[Bursa - MT]

:bounce:Zekeriya eline sağlık yeniden gittim o güne yav bitmeseya bu gezmeler,gezerken geçmese ya saatler,saniyeler,vatanımın her karışını bilmediğim her yerini motorla görmek istiyorum:cat:..

:bounce:Search pozitif düşünür etrafa iyi bakarsan pozitif olaylarla karşılaşırsın kardeş,yazık yav her aksilikmi seni bulur :sunny:

:bounce:Betaz atlı Aykut başlayacam ha cross makinana(yinede hayırlı olsun :)) at şuraya mağara fotolarını olmadı face te paylaş,zeko yayınlasın...(Hasta etmeyin lan adamı:):cat:

:bounce:Mustafa Doğru kardeş meslektaşmıyız yoksa,biraz kendini tanıt seninde olabileceğin zamanlara toplanıp,dağılmayalım......:cat:
:cat:

:bounce:Özcan aman çok ta takıp psikolojini bozma bu çantalar için,mantıklı ne kaldıki memlekette,sen Semanın düşmelerine odaklan onsuz kalmayalım...:bounce:

Piyasada esnaf kalmamış. Varsada işi çıraklara teslim etmiş kendileri müşteri kaybettiklerinden habersizler. Motor birtürlü ayar tutmuyor. Ensonunda ben el attım işe. Bugün yaptıkları montajı baştan aşşağı inceledim. Karbüratör boğazına girişteki parçanın ucunu kırmışlar. Buradanda hava aldığından karışım bir türlü tutmuyor. Birde montajda motorun heryerini çizmişler. Işıklı düğmeti sabitlemek için japonla ön grenejın altına km satinin önündeki cama yapıştırmaya kalkmışlar, yapıştırıcı boya üzerinden ön fara kadar üç kanal akmış. Sonra silmeye kalkmışlar boyayı kaldırmışlar. Tamir takımında bulunan anahtarları kaybettiler. (teker teker çıkmaya başlamış) Taktıkları regülatör artçılı kasise girdiğinde lastiğe sürtüyor. Tam bir rezalet. İki gündür kavga ediyorum adamlarla. En kötüsüde deneme aşamasına denk geldim, resmen motoru 3 dk sehpada 7000 devirde çalıştırdılar. Bu motor iki güne kalmaz conta yakacak dedim hiç bişey olmaz dediler. Bugün işe gelirken çalıştırdım üst kapak contasından yağ gelmeye başlamış ve üfleme sesi var. Gelde gırtlaklama bunları.
geçmiş olsun adamlar tam bir afedersiniz şerefsiz çıkmışlar birde 700 tl aldılar utanmadan bende tüketici haklarına verin tazminat davası açın işte küçük esnafın sorunu bu hem iş geldi düzgün yapmıyorlar ondan sonrada millet gelmeyince yok efendim kriz var da iş yapamıyoruz ilk önce sen gelen müşterini zarara uğratma contada gitmiş herhalde sizin keşke yaptırmasaydınız astarı yüzünden pahallıya gelmiş

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:36 ----------

Arkadaslar 5 dk once kros aldim allah so
numu hayretsin :)))))
hayırlı olsun abi beyaz symm duruyor mu hala çok güzeldi o geceden beri hala aklımda:)

:bounce:Zekeriya eline sağlık yeniden gittim o güne yav bitmeseya bu gezmeler,gezerken geçmese ya saatler,saniyeler,vatanımın her karışını bilmediğim her yerini motorla görmek istiyorum:cat:..

:bounce:Search pozitif düşünür etrafa iyi bakarsan pozitif olaylarla karşılaşırsın kardeş,yazık yav her aksilikmi seni bulur :sunny:

:bounce:Betaz atlı Aykut başlayacam ha cross makinana(yinede hayırlı olsun :)) at şuraya mağara fotolarını olmadı face te paylaş,zeko yayınlasın...(Hasta etmeyin lan adamı:):cat:

:bounce:Mustafa Doğru kardeş meslektaşmıyız yoksa,biraz kendini tanıt seninde olabileceğin zamanlara toplanıp,dağılmayalım......:cat:
:cat:

:bounce:Özcan aman çok ta takıp psikolojini bozma bu çantalar için,mantıklı ne kaldıki memlekette,sen Semanın düşmelerine odaklan onsuz kalmayalım...:bounce:
Herzaman pozitif düşünüyorum da, ara ara sinirler boşanıyor. Biraz zaman geçtikten sonra beterin beteri insanın aklına geliyor ve yumuşuyor.

Piyasada esnaf kalmamış. Varsada işi çıraklara teslim etmiş kendileri müşteri kaybettiklerinden habersizler. Motor birtürlü ayar tutmuyor. Ensonunda ben el attım işe. Bugün yaptıkları montajı baştan aşşağı inceledim. Karbüratör boğazına girişteki parçanın ucunu kırmışlar. Buradanda hava aldığından karışım bir türlü tutmuyor. Birde montajda motorun heryerini çizmişler. Işıklı düğmeti sabitlemek için japonla ön grenejın altına km satinin önündeki cama yapıştırmaya kalkmışlar, yapıştırıcı boya üzerinden ön fara kadar üç kanal akmış. Sonra silmeye kalkmışlar boyayı kaldırmışlar. Tamir takımında bulunan anahtarları kaybettiler. (teker teker çıkmaya başlamış) Taktıkları regülatör artçılı kasise girdiğinde lastiğe sürtüyor. Tam bir rezalet. İki gündür kavga ediyorum adamlarla. En kötüsüde deneme aşamasına denk geldim, resmen motoru 3 dk sehpada 7000 devirde çalıştırdılar. Bu motor iki güne kalmaz conta yakacak dedim hiç bişey olmaz dediler. Bugün işe gelirken çalıştırdım üst kapak contasından yağ gelmeye başlamış ve üfleme sesi var. Gelde gırtlaklama bunları.

Abi çok üzüldüm ya allah sabır versin ne sinir dayanır bu duruma ne sabır gerçi ama. Geçmiş olsun abi. Umarım bir an önce toparlanır motorun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:13 ----------

http://www.tech90.com.tr/u-tech90_termal_IclIk_takim-2181.html
aramızda bu içliği kulanan var mı havalar soğudu böyle bişey alayım dedim

Usta arkada dikiş yoksa alayı iyidir :) Yoksa uraşır durursun :p

Abi çok üzüldüm ya allah sabır versin ne sinir dayanır bu duruma ne sabır gerçi ama. Geçmiş olsun abi. Umarım bir an önce toparlanır motorun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:13 ----------

Usta arkada dikiş yoksa alayı iyidir :) Yoksa uraşır durursun :p
anlamadım abi nasıl bunun fiyatı uygun geldi motomaxtan üsteünü almıştım knoxın ama alt yok:)

yok gökanım satarmıyım beyaz atımı ne derler sonra bana :))))) nevın hocam resimleri faceten zekeriyaya atmaya çalısıyorum su an zaten.... laptopa atamadım telden gönderiyorum msj olarak i,nş. böu yontem işe yarar :)

iyi akşamlar arkadaşlar.. ben de aranıza katıldım sayılır.. 0 km cbr 125r aldım ve şu anda istanbuldan yola çıkmış durumda, yarın veya cuma günü motoru gidip bursada getirdikleri yerden alıcam :)

---------- Post added at 22:03 ---------- Previous post was at 21:55 ----------

bir de şunu sormak istiyorum facebooktan ya da twitterdan ulaşabileceğimiz, etkinliklerden, buluşmalardan haberdar olabileceğimiz bir sayfa var mı? paylaşırsanız sevinirim..

dostum hoş geldin aramıza... burdan haberleşiyoruz... utabi telefonlaşıyoruzda :) katılırsın artık gezilere değilmi :)

inş. aranıza bende katılıcam bu 2 ay içerisinde, 20 Ekimde ehliyet sınavım var :)
Aramıza hoşgeldin. Artık sınav dı motordu falan önümüzdeki sezona anca yetişirsin. Bekleriz gezilere. Sanaldada katılımcı olursun artık, ce eee deyip kaçanlardan olmazsın.

---------- Post added at 23:41 ---------- Previous post was at 23:39 ----------

iyi akşamlar arkadaşlar.. ben de aranıza katıldım sayılır.. 0 km cbr 125r aldım ve şu anda istanbuldan yola çıkmış durumda, yarın veya cuma günü motoru gidip bursada getirdikleri yerden alıcam :)

---------- Post added at 22:03 ---------- Previous post was at 21:55 ----------

bir de şunu sormak istiyorum facebooktan ya da twitterdan ulaşabileceğimiz, etkinliklerden, buluşmalardan haberdar olabileceğimiz bir sayfa var mı? paylaşırsanız sevinirim..
Aramıza sende hoşgeldin. Kadro genişliyor. Katılımcı olman dileğiyle

Herzaman pozitif düşünüyorum da, ara ara sinirler boşanıyor. Biraz zaman geçtikten sonra beterin beteri insanın aklına geliyor ve yumuşuyor.
coşkun o artık gazlandı. diyon ya aslanı ne ettin len..:p

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------

bas gazaaaa coşkun bas gazaaaa yollar senin hiç durmaaaa..:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:19 ----------

arkadaşlar temiz dosta gider bir sym 250i evomuz var bilginiz ola. 2011.mod. mat siyah.
8000km kesinlikle yan yatması çamura batması yok. nevin hocam sen biliyorsun motoru
mustafa abimin motor..

Resimler çok güzel :) mesai olmasaydı bende o resimleri içinde olacaktım çok şey kaçırdık çooooook :)

Aykut abi hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin :) Artık slogan hem yollarda hem dağlarda görüşmek dileğiyle olacak galiba :))

coşkun abi hayırlı olsun dicektim ama pek hayırlı olmamış geçmiş olsun abi , inş. düzelir abi durum anlattıklarına göre ilgisizce bir iş çıkarmışlar ortaya..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar