[Bursa - MT]

arkadaşlar ben yıllardır ağzımın suları akarak baktığım bu motosiklet şenliklerine katılmayı çok istiyorum. yakın uzak demeden mümkün olsa hepsine giderim ama hem vekit hem de nakit konularında beklenmedik problemler yaşıyorum son dönemde.
bu yüzden biraz seçici olmaya çalışacağım desem de henüz katılmadığım hiçbir şenlik/festival hakkında yorum yapacak halde değilim. bu mevzuyu yüzyüze görüşsek de hangisine gitmek kime daha uygun onu anlasak nasıl olur diyorum. mesela ben çanakkale'ye gidebileceğimi, sanmıyorum; hem yolu çok zorlu ve uzun hem de günübirlik diyorsunuz. bir mudanya turu beni bitirdi, nasıl yoruldum kendim bile şaştım! bu durumda çan festivaline gidip de aynı gün dönmek bana zor geliyor.
mayıs sonundaki orhaneli şenlikleri nasıl olur? yada haziranda bir sürü yerde olacakmış; şunları bir adamakıllı öğrenip tartışalım derim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar ben yıllardır ağzımın suları akarak baktığım bu motosiklet şenliklerine katılmayı çok istiyorum. yakın uzak demeden mümkün olsa hepsine giderim ama hem vekit hem de nakit konularında beklenmedik problemler yaşıyorum son dönemde.
bu yüzden biraz seçici olmaya çalışacağım desem de henüz katılmadığım hiçbir şenlik/festival hakkında yorum yapacak halde değilim. bu mevzuyu yüzyüze görüşsek de hangisine gitmek kime daha uygun onu anlasak nasıl olur diyorum. mesela ben çanakkale'ye gidebileceğimi, sanmıyorum; hem yolu çok zorlu ve uzun hem de günübirlik diyorsunuz. bir mudanya turu beni bitirdi, nasıl yoruldum kendim bile şaştım! bu durumda çan festivaline gidip de aynı gün dönmek bana zor geliyor.
mayıs sonundaki orhaneli şenlikleri nasıl olur? yada haziranda bir sürü yerde olacakmış; şunları bir adamakıllı öğrenip tartışalım derim.

kardesım sen pazar gunu benım le gel yarı yolda donelım dersen senle gelırım soz yeterkı yol yap ınanılmaz zevk alırsın ve motor kullanmaya daha yatkın olursun bende hız sabıtleyıcı var takarız senın motora olur bıter ıstedıgın yerdede donerım sorun deyıl

beyler sürekli sanal alemde yazıyosunuz daha yüzünüzü göremedık yaw bi toplanalım haftaiçi :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
utanırım ben :bounce:

@atmaca_35: doğru diyosun, ama grup batı yakasında yoğunlaştı son zamanlarda ben de diyorum ki, bursa şehir merkezine doğru bir toplansak nasıl olur? burada birkaç yer var motorla gidilecek, hiç olmadı dağ yolunda saklı bahçe'ye çıkılır, soner ne dersin bu konuda?
yani ben de çağırıyorum ama kimseden ses yok, tesadüfen karşılaştıklarımı saymazsak!

@snrsimsek: abi iyi olur valla ama benim esas derdim gidip de dönmek değil kalmak isterim ben o kadar yol gitmişken; ama dersen uzun turlar yaparız beraber sadece sürüş; yol var hedef yok, o da olabilir. pazar günü aldım ben o zevki, böyle birşey olamaz. çokbilmiş kız arkadaşım daha çooook bekler arayıp da "özledim seni" n'olur dön dememi, hem zaten motor tek sele valla süper oluyo!!!

Günaydın bursa tabi görüşemesekte nihayetinde yine kurkcu dukkanına döndüm heheh
bakıyorum ben yokken cok fazla bir degişiklik yok neyse yaz geliyor benim içinde fgeziler başladı tabi ufak tefek aksaklıklar oldu ....
neyseki şu anda durum amonyak olsada ben genelde buralardayım fırsat bulup kacamıyorum ihşallah yollarda ve gönüllerde görüşmek dilegiyle
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz.....

oh tabi ya başka memleketlerde gezcek motorcu bile bulamayalım siz toplanıp gezi düzenleyin hiç şansınız yok abi inşaallah yazın sizinleyim bu hafta da geldim bursadayım bir toplantı falan olursa motorumu da yetiştirirsem inşaallah görüşmek isterim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:51 ----------

o duyguyu bende biliyorum o yüzden sattım motorumu bakalım hayırlısı

inş o zaman en yakın zamanda olur altımızda birer tane :queen:

ya sen git bi ybr yada cbf al.....uğraşma cbr ile yoksa sana çok pahalıya patlıcak.görünün köy kılavuz istemez pek hayırlı bi yolda değilsin..yatır yurt paranı öde ne borcun varsa ondan sonra motor al..

Çan'a gitmek isteyen arkadaşların dikkatine;
Ayrıntıları görüşmek için bugün saat 18:00 da Çelebihan'da buluşalım.

Forumdan Uzaklaştırıldı

benım yakamda kırmızı gul olucak benı ordan tanırsın :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
boyarım valla dogru soyluyosun aksam gelemesemde tellesırız ben canakkaleye gelıyorum

Çan'a gelmek veya gelmemek gibi bi plan yapmadım ama saat 18:00'de Çelebihan'a uğramayı düşünüyorum. Takılmaca yani =)

ARKADAŞLAR DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN PAZAR GÜNKÜ GEZİMİZ HAKKINDA
BULUŞMA NOKTASI: MİNTEKS ( izmir yolu otoban çıkışı )
BULUŞMA SAATİ: 07:00
arkadaşlar an itibariyle gelmeye kara veren arkadaşlar...
atmaca_35
özcan_1980
snrsimsek
atacanvet....
artçılar ile birlikte 9 kişiyiz...irtibat tel:05315826655

ah ulan insan gibi iş bulamadık ki yıllardır. millet ne güzel saat 18:00 de buluşur biz daha saat 20:30 eve ancak gireriz. 12 saat iş, 1 saat yol günün yorgunluğu ve stresi eklenir mayhoşlaşırız, bir de yemek yeriz saat 21'den sonra mide yerlerde...
sonra Hakan niye çıkmıyor derler.....

yok yaw benim başka iş yapmam lazım; evet evet kesinlikle...

bu arada çan gezisinde yokum, almanya'dan abim geliyor haftasonu. (o gelmese de ben gidemezdim zaten, o kadar uzun yol için hazırlığım yok çünkü) bir ara kısmet olur da görüşürsek arkadaşlar bana motorun günlük-haftalık ve aylık periyodik bakımları hakkında birşeyler anlatırsınız umarım, bir de yanımda bulunması gereken eşyalar vs. hakkında bir liste yapmam lazım, o konuda da konuşalım.

ah ulan insan gibi iş bulamadık ki yıllardır. millet ne güzel saat 18:00 de buluşur biz daha saat 20:30 eve ancak gireriz. 12 saat iş, 1 saat yol günün yorgunluğu ve stresi eklenir mayhoşlaşırız, bir de yemek yeriz saat 21'den sonra mide yerlerde...
sonra Hakan niye çıkmıyor derler.....

yok yaw benim başka iş yapmam lazım; evet evet kesinlikle...

bu arada çan gezisinde yokum, almanya'dan abim geliyor haftasonu. (o gelmese de ben gidemezdim zaten, o kadar uzun yol için hazırlığım yok çünkü) bir ara kısmet olur da görüşürsek arkadaşlar bana motorun günlük-haftalık ve aylık periyodik bakımları hakkında birşeyler anlatırsınız umarım, bir de yanımda bulunması gereken eşyalar vs. hakkında bir liste yapmam lazım, o konuda da konuşalım.

İş iştir Hakan abi, onu bulamayanlar da var. Ben şimdi işe gidicem mesela. Sabaha kadar. :)

öhöm öhöm :)
herkeze iyi akşamlar...
her ne kadar sanalda yazmasamda reel olarak çoğu zaman görüşüyoruz herkezle...

Okulun bitmesine az kalan şu dönemlerde ders vs. sınav takılıyorum... ondan çok zaman yok gezmeye :p

neyse sadete gelelim

23 mayıs 2010 pazar yer kültürpark bursa liseler arası müzik yarışması var toplam 19 okul katılcak tabiki bizim okulda
bütün herkezi beklerim tabiki motorlarla gelirseniz çok güzel action ve motovasyon olur(özcan abi ve soner abi m.t ghost riderları ) şaka bi yana motorlu bukartlı herkezi beklerim bi buluşmada böyle olsun yahu :)

sabah 9da başlıcak olan soundchecklerin ardından 4 5 arası yarışma başlar 19 okul var biz 11. sırada çalıcaz...
cahit berkay
aylin aslım
yeni türküden derya(vokal)
yeni türküden klavyeci abimiz
ve pinhaniden sinan jüri olcak

birde aylin aslım konseri olucak aynı akşam gece 12 gibi biter tüm actionlar :)

biz 11. sırada çalıcaz....
Herkeze iyi geceler tekeriniz düz bassın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar