[Bursa - MT]

Kayış problemini hallettim debriyaj balatasının takıldığı yer su dolmuş kavrayamıyodu heralde. Çıkardım deiştirdim ;)
Egsoz konusuna gelince egsozumdan hep fitifiti ses geliyodu. Her gidişimde bu kadarcık şeyden egsoz mu değişir diyolardı. En son bi çukura sert girdim egsoz döküldü abi şakır şukur ses gelmeye başladı. Yine götürdüm bunun için egsoz mu değişir dediler. Sinirlendim çıktım. Ertesi gün (yani bu gün) motor içindeki havayı dışarı atamayıp boğulmaya silkelemeye başladı.
Sonra benim beyin kayışım koptu terörizm olayına giriştim.:queen:

bu gün karşılaşamadık abi :mrgreen: arayı soğutmayalım :p

Kayış problemini hallettim debriyaj balatasının takıldığı yer su dolmuş kavrayamıyodu heralde. Çıkardım deiştirdim ;)
Egsoz konusuna gelince egsozumdan hep fitifiti ses geliyodu. Her gidişimde bu kadarcık şeyden egsoz mu değişir diyolardı. En son bi çukura sert girdim egsoz döküldü abi şakır şukur ses gelmeye başladı. Yine götürdüm bunun için egsoz mu değişir dediler. Sinirlendim çıktım. Ertesi gün (yani bu gün) motor içindeki havayı dışarı atamayıp boğulmaya silkelemeye başladı.

en iyisini yapmıssın kanka..aygul ticarete mi goturdun??

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:31 ----------

Egzosuna ne olmuştu ki? Kayış problemini hallettin mi?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:34 ----------

Yarın sabah Gebze ye gideceğimdir. İnşallah hava güzel olur.Akşam erken dönersem Barış'ta buluşuruz.

hayırlı yolculuklar abi...kazasız belesız git gel...

Oradan daha güzelmiş Nevin hocam

Dün sabah namazından sonra kendim çektim,Allah ne kadar güzel bir kainat sunmuş önümüze bizlerse şükretmek yerine bunu kirletmek için neler neler yapıyoruz...

Hayirdir? Doğan güneşler falan, bişeymi ima edilmeye çalışılıyor :p

Bu gün hangi ille muhattapsınız sayın topiğimizin,suizanı bol,hüsnüzanı pek nadir,her şeyin altında tuhaf bit yenikleri arama kabiliyetine mahsus ER ceğizi...En yakın zamanda hayırlısıyla şafaklarını sökmen dilekleriyle bu gönderilen tüm şafaklar senin olsun,bitirmeden gelme...: :bounce:

Aynı motosikletten yıllar önce bende vardı.Servise egzos problemi için gittiğimde ne problemi var diye baktıklarında egzos yoktu,adam ısrarla nerde olduğunu sordu,nerden bilebilirdim? Her halde bir yerlerde düşmüş olmalıydı(bayan sürücü işte)parçayı bulamadığım halde zorda olsa yenisini getirttiler fakat ödedik yine bişeyler...Bu motorların egzos problemi herşeyin üzerinde...:farao:

benim eski cheta 150 lik çin malı vardı 6kere garantiden egzoz değiştim 1 yılda:mrgreen:ama benimkinin içi değil çukura sert girdiğinde motor bloğu yaylanıyorya egzozu sabitleyen demirlerin mühendislik hatası nedeniyle direk egzoz borusundan kopuyodu:mrgreen::p gürül gürül geziodum egzozsuz:queen:

EVET ARKADAŞLAR KOPUYO MUYUZ BUGÜN ? :mrgreen:

Ben koptum bile. Hemde ne kopmak. Yol şahane,hava serin açtım gazı ağzına kadar. Topçular iskelesine 55 dk. da geldim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:40 ----------

hayırlı yolculuklar abi...kazasız belesız git gel...

Allah razı olsun. Kazasız belesız geldim.İnşallah kazasız belesız dönerim. Orhangazi den sonra sert rüzgarla güreştim ama zevkliydi.

fıratmoda46;' Alıntı:
kanka ne bilim bn bea bir daha agzımı acarsam...motoru bozuon bana salca atıyon..:p

Şaka yapıyom olum bozulcaktı zaten o egsoz biliyodum ben:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:48 ----------

Aynı motosikletten yıllar önce bende vardı.Servise egzos problemi için gittiğimde ne problemi var diye baktıklarında egzos yoktu,adam ısrarla nerde olduğunu sordu,nerden bilebilirdim? Her halde bir yerlerde düşmüş olmalıydı(bayan sürücü işte)parçayı bulamadığım halde zorda olsa yenisini getirttiler fakat ödedik yine bişeyler...Bu motorların egzos problemi herşeyin üzerinde...:farao:

:queen: :rendeer:

Dün sabah namazından sonra kendim çektim,Allah ne kadar güzel bir kainat sunmuş önümüze bizlerse şükretmek yerine bunu kirletmek için neler neler yapıyoruz...

Bu gün hangi ille muhattapsınız sayın topiğimizin,suizanı bol,hüsnüzanı pek nadir,her şeyin altında tuhaf bit yenikleri arama kabiliyetine mahsus ER ceğizi...En yakın zamanda hayırlısıyla şafaklarını sökmen dilekleriyle bu gönderilen tüm şafaklar senin olsun,bitirmeden gelme...: :bounce:

Bugün aksarayla muhattabimda bu herşeyin altında bi bit yenigi arama muhabbeti nerden cikti anlamış degilim... Sadece forumda doğan güneş fotoğrafları görünce espri yaptim hani biz şafak doğan güneş demeyi bekliyoruz diye bize mi taş atılıyo diye... Aciklama istenmesinide garip buluyorum... Bu şekilde yorumlanmasına hem şaşırdım hem üzüldüm... Bilmediğim bişeyler var heralde...

eğer varsa ben bu akşam ki buluşmayada katılamıyacağım misafirim var bu aralar çok yoğunum inşaalah uludağ için zorluyorum kendimi bari onu kaçırmayayım diyorum

konuyla alakası yok ama malumunuz benim motorun akü bitikti servise gittim akü alayım diye 95tl dediler iyui dedim sarjı yok dediler pazartesi alırsın dediler bende bıraktım almadım.iyiki almamışım verilmiş sadakam varmış gençosman postanesinin karşısındaki motosiklet parçacısından 40 tl ye aldım hemde dolu vaziyette aklınızda bulunsun bi çok marka motosiklet parçasını burdan bulabirsiniz bi örnek daha vereyim zincir boldu servise gerin dedim 85 tl fiyat çektiler gerilcek yeri kalmamış diye servisler fena halde pahalı ben daha servise gitmem bide tamirci ayarladıkmı parça sorunu yok

eğer varsa ben bu akşam ki buluşmayada katılamıyacağım misafirim var bu aralar çok yoğunum inşaalah uludağ için zorluyorum kendimi bari onu kaçırmayayım diyorum

konuyla alakası yok ama malumunuz benim motorun akü bitikti servise gittim akü alayım diye 95tl dediler iyui dedim sarjı yok dediler pazartesi alırsın dediler bende bıraktım almadım.iyiki almamışım verilmiş sadakam varmış gençosman postanesinin karşısındaki motosiklet parçacısından 40 tl ye aldım hemde dolu vaziyette aklınızda bulunsun bi çok marka motosiklet parçasını burdan bulabirsiniz bi örnek daha vereyim zincir boldu servise gerin dedim 85 tl fiyat çektiler gerilcek yeri kalmamış diye servisler fena halde pahalı ben daha servise gitmem bide tamirci ayarladıkmı parça sorunu yok

dostum sen akü alırken dükkanda kilit alan bendim dükkanın önünde duran cbr 125 r da benimdi....arkadaşa katılıyorum bende malzemeleri parçları oradan almaya çalışıyorum fiyatlar gayet makul

bu akşam kimse yok galiba! Bende bi hevesle gelecektim, hava güzel diye ama kimse olmayacak sanırım... İnkaya ya çıkmayı planlıyorum, geçerken Barış kafeye de uğrarım belki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar