[Bursa - MT]

Yetkili serviste başlayan, kan kokusunun iliklere kadar işlediği gerilla saldırısı...
Müşteri hizmetlerine e-posta ve telefon baskısı ve ardından başka bir yetkili servise yönlendirilişin yürek burkan hikayesi.
13 gün bekleyişin ardından yepyeni bir egsozun gelişi...
"Bitik Balata" filminin yapımcısından yep yeni gişe rekorları kıracak bir yapım
"Çürük Egsoz"...!
Azimle adım adım başarıya ulaşma öyküsünü hafızlara kazıyacak bir film;
YAKINDA SİNEMALARDA

:queen: Anlayamayanlar için; Sonunda garanti kapsamındaki egsozum değiştirildi. Portakalımı bugün servisten aldım.
:rendeer:

Yetkili serviste başlayan, kan kokusunun iliklere kadar işlediği gerilla saldırısı...
Müşteri hizmetlerine e-posta ve telefon baskısı ve ardından başka bir yetkili servise yönlendirilişin yürek burkan hikayesi.
13 gün bekleyişin ardından yepyeni bir egsozun gelişi...
"Bitik Balata" filminin yapımcısından yep yeni gişe rekorları kıracak bir yapım
"Çürük Egsoz"...!
Azimle adım adım başarıya ulaşma öyküsünü hafızlara kazıyacak bir film;
YAKINDA SİNEMALARDA

:queen: Anlayamayanlar için; Sonunda garanti kapsamındaki egsozum değiştirildi. Portakalımı bugün servisten aldım.
:rendeer:

hayırlı olsun abi :rendeer: portakalı küflenmeden aldın :queen:

sen aldın ben bıraktım motoru :( tabanvay seferleri bana geçti aydın motora bıraktım silindir aşınmıs ondan motorum yağ yakıyormus garantiye girer büyük ihtimal dediler bekleki gelsin motor servisten off off ev iş arası motorla 13 dk şimdi oldu 55 dk :salut:

sen aldın ben bıraktım motoru :( tabanvay seferleri bana geçti aydın motora bıraktım silindir aşınmıs ondan motorum yağ yakıyormus garantiye girer büyük ihtimal dediler bekleki gelsin motor servisten off off ev iş arası motorla 13 dk şimdi oldu 55 dk :salut:

bence sen o motoru hemen sat....2009 model motorun silindiri mi aşınır...garip valla

Garantiye gitmez derlerse ver periyodik bakımlarını yaptırdıysan, yani üstüne düşen sorumluluğu sen yerine getirdiysen direk motorsikletinin kullanma klavuzundaki müşteri hizmetleri numarasını ara durumu anlat.

Ben Aygül ile tartışma yaşayınca hemen müşteri hizmetlerini aramıştım, onlar beni Aydın'a yönlendirdiler. Bu yüzden bana çok çok güzel davrandılar.
Eee yukarıdan emir gelince yapacak başka birşeyleri yok.

:cat:

hayırlı olsun abi :rendeer: portakalı küflenmeden aldın :queen:

Olum öyle deme fırçayı yiyince yukardan, motoru temizlemişler parlatmışlar bile.
Gerçi ben biraz kirlettim bugün ama ...

:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:42 ----------

Çok kişi nilüfer taraflarından. Var mı karafatma heykeline yakın oturan ?

Ben yakınım köprüden karşıya çeçtiğinde, Acıbadem hastanesinin arka tarafı hemen.

:cat:

E iyimiş o zaman bende hemen karafatmanın orda oturuyorum yani biraz daha arka sokaklarda :bounce: :mrgreen:

Seninle daha tanışamadık ama ilk buluşmada karşılaşırız umarım.
Ama Dragstarın üstüne bir kere otururum ona göre...
Batu oturmuş, özendim. Ben de fotograf çekinmek istiyorum.

:queen::queen::queen:

Seninle daha tanışamadık ama ilk buluşmada karşılaşırız umarım.
Ama Dragstarın üstüne bir kere otururum ona göre...
Batu oturmuş, özendim. Ben de fotograf çekinmek istiyorum.

:queen::queen::queen:

Tamamdır ya sorun yok :mrgreen: yağmur olmasa şimdide çıkardım da yağmur var sanırım yerler ıslakken pek güvenemiyorum :pr:

Onu da geçtim de cruiserda tam bir baş belası yağmur. Sen sil parlat gıçır gıçır iki damla yağmur düşsün leke yapsın.

Harbiden öyle geçen ciddi ciddi güzelce parlattım eve dönerken yağmur yağdı çamur oldu çok yeri acıdım valla :pr: en iyisi yazın parlatıp gezmek :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar