Tüm İslam Alemi'nin Ramazan Bayramı'nı tebrik eder, insanlık için hayırlara vesile olmasını grubum nezdinde temenni ederim..
:bounce:Herkese içten ve sevgi dolu bayramlar diliyorum...Toplantılı gezi olayını bu hafta çarşamba,cuma,c tesi akşamlarından birinde yapabiliriz,bu konudaki görüşlerinizi bekliyoruz...(Bundan sonraki gezilerde grup sürüşü ve kurallar konusunda daha hassas hareket edilecektir.)Yollarda ve gönüllerde görüşmek üzere...:cat:
meraba arkadaşlar. çarşamba güzel olur çarşamba için bizide yazın . memo.06.. ve sym. mustafa abim.Nevin hocama katılıyorum arkadaşlar amaç bayramlaşma ve toplantı tarzında yapıla bilir ...
Tavsiyem bu carşamba yapmak tabi sizin içinde uygunsa
Buluşma Tarihi : 22.08.2012 Carşamba
Buluşma Saati : 19:00
Buluşma Yeri : Alternatif yerler : korupark kipa önü - Carrefour koçtaş önü - Kent Meydanı - karar sizin
Gidile bilecek yerler : alternatif yerler : barış kafe - Vitamin kafe lunapark - saklı bahce - kurşunlu marina kafe - size kalmış
Aklımdan gecenleri yazdım sizin tavsiyeniz ne
Katılım Listesi
1. N_Tuncak ( Nevin Hoca )
2. Blue_dolunay( Ben )
3. ........ Katılımcıları Bekliyoruz ....
Yer için tavsiyeleri bekliyoruz .....
herkese msj attım ama yinede burdan da kutlamak istedim geçmiş bayramınız mübarek olsun dostlarım. Hafif yoğunluk vardı bayram boyunca siteye giremedim bu akşam görüşmek üzere. Istanbul gezisinide en yakın zamanda ayarlarız. Sabah sabah hocamdan da fırça yedik yaw![]()