Nezir usta iyidir onun görmesi baya fikir verir güvenilir iş yapar,
Şehir merkezinde yeri
selamlar...
tarif ettiğim yer nezir ustanın :mrgreen:
Nezir usta iyidir onun görmesi baya fikir verir güvenilir iş yapar,
Şehir merkezinde yeri
selamlar...
tarif ettiğim yer nezir ustanın :mrgreen:
Sen kapıya kadar tarif etmişsin bide ben anlatmayayım gereği yok![]()
tesekkurler bursa MT harikasiniz valla:rendeer:
Yetkili serviste başlayan, kan kokusunun iliklere kadar işlediği gerilla saldırısı...
Müşteri hizmetlerine e-posta ve telefon baskısı ve ardından başka bir yetkili servise yönlendirilişin yürek burkan hikayesi.
13 gün bekleyişin ardından yepyeni bir egsozun gelişi...
"Bitik Balata" filminin yapımcısından yep yeni gişe rekorları kıracak bir yapım
"Çürük Egsoz"...!
Azimle adım adım başarıya ulaşma öyküsünü hafızlara kazıyacak bir film;
YAKINDA SİNEMALARDA
:queen: Anlayamayanlar için; Sonunda garanti kapsamındaki egsozum değiştirildi. Portakalımı bugün servisten aldım.
:rendeer:
sen aldın ben bıraktım motorutabanvay seferleri bana geçti aydın motora bıraktım silindir aşınmıs ondan motorum yağ yakıyormus garantiye girer büyük ihtimal dediler bekleki gelsin motor servisten off off ev iş arası motorla 13 dk şimdi oldu 55 dk :salut:
sen aldın ben bıraktım motorutabanvay seferleri bana geçti aydın motora bıraktım silindir aşınmıs ondan motorum yağ yakıyormus garantiye girer büyük ihtimal dediler bekleki gelsin motor servisten off off ev iş arası motorla 13 dk şimdi oldu 55 dk :salut:
hayırlı olsun abi :rendeer: portakalı küflenmeden aldın :queen:
Çok kişi nilüfer taraflarından. Var mı karafatma heykeline yakın oturan ?
Ben yakınım köprüden karşıya çeçtiğinde, Acıbadem hastanesinin arka tarafı hemen.
:cat:
E iyimiş o zaman bende hemen karafatmanın orda oturuyorum yani biraz daha arka sokaklarda :bounce: :mrgreen:
Seninle daha tanışamadık ama ilk buluşmada karşılaşırız umarım.
Ama Dragstarın üstüne bir kere otururum ona göre...
Batu oturmuş, özendim. Ben de fotograf çekinmek istiyorum.
:queen::queen::queen:
Tamamdır ya sorun yok :mrgreen: yağmur olmasa şimdide çıkardım da yağmur var sanırım yerler ıslakken pek güvenemiyorumr:
Onu da geçtim de cruiserda tam bir baş belası yağmur. Sen sil parlat gıçır gıçır iki damla yağmur düşsün leke yapsın.