[Bursa - MT]

motomax indirimleri bitti, son saatlerine yetişip bir yazlık ceket, bir ayakkabı bir de çanta aldım. %70 tüm ürünlerde değildi ama yine de iyi indirdiler denebilir fiyatları.
yeri kültürpark orta kapısının karşısında az daha çekirge'ye doğru. tabelası yeşil renkli yalnız, standart kırmızı değil, bu yüzden önünden ilk geçişimde kaçırmıştım. bursa'da açılması çok iyi oldu, sırf bazı aksesuarlar yüzünden istanbula gitmeye internetten uğraşmaya gerek kalmadı.

bu arada ahmet kardeşim kimse gezmiyor milletin ne derdi varsa artık? hadi benim motorun tamir derdi bitmedi ama ortalıkta da kimseler yok....

Selamlar millet. Haftasonunu dağda geçirdikten sonra az önce şehre giriş yapmış bulunuyorum. Sırılsıklam bir şekilde tabii ki.

Numaranı kaydettim Hakan abi.

slm bursaya yenı tasındım CıBıR kullanıcısıyım motorum suan tamırde oldugu için çıkp gezemedım bursa caddelerını haftaya inş keşvedıcem bursayı :)

Aramıza hoşgeldin.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:04 ----------

Tam 20001 km. oldu Sarıkız.

Arkadaşlar aranızdan sanırım bi soneri tanıyorum birde özcanı.Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyorum soner hatırlayacaktır sanırım mct 250im vardı artık yok.Şimdi cignus 125le idare ediyorum.Ama içimdeki chopper'cı ruhunu hala kaybetmiş değilim :).yaz sezonunda kumlaya düşerse yolunuz beklerim bu sezon takı tezgahı açıyorum her daim çayım mevcut bilginize :) Telimde 546 494 80 13 ismimde ibrahim.
Kazasız sürüşler...

arakadaşlar 3 200 tl nakitim var kanuni tiger'ımı mondial 250 mct mı yoksa kanuni caracal'ımı tavsiye dersiniz lütfen yardım edin

Arkadaşlar aranızdan sanırım bi soneri tanıyorum birde özcanı.Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyorum soner hatırlayacaktır sanırım mct 250im vardı artık yok.Şimdi cignus 125le idare ediyorum.Ama içimdeki chopper'cı ruhunu hala kaybetmiş değilim :).yaz sezonunda kumlaya düşerse yolunuz beklerim bu sezon takı tezgahı açıyorum her daim çayım mevcut bilginize :) Telimde 546 494 80 13 ismimde ibrahim.
Kazasız sürüşler...

İbrahim nerelerdesin yahu? Numaranı yazman iyi olmuş.Arada bi Haldun ile gidiyoruz oralara.Gelirken ararım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:08 ----------

slm mıllet napıonuz?

İyilik İzmir'li sen neler yapıyorsun?

arakadaşlar 3 200 tl nakitim var kanuni tiger'ımı mondial 250 mct mı yoksa kanuni caracal'ımı tavsiye dersiniz lütfen yardım edin

Tiger

İbrahim nerelerdesin yahu? Numaranı yazman iyi olmuş.Arada bi Haldun ile gidiyoruz oralara.Gelirken ararım.

Tamadır özcan beklerim her zaman.Haldunda göya gemlikte ne aradığı var ne sorduğu :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:34 ----------

merhaba arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. 2009 ybr city kullanıyorum.

hoş geldin solakgazi.:cat:

herkeze merhabalar...
uzun zamandır yazamıyorum çalışmaya başladım çekirgede wampeste bilirsiniz yeniden açıldı çarşamba açılıs koktelyi var. perşembe gününden itibaren herkezi beklerim
herkeze iyi akşamlar

soner abi seni gördüm bugun çalıştığım yerin orda bi üst caddede bakındım bakındım ama göremedim gittim sonra

virago 535 hakkında ne düşünüyorsunuz

herkeze iyi akşamlar

selam arkadaşlar sonunda tüm aksiliklere zorluklara yağmur çamura rağmen inat ettim ve motosikletimi aldım :D artık buradan takip edicem buluşmaları görüşmeleri.. tabi biraz motosiklete alıştıktan sonra :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar