---------------------------------------------------------------Selam Bursa MT,
şuanda Bursa'da Nosab'ta üretilen(montaj) 125lik Seger Scooter kullanıyorum,
Asya / As 200 Gy-2 istiyorum![]()
---------------------------------------------------------------
Son Mesajlarınıza baktığım kadarıyla ben aranızda Scooter ile komik kalırım
Ama olsun AS200 Gy-2 alırsam belki bende size katılıp köfteci Yusuf'un önüne park edebilirim,
yoksa Scooter park edersem beni de paket servis motoru sanabilirler![]()

Domaniç,Tavşanlı gibi Kütahya yollarını Uşağa kadar giden birisi olarak inanılmaz güzel manzaralar,bayırlar ve virajlar mevcut buna emin olabilirsiniz.Birde oraların köy insanlarının ne kadar sıcak kişiler olduğuna şahitlik edeceksiniz.Leblebinin her türlüsünü satın alacağız Tavşanlıda.Kesinlikle tavsiye ederim Başkana duyurulur.:wiinkk:yaa arkadaşlar bir fikrim var . evim cafede otururken bir sonraki gezinin Eskişehir olacanı konuşmuştuk ama ondan önce kütahya domaniç köylerini gezsekmi acaba çok güzel yerler yaa bende videosu var baktımda gerçekten süper su cenneti yaa özelliklede ılıcaksuyu köyü çok güzel
Orhanım gelin ben sizin aranızı bulayım:wiinkk:Ben şahidim resimleri çekerken girdiğin zor şartlara ama birgün karşılığını alırsın yapar hocan sana birşeyler gezi öncesi afiyetle yersin ve o zaman sen teşekkür edersin.:cat:bi kere oo poğçalara murat para vermemiş ikincii oo fotoları ben çektim belim ağrıdı mafoldum ne virajlar ne tehlikeler atlattım foto çekicem diye sonra senin motoru kulanırken ne hayati tehlikeler ne ölüm kalım mücadeleleri verdimfotolar için diğer arkadaşlara teşekkür(soner abi sana ayrı teşekkür yakışılı yazdığın için ) :queen:
Selam bursalı arkadaslar bende aranızdayım su an asya 200 cross aldım kendıme 5 yıl evlılık cocukdan sonra yenıden donus yaptım motorsıkletcılıge 30 yasındayım gezılerde gorusmek dılegıyle mesaı saatlerım yogun olsada fırsat bulursam katılmak ısterım. Nıluferde oturmaktayım ozel sektorde makına ustune calısmaktayım. Aslen eskısehırlıyım ..............
bi kere oo poğçalara murat para vermemiş ikincii oo fotoları ben çektim belim ağrıdı mafoldum ne virajlar ne tehlikeler atlattım foto çekicem diye sonra senin motoru kulanırken ne hayati tehlikeler ne ölüm kalım mücadeleleri verdimfotolar için diğer arkadaşlara teşekkür(soner abi sana ayrı teşekkür yakışılı yazdığın için ) :queen:
Kursunes bir söz vardır"Çin malı motora binecek kadar zengin değilim " der Bilmemkimtes..Ben kullandım(hatta kullanamadım,o motorlar pskolojik sorunlu oluyor sahibinede yansıyor) hoş gerçi bana şimdikide dayanmıyor heralde birazda kullanıma bağlı olsa gerek,fakat sen yinede almadan önce iyi düşün...Görüntü tatlı...:silent:
Orhan sağol büyüksün,sen olmasaydın,fotoları çekmeseydin inan biz birer hiç tik hiç anlıyormusun:bestmt:
Eh Cem Başkan yaklaşık her gezinin 1/10 luk kısmını arabanda gayet kelebek bir şekilde geçirmeyi düşünüyorum.:flower:
olm bizim eve unu elektrik i kızılay mı getiriyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:28 PM ----------
cemamca pınar hanım resimlerimi bekliyorummail adresim
[email protected]
Kursunes bir söz vardır"Çin malı motora binecek kadar zengin değilim " der Bilmemkimtes..Ben kullandım(hatta kullanamadım,o motorlar pskolojik sorunlu oluyor sahibinede yansıyor) hoş gerçi bana şimdikide dayanmıyor heralde birazda kullanıma bağlı olsa gerek,fakat sen yinede almadan önce iyi düşün...Görüntü tatlı...:silent:
:
---------------------------------------
Abi haklısın ama artık çinliler artık piyasayı iyice ele geçirmiş durumda.
Aslına bakarsan ben daha acemiyim ve acemiliği ucuz bi makinada atmak istiyorum, Asya As200 Gy-2 araştırdığım kadarıyla bana uygun, hem uğraştırsın biraz motor bilgim yok azıcık yağa kire bulanayım, kafayı kırayımr:
yoksa param ve tecrübem olsa Transalp yada BMW F800GS rüyalarımdan çıkmıyor diyebilirim.
Gerçi senelerce Kawasaki ZZR 1100 rüyalarımdaydı ama 1 kez kullandıktan sonra bu beni kesin öldürür-bunu insan değil şeytan yapmış gibi düşünceler hayalimi dizginlemek zorunda bıraktı.
Anlayacağın beni şimdilik Cross-Enduro tarzı ucuz bi makina idare eder, seneye kısmet, o yüzden ufak ufak alıştırma olsun diyorum.
Tabi acemiliğimden böyle düşünüyor olabilirim, tavsiyelerinizi can kulağıyla sizleri dinliyorum
skyteam diye bir motosiklet var yakın bir arkadaşımda vardı. acaip dayanıklı bir motosiklet sanırım, o kadar arazi dağ bayır hatta şehirlerarası gezdi eskitemedi. eğer temizini bulursanız kaçırmayın.
abımı:silent: abla abla:queen:
herkeze mrb lar
ben kenan gündüz mondial 150 zc motorumla katılabileceğim organizasyonlarda sizlerle tanışmak güzel günler geçirmek isterim..
çok güzel fotolar gordum en kısa zamanda aranıza katılmak dileğiyle
Yeni arkadaşlarımıza hoşgeldiniz derken, kendilerini en kısa zamanda haftalık olağan buluşmalarımızda (Her cumartesi akşamı saat 19.00 dan itibaren Kültürpark Vitamin Kafe'de periyodik buluşmalar gerçekleştirmekteyiz.) ve gezi programlarımızda aramızda görmeyi diliyorum.
Çin malı motorsiklet için tek birşey söyleyeceğim. Aman ha, sakın ha!!!