özcen abime öncelikle burdan başın sağolsun diyorum:
herşey güzeldi. Özcan abi tekrardan başın sağolsun
nolmus ozcana yavv
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:32 ----------
okudum sımdı gordum basın saolsun kardesım
özcan kardeşim başın sagolsun yaa çok üzüldüm
leventbattal Merhaba ben levent
merhaba ismim levent aranıza yeni katılıyorum, yamaha bws 100 kullanıcısıyım.
Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım yakın tarihte bir aktivite olacakmı ? katılmak isterim.
merhaba ismim levent aranıza yeni katılıyorum, yamaha bws 100 kullanıcısıyım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:49 ----------
Yamaha bws 100 kullanan arkadaşlarla bilgi paylaşımında bulunmak istiyorum.
Her cumartesi akşamı Kültürpark/Vitamin Cafe'de buluşuyoruz. Gerçi çoğu arkadaş yağmurdanmıdır artık soğuktanmıdır bilinmez ama katılımı azalttılar ama...
![]()
hoşgeldin cumartesi akşamları kültür parkta vitamin kafede toplanıyoruz bekleriz
nasıl geldim ama şemsiyemi kaptım hop vitamindeyim .
eşofman testten başarıyla geçtiyse sevindim
Başınız SağoLsun Allah Sabır VErsin..
ÖZCAN Abi bugün buluşurmuyuz abi?
Bu akşam Collezion'dan Ahmet abi ile birer yağmur eşofmanı aldık. 35 TL fiyatı var ve 1 alana 1 bedava. İki tane alıp ortak ödedik. Hemen üstüme giydim, yağışta eve kadar (10km) geldim ve hiç su çekmedi. Damlalar direk kayıyor üzerinden. Böyle birşeye ihtiyacı olan varsa kaçırmasın.
Her cumartesi akşamı Kültürpark/Vitamin Cafe'de buluşuyoruz. Gerçi çoğu arkadaş yağmurdanmıdır artık soğuktanmıdır bilinmez ama katılımı azalttılar ama...
![]()
Bu akşam Collezion'dan Ahmet abi ile birer yağmur eşofmanı aldık. 35 TL fiyatı var ve 1 alana 1 bedava. İki tane alıp ortak ödedik. Hemen üstüme giydim, yağışta eve kadar (10km) geldim ve hiç su çekmedi. Damlalar direk kayıyor üzerinden. Böyle birşeye ihtiyacı olan varsa kaçırmasın.
Herkeze teşekkur ederim göruşmek tanışmak uzere ışallah.hoşgeldin cumartesi akşamları kültür parkta vitamin kafede toplanıyoruz bekleriz
nasıl geldim ama şemsiyemi kaptım hop vitamindeyim .
eşofman testten başarıyla geçtiyse sevindim