29 Ekim için Ankara Gezisi diyorduk ama zor görünüyor. Belki 29 Ekim'de bayraklarla donattığımız motorlarımızla Bursa şehir içi turu atabiliriz. Hatta Mudanya ve Gemlik'e kadar uzatabiliriz bu Cumhuriyet gezimizi. Ne dersiniz?
Bu akşam Vitaminde buluşma var mı? kaça kadar ordasınız acaba?
evet cemamca 29 ekim mudanya ve gemlik gezisi bencede çok güzel olur![]()
Teşekkürler, bu hafta zor ama kısmetse sonraki hafta bi aksilik çıkmazsa gelmeyi isterim.
Gezi programları için önce Scooterdan Cross-enduroya terfi etmek istiyorum, yoksa arkanızda pırpırpır 125likle yük olmak istemem![]()
Yağmur yağıyorrrrrrrr çok fecii, toplantı olacak mı?
bahadır daha dönmedi alper büyük bi ihtimalle pazar günü gelir ok. sen neler yapıyosun nasıl gidio?![]()
bu aksama geldim bakındım kimseyi fazla tanımadıgım için sahiplenen cıkmadı....![]()
bu aksama geldim bakındım kimseyi fazla tanımadıgım için sahiplenen cıkmadı....![]()
bu akşam katılım çok azdı toplam 4 kişiydik masada
Üzüldüm bu haftaki katılımın az olmasına.
.
Üzüldüm bu haftaki katılımın az olmasına.
Arkadaşlar önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek buluşmaya mümkün olduğu kadar çok üyemizin katılması iyi olur. Çünkü o buluşmada Cumhuriyet Turumuzu da kesinleştirip ayrıntıları netleştiririz. Çünkü o buluşma 29 Ekim öncesindeki son bir araya gelme fırsatımız olacaktır. Bu tür organizasyonları net ortamında değil de yüz yüze yapmak çok daha sağlıklı oluyor.
Cemaatten biri olaraktan Yağmurda Bursanın gri ve bol katliamlı trafiğini,scooter in sonsuz kayma azizliğini çekemeyeceğimden dolayı(çok geriyor ve kazadan sonra ciddi derecede tırsıyorum).Beni böyle havalarda beklemeyin arkadaşlar...:salut:
Sen merak etme Mami,hele bir görevini yap gel,ben senin başını yakacak helal sütü emmiş 0 km kaporta düzgün bir genç kız elbet bulurum.Bu arada nasıl birşey bakıyorsun:silent::wiinkk:
Şevkatli ve merhametli olacak...
Güleryüzlü olacak...
Önyargılı olmayacak...
Yolun ötesinden yüreğime akacak...
Bulabilirmisin......?
Hadi ya :silent: masaya kask da koymuştuk belli etsin diye... Hatta "kursunes" adlı arkadaşımız geldi onunla da tanıştık kaskı görünce tanıdı bizi. Kapının önünde de motorlar duruyodu. Keşke biraz dolaşsaydın masaların arasında.ale:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:05 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:46 PM ----------
Bu arada çaylar için "SALVANO", kokoreç için de "a.banus" abilerime teşekkürler
:rendeer::rendeer::rendeer: