[Bursa - MT]

arkadaşlar isterseniz uludağ maceranızı ayarlaya bilirim ulaşım (mercedes sprinter) + kayak takımı + kayak eğitim + yazıcı cafede sucuk veya köfte ekmek + cola bira içecek (yazıcı cafede) hepsi sadece 40 lira
gitmek isteyenler bana nu no dan ulaşabilir ( 05315826655 )
bi şüpheniz olmasın yıllardır bu işi yapan arkadaşın organize ediyor
şimdiden ii eğlenceler

Bu iş çok iyi olur arkadaşım, ne iyi bulduk seni oldukçada uygun fiyat geriye ne kaldıki sadece telesiyej çıkışları onada yapsan bir güzellik şöyle grupça falan:silent:...Mesut seninde ismin yazıyoruz o halde...Ve ilaveten Atmaca...

2009 da olursa ben katılamam ama 2010 olunca katılma ihtimalim daha yüksek.

aslında az daha sabretsekte nisan-mayısta tam baharda, heryer çiçek açmış, yeşermiş, misss gibi çam ormanlarının kokusu eşliğinde, eriyen karlardan buz gibi olmuş yol kenarı çeşmelerinde mola verip su içerek motorlarımızla tırmansak Uludağ'a, ufff yazarken bile gözümde hayali canlandı da:queen:

ilahi kardeşim orda bir dağ var uzakta ,o dağ bizim dağımızdır hemde her mevsim başka güzeldir,her seferinde çıkılmaya değerdir fakat sen diyorsanki çıkmasakta inmesekte bizimmdir sen bilirsin:wiinkk:... Her mevsim çıkılmaya değer bunun kıymetini bilip şehir içine tıkılmayalım yeterki...:bounce:

-Cemamca
-Pınar
-Nevin
-Faruk
-Zekeriya
-Mesut
-Özcan
-Atmaca

Son düzenleme:
Bu iş çok iyi olur arkadaşım, ne iyi bulduk seni oldukçada uygun fiyat geriye ne kaldıki sadece telesiyej çıkışları onada yapsan bir güzellik şöyle grupça falan:silent:...Mesut seninde ismin yazıyoruz o halde...Ve ilaveten Atmaca...

ilahi kardeşim orda bir dağ var uzakta ,o dağ bizim dağımızdır hemde her mevsim başka güzeldir,her seferinde çıkılmaya değerdir fakat sen diyorsanki çıkmasakta inmesekte bizimmdir sen bilirsin:wiinkk:... Her mevsim çıkılmaya değer bunun kıymetini bilip şehir içine tıkılmayalım yeterki...:bounce:

-Cemamca
-Pınar
-Nevin
-Faruk
-Zekeriya
-Mesut
-Özcan
-Atmaca

ben fatihle bu konuyu konusmustum abi fiyat gercekten çok uygun.fatihin dediğine göre şuan birgünlük telesiyej 25 tl bence buda çok uygun ben 2007 de birgünlük telesiyej'e 40 tl vermiştim oda araya tanıdık sokarak:mrgreen:

arkadaşlar telesiyej ücreti gün boyu 25 lira + 40 lira organızyon ücreti...hepsi bu sadece MT den değil çevrenizdeki arkadaşlarıda davet edebilirsiniz....özelliklede sucuk ekmek kısmı çok eğlenceli :)
bu arada UGG bot satışımızda vardır sevdiklerine yılbaşı hediyesi düşünenler için....kapınıza teslim detaylı bilgi için 05315826655
sabah 7:30 de bi arkadas aradı dağla ilgili burdan bi arkadaş mı pek anlamadım sabah uyku sersemi o arkadaşla ilgilenemedim kusura bakmasın artık

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:10 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:21 ----------

özellikle ilk kayacaklar için kaya eğitimi çok iyi

Batu beni de çağırın abi olmaz böyle

Hoşgeldin aramıza.

Arkadaşlarımız siteye üye olduktan ve bu topiği izlemeye başladıklarından itibaren Bursa MT grubunun doğal bir üyesi sayılırlar. Bu andan itibaren Bursa MT tarafından gerçekleştirilecek tüm buluşma ve gezi organizasyonlarına da otomatik olarak davetlidirler. Zaten bizler üyelerimizin sadece buraya mesaj yazmaktan çok buluşma ve gezilerimizde de aramıza katılmalarını tercih ediyoruz. Her buluşmada ya da gezide aramızda yeni yeni katılımcıları görmek bizleri çok mutlu ediyor. O yüzden üyelerimizin herhangi bir Bursa MT organizasyonuna katılmak için birisinden davet beklemelerine gerek yok. Zaten bu topiğe yazan herkes doğal davetlidir.

Hoşgeldin aramıza.

Arkadaşlarımız siteye üye olduktan ve bu topiği izlemeye başladıklarından itibaren Bursa MT grubunun doğal bir üyesi sayılırlar. Bu andan itibaren Bursa MT tarafından gerçekleştirilecek tüm buluşma ve gezi organizasyonlarına da otomatik olarak davetlidirler. Zaten bizler üyelerimizin sadece buraya mesaj yazmaktan çok buluşma ve gezilerimizde de aramıza katılmalarını tercih ediyoruz. Her buluşmada ya da gezide aramızda yeni yeni katılımcıları görmek bizleri çok mutlu ediyor. O yüzden üyelerimizin herhangi bir Bursa MT organizasyonuna katılmak için birisinden davet beklemelerine gerek yok. Zaten bu topiğe yazan herkes doğal davetlidir.

:cat::cat::cat::cat::cat::cat:

Bu sabah saat 07:00 - 07:15 arasında gökyüzündeki renk cümbüşü şahaneydi.O kadar dalmışım ki fotoğraf çekmek aklıma bile gelmedi.

Şairi felan bilmem de, sabah işten çıktım hala uyumadım, şu an mala bağlamak üzereyim.

arkadaşlar cumartesi ve pazar günü uludağ a gezimiz var önceden de bilgilerini vermiştim...kahvaltı da ilave edildi yolsa puaça ve meyve suyu ikramı olacak ücret 45 lira ama 5 liralık artış telesiyejlerde indirimle size geri dönecek gitmek isteyenler adını yazarsa sevinirim şimdiden iyi eğlenceler...05315826655

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:13 ----------

arkadaşlar cumartesi ve pazar günü uludağ a gezimiz var önceden de bilgilerini vermiştim...kahvaltı da ilave edildi yolsa puaça ve meyve suyu ikramı olacak ücret 45 lira ama 5 liralık artış telesiyejlerde indirimle size geri dönecek gitmek isteyenler adını yazarsa sevinirim şimdiden iyi eğlenceler...05315826655

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:13 ----------

bütün bu resimdekilerin hepsi günlük 45 tl mi :silent:

biz en iiisi yazın kızılay kampına gidelim orda 1 hafta pasalar gibi kalalım..zaten ben beleş kalıom..:D herkes kendine musluman..

aranızda debriyaj balatası değiştirmeyi bilen var mı bi haftasonu sökelim takalım..inat ettım vermicem bir sürü işçilik parası çaylar... sigaralar kolalar benden :)
( herkeşe benden çay )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar