uzun kısa olduğundan ileri geri yapıyor normalde fakat benimde bildiğim sağa sola oynamazBenim bildiğim sabit bişiydi o amaKargoda hasar almasın sakın ? bi tamirciye danış olmadı yakınlarda ya da teknik kısma bi başlık aç bakalım
Yok Abim montaj değil. Videosu varda yükleyemedim. Bu sadece deneme. Normal hız 120 üzeri olmamalı Türkiye'de.coşkun foto montaj değil dimi..:cherry:
Geçmiş olsun Ercan. Olur böyle şeyler. Söke taka boza yapa öğreniliyor.Siz kapışa durun ben bugün motoru tamirciye bıraktımDrenaj vidasını fazla sıkmışım ehehe
Sonuç karterde çatlak
ağlamak istiyorum motor komple inecek aşşa
![]()
Üretici firma bu hızı max olarak göstermiş. Bunu yapan mühendis bunu düşünmüştür sanırım. Örn. bir YBR nin bu hıza çıkması motor, fren, şase, lastik ve ağırlık olarak müsait değil dediğin gibi. Ama Gökhan' ın makina 200 kadran. Üzerine ver 45hp yi vur kırbacı. Avrupa da var bunlardan.aman dikkat bizim tarz motorlar için bu hızlar gerekli iyileştirmeler olmadan çok riskli
Sevgili Bursalı motosiklet severler
Bir konuda yardımcı olabilir misiniz? Bu cuma yahut cumartesi Osmangazi'de bir tane BMW motosiklete bakacağım.BMW'den anlayan tanıdık bir ustanız var mı acaba?
evet o zaman bir problem olmaz iyi gazlamalarÜretici firma bu hızı max olarak göstermiş. Bunu yapan mühendis bunu düşünmüştür sanırım. Örn. bir YBR nin bu hıza çıkması motor, fren, şase, lastik ve ağırlık olarak müsait değil dediğin gibi. Ama Gökhan' ın makina 200 kadran. Üzerine ver 45hp yi vur kırbacı. Avrupa da var bunlardan.
işte gerçek motorcu olmak budur abi doğru yoldasınız:cat:Öyle çoşkun abi . Söke taka kaça ders alıyoruz işte ama şu bir gerçek ki ileride olmak istediğim sürücü için dağ başında bile motoru komple söküp takabilmeyliyim. gerçi bunun için daha çokkkk bedel ödeyeceğiz ama napalım.
BMW ciler genelde sinyal ampulünü bile BMW TEKNİK OTO servisinde değiştirtirler. Kimin motoru olduğunu söylersen eğer tanıyorsam detayli bilgi verebilirim.Sevgili Bursalı motosiklet severler
Bir konuda yardımcı olabilir misiniz? Bu cuma yahut cumartesi Osmangazi'de bir tane BMW motosiklete bakacağım.BMW'den anlayan tanıdık bir ustanız var mı acaba?
bu motor benmde dikkatimi çekti ersan ustanın ilgilendiği bir motormuş fakat kmsi düşündür beni birde onlarda sağ tarafata sürüklenmiş bir er6f görmüştüm bu olabilme ihtimali yüksekÖzcan Abi özelden yolladım.
Bir de şu motosikletin de sahibi acaba burada mı? Tanıyan var mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-bu-fiyata-kacmaz-93231727/detay
bu motor benmde dikkatimi çekti ersan ustanın ilgilendiği bir motormuş fakat kmsi düşündür beni birde onlarda sağ tarafata sürüklenmiş bir er6f görmüştüm bu olabilme ihtimali yüksek
küçük sanayide kocaman motora gidip sorabilirsiniz yüz yüze daha iyi olurZaten boya var diyerek belli etmiş.Aslında kilometresi çok mühim değil.Kilometreyi indirip milleti kandırmaya çalışmaması iyi birşey.Ersan Usta dediğiniz kişiden telefonla bilgi alabilir miyim bu motosiklet hakkında.
bursada bmw ustası sorunca bursadadır diye söyledimarkadaş yukarı ayrancıdanşimdi ta ordan kalk gel zor olur, 0224 441 62 60 kocaman motosiklet'in numarası akşam 6da kapanıyor bilginiz olsun
o motoru ben de gördüm (eğer oysa) biraz yorgun görünüyordu, ama resimlerde toparlanmış görünüyor.. toparlanmışsa değerlendirilebilir
alacasanız kimseye güvenmeyin hep şüpheci olun km orjinal 50 binde mi birde onu bir araştırın derim peğlere bakın zinciri kontrol edin anlamasanız bile yapın zaten satıcı sahtekarsa sizi lafla oyalamaya yada sorunları dökülmeye başlarNormalde Balıkesir'e gideceğim ailemle.Giderken motoru göreyim, beğenirsem gelirken alayım gibi planlar içerisindeyim![]()
Öncesinde BMW F650 GS bakmaya gideceğim, o olmazsa bu motosiklete bakacağım.Aslında makine resimlerden temiz gözüküyor ama 50.000 km'de.Kilometre takıntısında değilim fakat satmak istersem zorlanırım kilometreden dolayı.Kilometre düşürecek halimde yok.Millette de bir kilometre takıntısıdır gidiyor.
Bu arada Batuhan teşekkür ederim.
gaza gelmeyin aygaza gelinGaza geliyorum etmeyinBenimki 115 e iki saatte çıkıyo
arazide kapılaşım olmaz mı
![]()