[Bursa - MT]

arkadaşım hoşgeldin bu arada ya denk gelemedik seninle de, stop düğmesini kapatıp kaçtı deyince bizim aynaları kapatan arkadaşlar geldi aklıma(arabayla) fırlamalık parayla değil :)

arkadaşım hoşgeldin bu arada ya denk gelemedik seninle de, stop düğmesini kapatıp kaçtı deyince bizim aynaları kapatan arkadaşlar geldi aklıma(arabayla) fırlamalık parayla değil :)

walla öyle hoşbulduk da haftaya donecem eskişehire :cherry: o kadar motor arasinda cbf den ses de gelmiyo bi an gözüm kadrana gidince ışıkların yanmadıgını farkettim :queen: bi baktım haktan koparmiş gidiyo basiyorum marşa yok almıyo 1-2 lan diyorum benzinmi bitti bi baktım haktan stop dugmesını kapatmiş :cherry:

haftaya daha çok var ya tanışırız elbet olmadı ben eskişehire gelince rahatsız ederim :) bi akşam çıkarız motostyle'a falan

selam millet.. epeydir koptum ben gene..

Batuhan başın saolsun dostum bu akşam gördüm ve öğrendim..

Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.. umarım kalıcı olursunuz..

görüşelim gençlik kopmayalım.. tek tek özlendiniz..

hosbulduk arkadaslar tesatufen buldum bu sayfayı ama ıyıkı bulmusum sızın gıbı arkadaslarla tanısmak ve yasızmak bırbırımıze yardımcı olmak benı mutlu eder.Gemlıge gelenınız oldumu yada gelıyormusunuz

Cumartesi kafalar güzel mudanya kurşunlu derken bi ara gemliği görür gibi olduk batuhan arkadaşımızla ama kar nedeniyle ve sabaha karşı 4 olduğundan geri döndük :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:26 ----------

iyiki bende o düğme yok :) bu akşam herkesi (motorlarıyla) motostyle cafede görmek istiyorum beyler özlenen ve özletenlere duyurulur!!!

haftaya daha çok var ya tanışırız elbet olmadı ben eskişehire gelince rahatsız ederim :) bi akşam çıkarız motostyle'a falan

Gel gel eskişehire bizim ew ogrenci ewi biraz hali kötü ama ne ararsan bulursun :bounce: gerçi haktan da gelcem diyip duruyordu bi türlü gelemiyor babasindan mı korkuyor anlamadım gitti :farao:

ahhah ben de öğrenciyim sıkıntı yok bizim evlerden çok da farklı olacağını sanmam :)

var mı toplaşan?????

yalnız mısın aga, ben gelirim biraz sonra ama saat veremicem bi yarım saati geçebilir de geçmeyebilir de

altıparmak şaypanın arkasında dönencenin yanı pol motostyle cafe dostum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:24 ----------

biz iki batuhanlar (hyosung gt250r, honda cbr 125r) ben mekandayız gelen yok başka. Dün toplanalım 19:30da diyenler nerde yaw :)

Gençler :) Siz buralarda toplanıyorsunuz,örgütleniyorsunuz demekki..
:bounce:
....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:31 ----------

altıparmak şaypanın arkasında dönencenin yanı pol motostyle cafe dostum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:24 ----------

biz iki batuhanlar (hyosung gt250r, honda cbr 125r) ben mekandayız gelen yok başka. Dün toplanalım 19:30da diyenler nerde yaw :)

Kardeşim kan grubumuzdamı aynıymış be :p

Gençler :) Siz buralarda toplanıyorsunuz,örgütleniyorsunuz demekki..
:bounce:
....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:31 ----------

Kardeşim kan grubumuzdamı aynıymış be :p

Vay kardeşim hoşgeldin :) harbiden senle ne ortak yönümüz varmış yaa... Evet aga buralarda toplanıp örgütleniyoruz sonra da caddelere dökülüyoruz :)

slm arkadaslar bursada hyosung250r motorumu goturebılecegım bu motordan anlayan usta varmıdır yardımcı olursanız sevinirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar