iyi kese atarım. İçeri giriş 3,5 tl, hiç bir yerde bulamazsınız bu fiyata doğal hamam. Yanlız hamamdan sonra motora binmek adamı bitiriyor. Ben denedim.Ayaklar için küçük havuzlar var orada ayakları dinlerdirsek bile kafi. Bayanlar içinde hamam var ve erkekler hamamından daha büyük.(içine girmedim, dışarıdan belli oluyor.) Detayları akşama yazarım. İşte fazla fırsatım olmuyor.

Eski kemalpaşa yolundan gideceksek gelebilirim muhtemelen. Harika bir yol orası . Gerçi ben cross pistine dalıcaktım arkadaşla ama ayartırsam onla katılırım .Bu arada suuçtu şelalesine gelmeden alabalık tesislerine giden bir yol var. biraz bozuk ama tesis ve manzara harika :D

Eski kemalpaşa yolundan gideceksek gelebilirim muhtemelen. Harika bir yol orası . Gerçi ben cross pistine dalıcaktım arkadaşla ama ayartırsam onla katılırım .Bu arada suuçtu şelalesine gelmeden alabalık tesislerine giden bir yol var. biraz bozuk ama tesis ve manzara harika :D
Gidiş yada dönüş, ikisinden biri dediğin yoldan olacak

bende katılmak istiyorum sizin icinde uygun olursa.
Gelebilirsin tabiki, kendine güveni olan herkez katılabilir.

---------- Post added at 19:14 ---------- Previous post was at 18:44 ----------

29 Eylül cumartesi M.KemalPaşa Tümbüldek kaplıcaları ve Su uçtu şelalesi gezi planı.
10:30 Kent meydanı Kafkas önü hareket birinci toplanma noktası
11:00 İzmir yolu Mintex tesisleri ikinci toplanma noktası
Yakıtlar mintexte alınabilir. ''Sabah kahvaltısını ben o saatte yapamam'' diyenler için birinci mola yeri olan Üç kurnalı mevki Kanatçı Hakan'da mis gibi tereyağlı çorba içilebilir. ''Kanatçı Hakan'da kim'' diyenler olursa benim Enişte işletme sahibi. (cüneyt):) Çaylar benden.Mintex ile araı 60 km civarı. İçilen çayların ardından rotamız Tümbüldek kaplıcaları. Muhtemelen ayaklar biraz üşüyecek eğer hava böyle olursa. Ama tüm MT ye yetecek kadar ayak hamamı kuyuları var. ''Dikkat Yüksek Sıcaklık'' Ayaklarını birden sakın daldırmayın. Mantar başta olmak üzere birçok hastalığa gerçek şifa kaynağı. Kükürt kokusu hamamın içindede genizleri yakar derecede. ''Biz hamamada girmek istiyoruz'' diyen olursa sonrasında ki gevşeme kaynaklı motor sürmek çok tehlikeli oluyor, belirteyim. Burada geçireceğimiz zamanın ardından yolumuz Suuçtu Şelalesi. Bilenleriniz gidenleriniz vardır mutlaka. Karpostallık fotolar yakalanabilir her halükarda. Sürekli gezilerde ''beyaza bakıyoruz'' diyen zekeriya yine aynı cümleleri kuracaktır eminim. Karnımız acıkır gibi oldu sanki, ne yesek? KemalPaşa'ya dönünce pide lahmacun yada zabah çaymolası verdiğimiz yerde kanat, saç kavurma, köfte gibi olabilir. KemalPaşa içinde dürüm de olabilir. Bu ayrıntılar şelalenin tepesine çıkınca acı acına tartışılır.
Merkezde etibank aile çay bahçesi yada dere kenarındaki baraj yanına kurulu çay bahçesi demlenme yeri olabilir. Çay molasının ardından sırasıyla dağ yolundan köylerden Bursa istikamet verilerek geziyi Allah'ın izni ile tamamlamış olucaz. Detaylar birlikte belirlenebilir.

GEZİ GÜNCELLEME
10:30 Kent meydanı Kafkas önü
11:00 İzmir yolu Mintex tesisleri

1-search16
2-Mehmet_Gemlik
3-n_tuncak
4-Zekeriya
5-Gökhancbr
6-Muyat26(belki)
7-Mert Aksoy

GEZİ GÜNCELLEME

1-search16
2-Mehmet_Gemlik
3-n_tuncak
4-Zekeriya
5-Gökhancbr
6-Muyat26(belki)
7-Mert Aksoy
"
Pazartesi'den biri istisnada olsa 7 motor olması süper. Hocam sizin Bilecik gezisine dönmez inşallah. Çok zalılım az katılım babında.:cherry:

nail cbf150 listeye ekleyin ben daha toplamaya çalışıyorum :)

---------- Post added at 21:59 ---------- Previous post was at 21:52 ----------

murat112 yi de ekleyin telden yazdığım için ben yapamıyorum.

GEZİ GÜNCELLEME

1-search16
2-Mehmet_Gemlik
3-n_tuncak
4-Zekeriya
5-Gökhancbr
6-Muyat26(belki)
7-Mert Aksoy
8-Murat112 (belki )

9-Ahmanamra + 2 (belki )

arkadaşımın bana hediyesi fotoğrafı sizlerlede paylaşmak istedim...
Motor sahibi çeken düzenleyen Koray lüleci sizlerlede paylaşmak istedim sizin aracılığınzla 9 yıllık dostuma teşekkür ediyorum...

550902_161033354034728_1012513549_n.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar