Dün buluşmada olmayan arkadaşlar için bi açıklama yapim kısaca
Deri yelek üzerine bi armamız olsun diye konuştuk aynı zamanda bu armalardan çıkartma olarakta bastırtıp motorlarımıza (arabalarımızda)taşıya biliriz elinden gelen arkadaşlar örnek olarak arma modellerini buraya yüklerse hep beraber ortak bir karar alıp nasıl bişey yaptıracağımızı burda belirleye biliriz
ilkini ben koyuyorum ama benimki çok amatör ya geliştirilebilir ancak yada başka arkadaşlarınkine bakarız direk en azından açılış mabında:cherry:
![]()
![]()
![]()
Bu logolar da benden olsun. Bir arka planli bir de arka plansız. :cat:
Yaptıkça yollarım daha.
blue_dolunay;1784720 [URL='http://www.hizliupload.com//viewer.php?id=400749bursa.jpg'' Alıntı:
harlequin;1786864 [/COLOR' Alıntı:
herkesin yüklediği şu armaların hepsini bir araya toplim dedim ama resimleri ekliyemiyorum sayfadaki resimleri nasıl koyuyorsunuz
harlequin arma güzelde bayrak ters bizim bayrağımızın ay yıldızı sağ tarafa bakar:silent:

Selam arkadaşlar, öncelikle hayırlı cumalar diliyorum.
cemamca ve zekeriyanın doğum günlerini kutluyorum, Allah kalan ömürlerini mübarek etsin. :rendeer:
bayramınızıda şimdiden tebrik ederim, siteye pek sık giremiyorum ve bayramdada bakamam.
bir teklifim var, bayramın 2. veya 3. günü narlı taraflarını ufak çaplı bir gezi düzenlesek diyorum, tabi hava bugünkü gibi güzel olursa hem isteyen denizede girip yüzebilir (ben çok istiyorum da.. :queen![]()
Bayram sabahları, demli bir çay, su böreği, bayram şekerleri, şeker isteyen çocuklar, Ramazanlık hayvanların sesleri, bir telaş bir koşturmaca. Köprü hep kalabalık, bayram programları, kolonya ikramları, bayram harçlıkları, uzun bayram tatilleri, ev gezmeleri, kısa hal hatır sormalar, el öpenlerin çok olsunlar ve daha bir dolu küçük ayrıntı. Hayatın üzerindeki �pause� düğmesine dokunun... Kısa bir süre için hayatı durdurun. Mutlu bayramlar...
bayram sabahları, demli bir çay, su böreği, bayram şekerleri, şeker isteyen çocuklar, ramazanlık hayvanların sesleri, bir telaş bir koşturmaca. Köprü hep kalabalık, bayram programları, kolonya ikramları, bayram harçlıkları, uzun bayram tatilleri, ev gezmeleri, kısa hal hatır sormalar, el öpenlerin çok olsunlar ve daha bir dolu küçük ayrıntı. Hayatın üzerindeki �pause� düğmesine dokunun... Kısa bir süre için hayatı durdurun. [sıze="5"]mutlu bayramlar...[/sıze]