abi bu topkaseyi ruhsata işletmeyi şaka sanmıştım gerçekmiş yaa..
sinirlerim kalktı böyle bir saçmalık olurmu. ee olur. pek şaşırmamak lazım bu cennet ülkemde ne zaman vatandaşın.
ekonomisi ve refahı için faydalı bir nimet olsa. başımızdakiler. vakit kaybetmeden ellerini oğuşturmaya başlar.
lpg nin ilk çıktığı yıllar vatandaş deposunu ne zaman doldurduğunu unutuyordu. ya bugün?
keza dogalgaz. benzin 5 tl ye dayandı. iş güç şehir sitres tüpünün içinde vatandaş biraz oksijen almak için bir delik bulsa anında tıkıyorlar
evlerde doğalgaz var ama insanlar fatura yüzünden titriyor yakamıyor. yaksa gaz artı bir ev kirası. düşünün
motorda çantayı ruhsata işletmek en az 60. 70 tl.türkiyede kaç motor var? birde işletene kadar yazılan cezalar off off paraya bak
baktılar güzel bir kaynak oldu. kimsede ses yok. arkasından aynalarda ruhsata işlenecek derlerse hiç şaşırmam.

l:
trafikte bir tv ci hanım şöförü durdurup soruyor. benzin fiyatları için ne düşünüyorsunuz efenim. şöförün cevabı şu tabii gülümseyerek
eee alıştık artık...! bu yıllardır böyle bu güzel milletimin sessiz sedasız hatta gülerek kabullenişini. başımızdakiler çok çok iyi biliyor.........! çokta iyi değerlendiriyor. özür dileyerek bir latife paylaşmak isterim. kral emirelini çagırır. talimat verir saray giderleri için alınan aylık beş akçenin
yedi akçeye çıktığını söyle. söyler ve uygulanır. kral emirelini tekrar çagırır bir bak bakalım halkım mutlumu. neyse bakar herkes hayatından menmun. bir süre sonra kral tekrar emirelini çagırır. derki köyün etrafını telle çevirip. tek giriş kapısı yapın köye girip çıkanlardan birer akçe alın. neyse yapılır. kral durumu konturol etmesi için git bak durumdan şikayetçi olan varmı der. emireli gder bakar uzuuuun bir kuyruk
nasılsınız eyy ahalii der ahaliden birisi iyiz efendim ama çok sıra bekliyoruz birkaç kapı daha olsa. demiş dert yanmış.
emireli kralın huzuruna çıkmış. kral sormuş nedir durum halkım mutlumu mutlu efendim ama biraz sıra beklemekten şikayetçi.
iyice keyfe gelip ellerini oğuşturan kral sadis ve neşeli bir şekilde. tez git bir düzücü bul sıra bekleyenlerin hepsini düzsün demiş.
'''yanlış anlaşılmasın sıraya düzsün anlamında''..

. neyse birkaçgün geçer durum için emireli sıradaki kaza zedelere sorar.
nasılsınız eyy ahallii menmunmusunuz? yine biri çıkar sıradan.. menmunuz efendim ama düzücüleri biraz çogaltsanız çok iyi olacak.......!
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:28 ----------
:bounce:Search okullar başladı tabiiki haftalık geziler en az 3 haftada 1e düşmek zorunda otomatik,1 haftasına akşam toplantısı mehtap turu,1 haftasınıda boş geçirdikmidi bana her türlü uyar fakat sizde sanaldan çıkın bize akın artık:cat:
:bounce:Espaniole bu c tesi akşamı bilemedin sonraki ctesi akşamı toplantısında oda olmadı bir sonraki pazar gezisinde bulursunuz.Bizi siteden sanaldan Takip edip yetişebilirseniz otoyollarda yakalamanız dileğiyle bekleriz her zaman:cat:...
:bounce:Memo06 Bond,senin bandana fikri işi çok karizmatik,asil bir şekilde gümbür gümbür sürpriz olarak hazırlanıyor Zekeriya tarafından...Siyah bandana üstüne kırmızı al bayrağımız yanına yeşil bursa el yazılı baskılı boyamız onun yanınada kırmızı motosiklet amblemiz ile çok tatlı bişiy olacak hadi bekleyin şimdi merakla,büyük bir hevesle ve kavuşma arzusuyla(yok öyle hemen herkese vermeyeceğiz haketmeniz lazım,sınavlar,kurallar,katılım,sürüşler,sabıka belgesi,ikatmetgah vs
)...:cat:...
eee hocam fikir babası olarak bana biricik hediye edersin sanırm dimi..