[Bursa - MT]

Altıparmakda gördüm sizleri eşimle yemek yiyordum nefes filminin saatinin bekliyordum. Benim hala ehliyetim olmadığı için motor 3 aydır garajda yatıyor :) inşallah sene sizlere katılırım. Bu arad çok güzel bir geçiş oldu gururlandım bir an :)

ahh ahh bende motoru satmasaydım size katılacaktım :pr:
çok güzel bi organizasyon olmuş bulvarda gördüm sizleri o kalabalığın içinden geçişiniz harikaydı. Artık seneye kısmet ya da 23 nisan-19 mayıs...

Sağol Pınarım fotolar güzel olmuş her seferinde uğraşıyorsun hakkını helal et.Ben bu akşam Vitamin e gelemiyorum.Fakat bu taraflara gelirseniz ağırlarız...

özcen abime öncelikle burdan başın sağolsun diyorum:

Allah razı olsun kanu

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:34 ----------

herşey güzeldi. Özcan abi tekrardan başın sağolsun

Allah razı olsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:34 ----------

nolmus ozcana yavv

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:32 ----------

okudum sımdı gordum basın saolsun kardesım

Dostlar sağolsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:35 ----------

özcan kardeşim başın sagolsun yaa çok üzüldüm

Allah razı olsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:35 ----------

10 günde iki yakınımı birden kaybettim.

Önce henüz hayatının baharında olan Canan Aydın ablamı (36),
sonra elinde büyüdüğüm her ne kadar akrabalık bağım olmasa da kendi ananemden çok sevdiğim kankamın annanesi Münire Eker'i (76) toprağa teslim ettik.
Benim için zor bi haftaydı.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:41 ----------

Toprakları bol, mekanları cennet olsun.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:41 ----------

Cumhuriyet kutlamalarına gelirsek;

Herşey çok güzeldi.Fakat hiçbir haber sitesinde fotoğrafları bulamadım.

Bu akşam buluşmaya gelemeyebilirim. Hala evdeyim çizimler ile uğraşıyorum. 1 saat daha sürecek gibi duruyor. Sonra çıkar gelirim belki :) söz vermiyorum ama çok geç olmazsa uğrarım kesin. Umarım soğuk ve yağmur bahanesi ile katılım sıfır olmaz.

Merhaba ben levent

merhaba ismim levent aranıza yeni katılıyorum, yamaha bws 100 kullanıcısıyım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:49 ----------

Yamaha bws 100 kullanan arkadaşlarla bilgi paylaşımında bulunmak istiyorum.

Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım yakın tarihte bir aktivite olacakmı ? katılmak isterim.

bu aksamkı bulusmaya katılıcaktım ama malum yoldan yenı geldım bu yuzden dınlenmeye ıhtıyacım var yoruldum bu arada aramıza hosgeldın yakın bır tarıhte gezı olucak fakat henuz daha kesın bır plan yapılmadı formu takıp edersen gezıden haberın olur ayrıca bulusmalara da katılarak daha yakından tanısma ımkanı da bulmus olurus en yakın zamanda beklıyorus senı de...

bu ay içinde eskişehir tarafına bi gezi düşünülüyor tarih tam olarak daha belirlenmedi bahadırın dediği gibi burdan takip ederseniz bekleriz

bu haftaki vitamin cahe buluşmasına bizde katılamadık :pale:

Bu akşam Collezion'dan Ahmet abi ile birer yağmur eşofmanı aldık. 35 TL fiyatı var ve 1 alana 1 bedava. İki tane alıp ortak ödedik. Hemen üstüme giydim, yağışta eve kadar (10km) geldim ve hiç su çekmedi. Damlalar direk kayıyor üzerinden. Böyle birşeye ihtiyacı olan varsa kaçırmasın.

Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım yakın tarihte bir aktivite olacakmı ? katılmak isterim.

Her cumartesi akşamı Kültürpark/Vitamin Cafe'de buluşuyoruz. Gerçi çoğu arkadaş yağmurdanmıdır artık soğuktanmıdır bilinmez ama katılımı azalttılar ama...
:p

merhaba ismim levent aranıza yeni katılıyorum, yamaha bws 100 kullanıcısıyım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:49 ----------

Yamaha bws 100 kullanan arkadaşlarla bilgi paylaşımında bulunmak istiyorum.

hoşgeldin cumartesi akşamları kültür parkta vitamin kafede toplanıyoruz bekleriz

Her cumartesi akşamı Kültürpark/Vitamin Cafe'de buluşuyoruz. Gerçi çoğu arkadaş yağmurdanmıdır artık soğuktanmıdır bilinmez ama katılımı azalttılar ama...

nasıl geldim ama şemsiyemi kaptım hop vitamindeyim .
eşofman testten başarıyla geçtiyse sevindim

hoşgeldin cumartesi akşamları kültür parkta vitamin kafede toplanıyoruz bekleriz

nasıl geldim ama şemsiyemi kaptım hop vitamindeyim .
eşofman testten başarıyla geçtiyse sevindim

Abi bugün de giydim 2. test pek iyi olmadı ceplerden alıyor. :salut: Ama oralara dediğin gibi cırtcırt diktirmek lazım.

Başınız SağoLsun Allah Sabır VErsin..

Allah Razı Olsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:40 ----------

ÖZCAN Abi bugün buluşurmuyuz abi?

Buluşuruz Murat. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:41 ----------

Bu akşam Collezion'dan Ahmet abi ile birer yağmur eşofmanı aldık. 35 TL fiyatı var ve 1 alana 1 bedava. İki tane alıp ortak ödedik. Hemen üstüme giydim, yağışta eve kadar (10km) geldim ve hiç su çekmedi. Damlalar direk kayıyor üzerinden. Böyle birşeye ihtiyacı olan varsa kaçırmasın.

Yarın İş çıkışı gidip bakıcam eşofmanlara.Ortak almak isteyen varsa buluşalım.Telefonumu biliyorsunuz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:43 ----------

Ben gelemedim bu hafta ama bi sor niye... : 16:00 _ 24:00 vardiyası dolayısı ile.Yoksa biliyosunuz evde misafiri bırakıp gelirim. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:45 ----------

Bahadır Ne oldu FYM nin son durumu?

ne collezion muş ama :rendeer:yeri nerede :silent:şimdilik alamam ama en azından bakarım anca :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar