arkadaslar bu aksam nilufer barıs kafede toplanalım diyorum... saat 20,12 de iftar vakti saat 21.30 un uygun olacagını dusunuyorum gelmek isteyen olursa 21.30 da barıs cafedeyiz...
selam Bursa MT :rendeer:artık motorsuz kaldığımdan geziler meziler hayal oldu:salut: ancak yaptığımız gezilerin fotoğraflarına bakıp iç geçiriyorum ama hala toplanıyosanız bi akşam herkesle bir araya gelmek isterim bari gezemesekter: sohbet ederiz
selam Bursa MT :rendeer:artık motorsuz kaldığımdan geziler meziler hayal oldu:salut: ancak yaptığımız gezilerin fotoğraflarına bakıp iç geçiriyorum ama hala toplanıyosanız bi akşam herkesle bir araya gelmek isterim bari gezemesekter: sohbet ederiz
özcan1980
Hayırlısı olsun Pınar abla.Motorsuz olsanda motorcusun sen. Ramazan bitmeden bi iftar programı yapıcaz kısmet olursa, sizleri de aramızda görmek isteriz. Cem amcaya selamlar ve saygılar
kanucan
Enee pınar abla.
Cem amcayla sizi özledik müsait bi akşam Bursa MT olarak görüşüp muhabbet edelim.
baklawah
selamlar pınar hanım. sizi gören cennetlik....
ben bile motor aldım ama gezemedik birlikte... inşallah bir buluşma ayarlanır da cem başkanı da görürüz bahaneyle...
@Doobly: portakala ne oldu?
arkadaşar bu sabah afyona giderken kaza yaptım yola uykusuz çıktım kütahya da da ayran içip yemek yedim iyice uykumuz geldi şaşılcak iş arkadaşım arkada ben önde uyuduk motorun üstünde gözlerimi açtığımda uçmakla ve takla atmakla meşguldum korumalıklar çok işe yaradı şuan dizlerim çürük ve sıyrıklarım var...dikkatli olun
arkadaşar bu sabah afyona giderken kaza yaptım yola uykusuz çıktım kütahya da da ayran içip yemek yedim iyice uykumuz geldi şaşılcak iş arkadaşım arkada ben önde uyuduk motorun üstünde gözlerimi açtığımda uçmakla ve takla atmakla meşguldum korumalıklar çok işe yaradı şuan dizlerim çürük ve sıyrıklarım var...dikkatli olun