[Bursa - MT]

Gezi güncelleme
16-09-2012 PAZAR MANYAS KUŞ CENNETİ-BALIKESİR-GÖNEN GEZİSİ
BULUŞMA YERİ:MİNTEKS ÖNÜ 10:00

1-Nevin Hoca
2-Blue dolunay
3-Gökhan16
4-Ahmanamra (belki)
5-Kayariki
6-Dalgıç_800
7-RiddleJr
8--Beyaz Atlı

:bounce:Abi düştük 8'e Zeko zaten artçı geliyor,Gökhan dönüşte motorlu,Biri bize Gönende iştirak ediyor hımmmm Ahmanamra'da ters yaparsa giderken 4 ve ya 5 dönüşte 6 ve ya 7 motorcuyuz...Şehir dışı için az bir katılım.Buuuu demek oluyorkiiii geri adım yok,söylenilen saatlerde söylenilen yerlerde buluşup tek motorda olsak biz Gönen'de nasipse yarın fellik fellik fink atacağız,gaz açacağız,uzun yol yapacağız:cat:...

Merhaba arkadaşlar,

İsmim Serdar, yaşım 44.. Henüz 2 aylık motor kullanıcısıyım.

Temmuz başından bu yana her gün forumu takip ediyorum.
Sizin için nasıl bir histir bilmiyorum ama artık bir çoğunuzu yakından tanıyor gibiyim.
Zamanın uygun olduğunu düşünüp kendimi tanıtmak istedim.

Çok hoş bir grup olduğunuzu düşünüyorum. Aranızda bir selelik yer varsa katılmak isterim.

Merhaba arkadaşlar,

Sizin için nasıl bir histir bilmiyorum ama artık bir çoğunuzu yakından tanıyor gibiyim.

Çok hoş bir grup olduğunuzu düşünüyorum. Aranızda bir selelik yer varsa katılmak isterim.
Hoş geldiniz sefa getirdiniz. Aramızda her zaman bir selelik değil bin selelik yer var. Ağır abilere ihtiyaçta var genç kanı kaynayanlarada.

---------- Post added at 00:35 ---------- Previous post was at 00:27 ----------

Bendeki talihede bak. Çöldeki kutup ayısı misali. Bugün motoru aldım lpg dönüşümünden, artık topcase de tank var. Üzerine topcaseleri ruhsata işletme mevzusu çıktı. Gidip benim motora topcaseyi nasıl işletirim. Adam bir açıp bakacak....tebrikler deyip kapatacak:queen:
Yarınki gezi listesi azalmış. Bakımlar önceden yapılmadı heralde kayışlar atmaya başlamış.

---------- Post added at 00:37 ---------- Previous post was at 00:35 ----------

Hoş geldiniz sefa getirdiniz. Aramızda her zaman bir selelik değil bin selelik yer var. Ağır abilere ihtiyaçta var genç kanı kaynayanlarada.

---------- Post added at 00:35 ---------- Previous post was at 00:27 ----------

Bendeki talihede bak. Çöldeki kutup ayısı misali. Bugün motoru aldım lpg dönüşümünden, artık topcase de tank var. Üzerine topcaseleri ruhsata işletme mevzusu çıktı. Gidip benim motora topcaseyi nasıl işletirim. Adam bir açıp bakacak....tebrikler deyip kapatacak:queen:
Yarınki gezi listesi azalmış. Bakımlar önceden yapılmadı heralde kayışlar atmaya başlamış.
Giden arkadaşlara Allah kazasız belasız gidip gelmeyi nasip etsin. İyi gezmeler.

Merhaba arkadaşlar,

Hoşgeldin Serdar abi :) (Madem tanışıyoruz abi diye hitap etmemde bir sakınca yoktur umarım :) )

Adam bir açıp bakacak....tebrikler deyip kapatacak:queen:
.

ahahahaa buna çok güldüm işte :queen:

Hoşgeldin Serdar abi aramıza bizde sizin gibi abilere her zaman yer vardır ne demek :)

Millet ben mintexdeyim ilk gelene çay benden :p :)

bende 4te ise gidicem mesai var gelemem de diyemiyorum mesaiye mecbur gidicem .. ins. mesai olmadigi bi gun denk getircem.hayırli ve keyifli yolculuklar arkadaslar.

Hocam motorum LPG dönüşümünde. Yanında iki mühendis harıl harıl çalışıyor. Cumartesi servisten çıkıp pazar test edilecek. Birde pazar günü 10:00 - 12:30 saatleri arasında fabrikamızda aile gezisi var. Eşim çalıştığımız alanları fabrikanın içini merak ediyor. Buralar ailelere gösterilecek. Bu sebeplerden dolayı katılamıyorum.
Toplantı konusundada çok zayıfız. bir türlü toplanamıyoruz. Malum vardiyalar uymuyor, işleri çıkan oluyor vs. Arkadaşlar bu konuda biraz daha duyarlı olursak çok daha güzel dostlukklar olacağına eminim.
lpg işini halledebildiiz mi bizim arkadaşlarda apache takmak istiyorlar apache başlığındakiler

Foto çekemedim. Küçük sanayide sarıgazda yaptırdım. Bir hafta kadar ayar tutmayabilirmiş. Bendede öyle şimdilik. Rölantide tekleyerek çalışıyor. Normal gidişinde değişme yok. 700 tlye maal oldu. Dört gün sarıgazda kaldı. Yarın ayar için gidicem tekrar. 10 lt lik tank koydular topcaseye. Tahminimce 150 km civarı yolu 15 tlye gidecek, belkide daha fazla.

Merhaba arkadaşlar,

Hoş geldin abi aramıza.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:17 ----------

Foto çekemedim. Küçük sanayide sarıgazda yaptırdım. Bir hafta kadar ayar tutmayabilirmiş. Bendede öyle şimdilik. Rölantide tekleyerek çalışıyor. Normal gidişinde değişme yok. 700 tlye maal oldu. Dört gün sarıgazda kaldı. Yarın ayar için gidicem tekrar. 10 lt lik tank koydular topcaseye. Tahminimce 150 km civarı yolu 15 tlye gidecek, belkide daha fazla.

İmzayıda değiştirirsin artık abi :)

Merhaba Arkadaşlar,
yaklaşık 1 aydır formu takip ediyorum. Bu haftaki manyas gezisine katılacaktım ama sakaryadaki supermoto yarışına gitmem gerekti.
En kısa zamanda sizlerle tanışmak isterim.

Merhaba Arkadaşlar,
yaklaşık 1 aydır formu takip ediyorum. Bu haftaki manyas gezisine katılacaktım ama sakaryadaki supermoto yarışına gitmem gerekti.

Merhaba arkadaşlar,

Hoşgeldiniz

hani nerede gezi fotoğrafları, gidemedik zaten geziye. çatlayalımmı burada. Hadi Zeko göster şu 82 ekran fotoğraf makinenden dökülenleri.

:bounce:Kahretmesin yine çok eğlendik(Zeko ve Gökhan hariç onlar Ayvalık,uzun gezi,yol mağduru ve muhtelemelen onları yataktan ayırmak için operasyon gerekebilir):cyclopsan

:bounce:Gönenli arkadaşlara bizleri samimyetle ağırlayıp,mağaralar,parklar,restaurantlar dolaştırıp rehberlik yaptıkları için büyük teşekkür ediyoruz,gönül isterdiki burada olsunlar ve biz burada aradığımız sıcak dostlukları,onlarlada sürdürmeye devam edelim.:cat:

:bounce:Bundan sonra gezi listelerinde adı geçen arkadaşların gelemeyecekleri durumları muhakkak bize burdan bildirmelerini rica ediyorum ki boş yere beklemeyelim(hasta etmeyin lan adamı :) ):bounce:

:bounce:Bu arada Zeko Aykut'taki fotolarıda alıp buraya eklersen gezi tam karelenmiş olur,arkadaş face e yükleyecekti(Ne espriler varmış Aykut ya sende,çatladık gülmekten )...:cat:

Ben bu kadar eğlenceli ve bir o kadar yorucu bir gezi daha geçirmedim az kişi olmamıza rağmen gerçekten çok güzel bir gezi oldu... en güzel kısmı da CıBıRıma kavuşma anı oldu sanırım :)
Beni CıBıRıma kavuşturmakta emeği geçen organizasyonda Nevin hocam, Yük taşıma uzmanı Beyaz atlı Aykut abime, Gözünü karartıp 900cc chopperını Zekoya veren Kayariki abime ve beni sağ salim Ayvalık'a kadar o keskin virajlı yollara sanki biraz daha zorluk olsun diye biber dökülmüş yollarda bin bir zorlukla taşıyan Zeko kardeşime çok teşekkür ederim saygılar sevgiler....

Benden de bir iki kare
Ayvalıkta gün batımı... :cherry::cat::flower:

[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL]

[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL]

Benden de bir iki kare

Merhaba Arkadaşlar,

Hoşgeldin Ümit :cat:

Hadi yaa fotoğrafları bekliyoruz :bounce:

Nevin hocam yanınıza bir bayan motorcu daha yetiştiriyorum, ilk dersi başarıyla geçti :)

Gokhan kardesim, nevin hocam, zekeriya ve kayariki kardesime bu guzel gezi icin, dostluklari ve yol arkakadasliklari icin ne kadar tesekkur etsem az... Nevin hocam bence resimleri paylasmayalim gelcem diyerek bizi bekletip gelmeyenlere ders olsun :))))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar