benim fikrim; 3 buluşma noktası olsun...
1-acemlerden mudanya yoluna dönünce köfteci yusufun orası...
2-reno'nun karşısındaki benzin istasyonu...
3-mudanya feribot iskelesi
1. Buluşma noktasından hareket 18:15
2. Buluşma noktasından hareket 18:30
3. Buluşma noktası 18:45 (bu saatte herkes burda olur ve meral ablaya gidilir, yarım saat kala masamızda oluruz...)
herkes kendine uyan buluşma noktasına vaktinde gider ve tam hareket saatinde 2. Buluşma noktasına ordanda feribot iskelesine geçilir... Direk gitmek isteyen feribot iskelesinede gidebilir...
Buluşma noktasından hareket saatleri kesindir ve bekleme yapılmaz... Geciken feribot iskelesine gaz açar... Uygun mudur...?
Sizin aranızdaki şakalaşmayı yanlış anlamışım özür dilerim, tamamı büyük harflerden oluşan bir cümle aksi etki yaptı belki aklımda, pardon...
Uygundur. Ancak ikinci buluşma noktası olarak belirlenen nokta biraz muallakta kalmış olup ikinci buluşma noktası olarak Özdilek Otopark'ı daha kolay bulunabilecek bir nokta. O yüzden üçüncü buluşma noktası burası olsun arkadaşlar.
Bir de üçüncü buluşma noktasından hareket saatini 15 dakika ileri almakta fayda var.
1) Köfteci Yusuf (Bursa yönünden gelecekler. Hareket saati:18.15)
2)Özdilek Otoparkı(Hürriyet, Nilüfer yönünden gelecekler. Hareket saati:18.30)
3)Feribot İskelesi (Gemlik yönünden gelenler için. Hereket saati:19.00)
Bu arada rezervasyon işi ne oldu. Nevin Hoca halledecekti galiba o işi. Artık yavaş yavaş halledilse iyi olur. Sonra bir de yer kalmaz filan, sakata gelmeyelim.
aynen arkadaşlar herkesin motoru yok maalesefama araçla gelicekler için en uygun özdilek otoparkı gibi duruyor..:silent:
buarada arabalılar denize atılırsa 4 teker gurubunda en başta başkandan başlamak lazım heralde herkes can yeleği getirsin :queen:baklawah
evet yaw bende de öle bir sorun var. hala motor alamadım, işin kötüsü bulamadım bile. o güne kadar alamazsam arabayla gelicem, problem olmaz inşallah. arabalıları denize atmıyorsunuz dimi?
Herkeze iyi akşamlar
bilginize meral ablada yer ayarlandı hersey hazır
hopp nereye bakim gezi:mrgreen:
hopp nereye bakim gezi:mrgreen: