[Bursa - MT]

çarşambaya bir aksilik olmazsa beni var yazın...

aynen gökhan CBR sonuçta gidiyo yani :) Süleyman abi bizi yakalayım derken biz öbür tarafa geçmişiz :queen:

bir ara müsait olursak misi yada baraj turu yapabiliriz ne dersiniz... akşam olmaz o iş gerçi it köpek takılır peşimize

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:06 ----------

1- Haktan
2- Gökhan
3- Batuhan

listeye ekleşelim

bi aksilik olmazsa bu aksam bursaspor maçını izlicem beyler hava durumunada bağlı tabi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:35 ----------

beyler biz bu aksam süleyman abi ile çıkıyoruz.gelen olursa cepten ulaşın

arkadaslar cygnus umu sattım nasıl bir motor önerirsiniz benim tercihim ybr den yana bide sizden fikir alayım dedim

ybr iyidir güzeldir senin amacına hizmet edebilecekse hele birde temizini yada sıfırını alırsan tadından yenmez, hayırlı olsun şimdiden

haktan sende kondansatör var mı :cherry: 3300farat 6.3 volt 2 tane lazım :cherry:

arkadaslar cygnus umu sattım nasıl bir motor önerirsiniz benim tercihim ybr den yana bide sizden fikir alayım dedim

sen nasıl bir motorda rahat edeceğini düşünüyorsun? yine scootermi yoksa farklı bi makinemi düşünüyorsun?? ne tür bişey alacağına karar verirsen marka kıyaslamak kolay olacaktır..

ybr iyidir güzeldir senin amacına hizmet edebilecekse hele birde temizini yada sıfırını alırsan tadından yenmez, hayırlı olsun şimdiden

haktan sende kondansatör var mı :cherry: 3300farat 6.3 volt 2 tane lazım :cherry:

bi bakıyım batuhan yoksada tehmin ederiz elektronikçiler pasajından çok pahalı bişey değil:wiinkk:

beyler dün motomax dan mont aldım uygun fiyatlı bişey alırkende bi arkadaşla tanıştım 2010 ybr si var ve bizim gruba girmek istedi çağırdım bende nosu bende var toplantıda çağıralım isterseniz :)

napcan yamaha mıalcan aga ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:02 ----------

ben bugün 18:30 a kadar işte olcam işten çıkana kadar netten bakarım olmadı ararsınız bi hareketlenme olursa bu akşam olurmu? Dün bilseydim gelirdim akşam haktan.

napcan yamaha mıalcan aga ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:02 ----------

ben bugün 18:30 a kadar işte olcam işten çıkana kadar netten bakarım olmadı ararsınız bi hareketlenme olursa bu akşam olurmu? Dün bilseydim gelirdim akşam haktan.

sorma gökhan kardeş konturum olmadığı için arıyamadım bende foruma yazdım gelen arkadaşlar arısınlar diye keşke denk gelebilseydik gzl eğlendik aksam :)

bu akşam sanmıyorum ama çarşanba günü barışta toplanalım muhappeti vardı bi aksilk olmazsa çarşanba günü gelebilirim.

sedici kondansotorleri buldum en yakınki buluşmada getiririm ;)

yok ben yamahasında değilim bi kişi bi kişidir sohbet muhabbet kalabalık açısından dedim bence artmamızda fayda var

bu akşam size iyi eğlenceler benim kanka askerden izne geldi onla işimiz var çarşamba iki motosikletle gelebiliriz ama :) bakalım kısmet

saol Haktan çarşamba akşamı görüşürüz :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:46 ----------

gökhan şu montun detaylarını yazsana bi

haktan yarın gel madem toplanalım hep beraber yeni arkadaşı da çağırırız. Batu 2010 model 125 ybr aga özelliklerini tam bilmiyom ama enjeksiyonlu olduğunu biliyom ön taraf daha sportif benzindeposunun yanı grenajlı 7bg gücünde bişey işte max hızı da 120 diye biliyorum. Yarın arkadaşını da getirirsen seviniriz aga.

batuhan her zaman yamaha yamahadır boşver sen cıbırı gaz koluna kurban olsun tüm cıbırlar :D

eee anlatın bakem keyifler nasıl

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar