[Bursa - MT]

nede çabuk büyüyo bu bebekler yav...

Sen onu bir de anne babasına sor.:queen:

Maşallah çok şirin birşey olmuş bu adam Soner. Nazar değmesin.

Tüm kardeşlerimin ve ailelerinin Ramazan Bayramı mübarek olsun. Her gününüz bayram sevinci ile geçsin. Allah hepimizi daha nice nice mutlu, huzurlu bayamlara ulaştırsın. Herkese iyi bayramlar.

Not: Çarşamba buluşmasını unutmayın. Tüm Bursa MT grubunu bekliyoruz.

çarşamba gezi değil buluşma var sevgili andurilf :) akşam 19dan sonra kültürpark içi vitamin kafede buluşuyoruz..

çarşamba

buluşma diyelim:):) gelmeye çalışıcam. bursa m.t kadrosu ile sonunda tanışıcam :):)

Arkadaslar yarın saat sora yanie 22eylül Salı saat 13:00 ankara yolu kestel lambalarını geçince sağda buluşuyoruz gazlamak isteyen arkadasları bekleriz...

SLM Arkadaşlar ben setbaşı ünlü caddeden aranıza katılıyorum yakın bir zaman içince istanbuldan mz kanuni seyhan 301 aldım haftaya en ince vidasına kadar dağıtacağım motor dağıtıp toplamayı seven arkadaşlar varsa yardıma beklerim :):):) motoru topladıktan sonra motorsikletli arkadaşların toplanacağı yer konusunda benide bilgilendirirseniz sevinirim

buluşma

kültürpark içi vitamin kafe. özgen çay bahçesinin hemen yanı. araç girişi nerden bilmiyorum altıparmak caddesinden düz devam edersen ilerde sağ tarafta bir giriş var ben bi kaç kere motorla gittim kültürpark'a onda da kükürtlü'den doğru geldim alt girişden girdim. açıkhava konserlerinin olduğu yerden...

kültürpark içi vitamin kafe. özgen çay bahçesinin hemen yanı. araç girişi nerden bilmiyorum altıparmak caddesinden düz devam edersen ilerde sağ tarafta bir giriş var ben bi kaç kere motorla gittim kültürpark'a onda da kükürtlü'den doğru geldim alt girişden girdim. açıkhava konserlerinin olduğu yerden...

altıparmak lambalarının az ilerisinde sağda bi giriş var... biz motorlarla geçiyorduk ordan (araç trafiğine kapalı) burası tam vitaminin önüne denk geliyor... olmadı bir soraki oılis noktasından girebilirsiniz...:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aksam musaıt olursam gelmeyı dusunuyorum belkı bebısıde getırrım saat kactaydı ılk bulusma:mrgreen:

altıparmak lambalarının az ilerisinde sağda bi giriş var... biz motorlarla geçiyorduk ordan (araç trafiğine kapalı) burası tam vitaminin önüne denk geliyor... olmadı bir soraki oılis noktasından girebilirsiniz...:cat:

Oradan ben de bikaç sefer girip çıktım fakat gişenin kapalı olduğu saatlerde.Gişe açık olduğunda insan kalabalığı olur herhalde.Aynaları kapatmadan sığdıramıyorum ben o aradan motoru. ( Hatta Soner abi karaşeytan'ı oraya park etmişti.)
En garantisi Çarşamba kapısından girmek. Hem orada araç kalabalığı da olduğundan gişedeki görevli direk geç diyor bazen. :)

abi oradanda vitamini buldururken zorlanıyoruz :p

motosikletlere geçerken ücret alıyorlar mı?:silent:

vitamin

aranızdan erken ayrılmak zorunda kaldım:( malum okul vs. ama bi dahaki buluşmayı iple çekiyorum... herşey güzeldi. herkeze iyi akşamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar