[Bursa - MT]

Arkadaşlar önümüzdeki haftasonlarından birinde Bursa MT olarak bir Uludağ çıkartması düşünüyoruz. Ancak Motorlarla değil de Çakırhamam'dan kalkan minibüslerle gidilecek. Bu karda kışta motorsikletlerle uğraşmayalım diyoruz. Gidiş gelişi minibüsle yapıp keyfimize bakarız.

Evet ne düşünürsünüz arkadaşlar? Kimler gelir? Bir ön çalışma yapalım bakalım kaç kişi toplanacağız?

Gelebilecekler iyice bir netleşsin de liste yapıp sonra kesin bir gün belirleyelim. Şimdilik listemiz:

-Cemamca
-Pınar
-Nevin
-Faruk
-Zekeriya
-Mesut
-Özcan

şeklinde. Evet yok mu başka katılan?

Benim gelmem çok zor gözüküyor başkanım ben takip ediyim burdan organizasyonu netleşirse durumum kesin olarak yazdırırım adımı.şimdi nedesem yalan olur.

:)Kursunes hava dolayısıyla kapalı,karanlık ve bir o kadarda gürültülü mekana tıkılıverince hiç kimsede resim çekme heyecanı oluşumu tamamlanamadı.Ama siz bir sonraki gezide o güzelim kar manzaralı muhteşem Uludağımı görün.Herkes delirmiş gibi fotoğraf makinesine saldıracak,hiç bir kareyi atlamadan her güzel anı ölümsüzleştirmek,o tepelerin bembeyaz görünümünü istediği an taşıyabilmek için,o telesiyej ve mangal şömineli her yanı camekan kafeteryayı tüm dostlarına yansıtabilmek için durmadan fotoğraf çekinmek isteyecek:cat:(Uludağ gibi bir nimeti-kar cennetini İl sınırlarımız içinde barındırdığımız için çok şanslıyız millet:cat:)

:)Bu arada Mami hayırdır Yalova falan derken,görev icabımı kafileyi toplayalımmı,C tesiye denk getir Barış kafeye napıp yapıp gelmeye çalışalım:silent:

evet arkadaşlar kusura bakmayın aranızda bayadır yokum yogun iş temposu ve bazı sorunlar yaşıyorum o sebeplerden dolayı aranıza katılamadım . hafta sonu uludag gezisi çok iyi olur aslında özelliklede benim için ama malum iş yerindeki duruma baglı gelip gelememem çok yogun çalışıyoruz gelirsem alo derim yada yazarım kesin birşey demiyim ben . Ama yıl başında kim ne yapıyor bir etkinlik olacakmı eylence falan söyle güzelcene büyük ihtimal yılbaşında tatil olacak şimdilik öyle gözüküyor .

bu cumartesi barış cafede toplanırsak yeni arkadaşımızla gelebiliriz oda müzikle ilgileniyor tronbon çalıyor.

odam CENNET misali

odam CENNET misali :mrgreen::p:cat::queen:
p1150439.th.jpg
[/URL][/IMG]

Ablacim simdi bu terimler sana biraz uzak olduğu için çözememişsin... Yalova demek 77 demek... Bugünde iğdır :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:47 ----------

Tronbon ne ya... ?

Ablacim simdi bu terimler sana biraz uzak olduğu için çözememişsin... Yalova demek 77 demek... Bugünde iğdır :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:47 ----------

Tronbon ne ya... ?

trombon işte bu abi :cat:

Abi senin motor SM chopper 250 mi?
Nasıl bunlar..?

SkygoSG250 benim motorun markası. Evet chopper modelinde. Fena sayılmaz. Çok süper bir alet değil ama işimizi görüyor işte.

Mami öğrendin mi trombon neymiş? Bu arada şafaktan bir gün daha eksildi bile gördün mü? Eee yarın neredesin bu durumda?

SkygoSG250 benim motorun markası. Evet chopper modelinde. Fena sayılmaz. Çok süper bir alet değil ama işimizi görüyor işte.

Mami öğrendin mi trombon neymiş? Bu arada şafaktan bir gün daha eksildi bile gördün mü? Eee yarın neredesin bu durumda?

cem abi cumartesi akşamı barış kafede buluşuyoruz demi :silent:

Bursa'ya (16) da bekleriz Mami en kısa zamanda. Hatta ben senin yerinde olsam Adana'ya giderdim hemen:queen:

Evet yok mu başka Uludağ yolcusu?:pr:

Olucak abi oda olucak az kaldi...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:16 ----------

Ögrendim ögrendim... Su ileri geri gidip gelen enstrüman... Ama arkadaşta bi resim koymuş harbi trombon yani :) sıra ardahanda... :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:20 ----------

Forumda mesaj sayıları artik gösterilmiyor neden acaba... ?

:cyclopsan Ay mami ne sazanmışım,(ben bile beni böyle bilmezdim) rezilliğin son perdesi, paldır küldür atladım sen Yalova deyince. neyse çaktırma kimse anlamadı...:bounce:

:)Başkanım ben diyorumki bir sonraki pazar Uludağ gezisine uyar gibi,bu hafta erken olur;uzatırsak geç olur,hem yılbaşı uzantısına geliyor cıvıl cıvıl olur Allah ın dağı...:cat:

:)Kafe toplantılarına gelince beni kasıyor arkadaşlar ben gezmeyi seviyorum ancak o tarafa yolum düşerse uğrarım yani uğramam zor:bounce:

Forumda mesaj sayıları artik gösterilmiyor neden acaba... ?

geçen bir topic vardı onun üzerine kaldırdılar mesaj sayısı gösterimini.

mesaj sayısı fazla olan üyelere daha çok cevap geliyor gibisinden bir topic idi sanırım. içeriğini bende unuttum tam olarak. ama profillerde gösteriliyor hala.

Ay mami ne sazanmışım,(ben bile beni böyle bilmezdim) rezilliğin son perdesi, paldır küldür atladım sen Yalova deyince. neyse çaktırma kimse anlamadı...

Ben anladım ama:queen:

Başkanım ben diyorumki bir sonraki pazar Uludağ gezisine uyar gibi,bu hafta erken olur;uzatırsak geç olur,hem yılbaşı uzantısına geliyor cıvıl cıvıl olur Allah ın dağı...

Yani 27 Aralık pazar gününü mü kasdediyorsun? Olabilir tabiiki neden olmasın olmasına da, tam da yılbaşı üstü pazar günü çok kalabalık olmaz mı Uludağ. Ha derseniz ki ''Olsun daha zevkli olur kalabalık olunca...'' o da kabul.

inşallah yarın hava güzel olur. Buluşma saatini 18:00 yapsak nasıl olur?

Maalesef hava tahminleri yarını da yağmurlu hem de gök gürültülü yağmurlu gösteriyor. Eh kış geldi dayandı kapımıza, havalar da erken kararmakta artık. Buradan hareketle buluşma saatini bir saat geriye almakta bir mahsur yok bence. Yani buluşma saatimizi bundan sonra 18.00'e alabiliriz arkadaşlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar