Selam arkadaşlar belirli bir menü ayarlandımı yoksa siparişler oarda isteğe göremi olacak ...?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:19 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:18 AM ----------
Bu hafta gececiyim mesajlara rahat bakabiliyorum gündüzde iken pek vaktim olmuyor selamlar...![]()
Ehliyetsiz motor kullanmanın büyük bir hata olduğu bir ortamda, arkadaşımız ehliyet almak için izlenecek yolları soracağına ehliyetsiz yakalanınca ne gibi üçkağıtlar yapabileceğini sormuş. Bu mantıktaki insanarla aynı trafikte bulunduğumu düşündükçe panikledim resmen. Kaç yaşındasın bilemiyorum ama bu topiği izleyen genç arkadaşlarımıza son derece kötü örnek olduğunun farkındamısın acaba? Hem ehliyetsiz motor kullanmaktan bahsediyorsun, büyük hata hem de yakalanırsan polisi nasıl kandırabileceğini soruyorsun daha büyük bir hata. Hele polise karşı yapmayı planladığın üçkağıt için söylenebilecek tek şey, pes doğrusu. Senin bu dediğin şey kurnazlık olarak adlandırılamaz, buna sadece sahtekarlık denir, üçkağıtçılık denir.
Arkadaşlar kullandığınız araç zaten son derece tehlikeli bir araç. Burada motorsiklet kullanıcıları olarak güvenli sürüş için faydalı paylaşımlar yapmak varken yukarıdaki gibi son derece çirkin bir mesaj yazmak ne kendimize ne de topikte paylaşımda bulunanlar hiç bir fayda sağlamaz. Ne yazdığımızın farkına vararak yazarsak mesajımızdan diğer paylaşımcılara faydalı olmasını o kadar arttırırız
Tabi unuttunuz beni. Ben de gelirim arkadaşlar...
Orada isteyen istediğini yiyebilir ve balık dışında et ürünleride mevcut...:bounce:
Teşekkürler ilginize bir aksilik olmazsa katılmak istiyorum netleşince mesaj yazacağım iyi akşamlar....![]()
bursalı motorcular olarak sizlere bir soru sormak istiyorum 12 eylül gibi direksiyon sınavına giricem kısmetse ama direksiyon eğitimi veren bi kurs var mı bildiğiniz?
Güzel kardeşim bunlara hiç gerenk yok: Deneyimli bir ehliyetsiz olaraktan
sana vereceğim tavsiye Polis peşine takılmadan evvel hemen sağa yanaş, sakin bir şekilde in motorundan ve kontak anahtarını cebine at, sonra benim gibi polisimizin yüzüne hafifçe tebessüm ederek yanından geç. Hatta bu esnada eğer ki varsa kaskın da kolunda takılı olsun
![]()
Unutma ki Şerefli Polislerimiz sadece trafik anında motorlu araçlarımıza tesirde bulunabilirler park halindeki araçları ancak parka çekerler...
İkincisi biraz yeteneğine kalmış; eğer peşine takılırlarsa kaç ve bir ara sokakta aynı işlemi uygula, ama yanlarından geçme ortadan kaybol
Bu yöntemlerin hepsi uygulanmıştır, bilgilerinize![]()
![]()
Cemamca eğlencenin makaranın mizahın yaşı olmaz söylediğinde haklısın haksızsın demiyorum ama söyleyiş tarzın bana göre yanlış mizah söyleşi de kusurda bulunmuşsak özür dileriz yani...neyse...
3-Desparadoks,Pınar,cem amcanın eşi,yengemiz,hatta Pınar yenge(açılım iyimi amca size amca diyebilirmiyim bak kızmak yok)
Beşevler sanaayiinde kocaman motor a git bir konuş...
B.evler sanayii sitesi 59. blok no 36
Diyebilirsin tabiki de. Zaten boşuna mı aldık bu Cemamca adını bu sitede. Sizler bana Amca diyebilesiniz diye. Eh yaşımızda müsait madem amca olmaya, de gitsin. Vallahi kızmam.
Bu arada iftar yemeğimizi de merakla bekliyorum. İyi şamata olacak. Ancak İftar yemeğine gideceğimiz mekana rezervasyonu yapacak olan biri var mı? Ramazan da bilhassa böyle kalabalık bir grup olunca günler öncesinden rezervasyon yaptırmak gerekiyor. Sonra açıkta kalmayalım birde.
O yüzden katılımcı sayısının bir an önce kesinleşmesi ve bu sayıya göre rezervasyon yapılması gerekiyor. Haksızmıyım?
Slm millet nasılsınız
Biliyorum uzun zamandır yoktum ortalıklarda ve geri döndüm
Aramıza yeni katılan arkadaslar hoss geldiniz
herkezin ramazan ayını en icten dileklerimle kutlarım
tabiki iftar yemeginde bende olacam bensiz olurmu bu iftar yemegi
neyse sayfayı takip edecem artık musaitim
yollarda ve gönüllerde görüşmek dilegiyle kendinize iyi bakın
-
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:34 PM ----------
Merhaba arkadaşlar baya oldu giremedim baya birşeyler yapmışşınız iftar yemegi için gelme ihtimalim yüksek gibi duruyor ama kesin birşey demiyim işte olabilirimde . gelmeye çalışacam bende.
slm arkadaşlar
bursa da bildiğiniz iyi bir tamirci var mı:silent:öyle çok yüksekten uçmadan işten anlayan
motorum hysoung
Yahu gelişin muhteşem oldu 24 saat içinde 3 kez karşıma çıkılırmı.Papet kafe,oto yıkama,Avea dönüşü.Mudanya'mı küçük?senmi çok geziyon? benmi hiç eve girmiyom?anlamadım...:silent:
slm arkadaşlar
bursa da bildiğiniz iyi bir tamirci var mı:silent:öyle çok yüksekten uçmadan işten anlayan
motorum hysoung