[Bursa - MT]

Selamlar arkadaşlarım benim ki bir senaryo olabilir ama durup al moto memur bey zaten kışta geldi mi diyeceğiz..:)
kural dışı olabilir ama kaçış anı yaşamış veya zekasını kullanarak cin fikirli arkadaşlarımdan cewap bekledim arkadaşlar...

Kural dışı olmadan cewap weren arkadaşlara teşekkürler
hepinize hayırlı iftarlar:)

Selamlar arkadaşlarım benim ki bir senaryo olabilir ama durup al moto memur bey zaten kışta geldi mi diyeceğiz..:)
kural dışı olabilir ama kaçış anı yaşamış veya zekasını kullanarak cin fikirli arkadaşlarımdan cewap bekledim arkadaşlar...

Baktın polis durduracak o el etmeden sen dur. Memur bey şurası nerde biliyormusunuz burayı tarif ettiler ama bulamadım diyerek sahte bi adres sor. Memur bey sana adresi tarif ederken aklı karışacak ve düşünecek ki; "Bu adamın bir eksiği olsa zaten durmaz" diye düşünecek. Sen de yol tarifini aldıktan sonra; "Çok teşekkür ederim kolay gelin" dedikten sonra oradan uzaklaşacaksın.

Ama foruma üye olan yunus arkadaşlar da mevcut:queen: ve bu konuyu okuyor olabilirler. Onu da hesaba katmak lazım.

İzin tarihi az sonuna dogru netleşecek ama uyar sanırım... Pazar günü yapmakta fayda var katılım daha üst seviyede olur bence...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:34 PM ----------

Bu arada er degil abla... Onbaşı :p

:)O halde ONBAŞIM iftar tarihi:13-09-2009 Pazar Yer:Balıkçı Meral Abla Mudanya:cat:

iftar yemeği programında bende katılıyorum arkadaşlar...
berkant öztürk mudanya tarafları değilde şehir içinde bir yer olursa çok hoş olur... iyi günler

:)Tabiiki memnuyet duyacağız ancak bu aynı zamanda bir yıldönümü ve aynı yerde olmalı diye konuşulmuştu hem de şehir içi sıkışıklığı genelde bizi kasar...:bounce:

İftar yemeğine ben de katılıp sizinle tanışmak kaynaşmak isterim ama bayramdan sonra üniversiteler açılacağı için İstanbul gezisine katılma fırsatı bulmam zor. Zaten Mondial 150HS kullanıcısı olduğumdan dolayı İstanbula karadan gitmek benim için işkence olabilir.
:)Sizin de katılımınızdan memnuniyet duyacağız.Geçen seferki İstanbul gezimizde sizin aracınızla gelen bir arkadaş vardı.Bildiğim kadarıyla herhangi bir problem de yaşamadı (hatta yanlış tekneye bindiğimizde bizi korsanların elinden kurtardı beleş boğaz turu attırdı):wiinkk:.Yani kısacası orayada bekleriz....:cat:

:)İftar yemeğine senide bekleriz.Değişik fikir,görüş ve komplo teorilerini de gelirken yanına almayı unutmazsan iyi muhabbet dönecektir...:wiinkk:

iftar yemeği için tarihi kesinleştirebilirmiyiz ona göre program yapıcam. kaçırmak istemem mudanya da olacak iftar yemeğini

NASİP KISMET OLURSA GELECEĞİM ARKADAŞLAR...AMA TARİH.SAAT.MEKAN YERİNİ LÜTFEN NETLEŞTİRELİM !!!!!!!!

DOOBLY ARKADAŞIMADA YORUMLARI İÇİN TEŞEKKÜRLER:)
CİN FİKİRLERİMİZİ FORMUMUZDAN TAKİP EDEN YUNUS EKİBİNDE GÖREW YAPMAKTA OLAN MEMURLARIIMIZADA SELAMLAR:cherry:

OLDUMU DOOBLY KARDEŞİM:)

bizide ekleyin mudanyadaki iftara kısmet olursa bizde orda olucaz herkese hayırlı ramazanlar dilerim

13-09-2009 Pazar için iftar yemeği Yer:Balıkçı Meral Abla (MUDANYA)

Katılım listesi
1-Mami
2-Feromen
3-Gizmopink
4-Cemamca
5-a. Banus
6- mudanyali
7-Cagdas16
8-Doobly
9-Barannet
10-Rucerpark
11-n_tuncak

Başka gelen olursa buraya yazsın arada sırada da güncelleriz...

Son düzenleme:

Katılım listesi
1-Mami
2-Feromen
3-Gizmopink
4-Cemamca
5-a. Banus
6- mudanyali
7-Cagdas16
8-Doobly
9-Barannet
10-Rucerpark
11-n_tuncak

engindmn bi aksilik olmaz ise orda olurum

Katılım listesi
1-Mami
2-Feromen
3-Gizmopink
4-Cemamca
5-a. Banus
6- mudanyali
7-Cagdas16
8-Doobly
9-Barannet
10-Rucerpark
11-n_tuncak
12-engindmn
13-baklawah

Katılım listesi
1-Mami
2-Feromen
3-Gizmopink
4-Cemamca
5-a. Banus
6- mudanyali
7-Cagdas16
8-Doobly
9-Barannet
10-Rucerpark
11-n_tuncak
12-engindmn
13-baklawah

Selam arkadaşlar belirli bir menü ayarlandımı yoksa siparişler oarda isteğe göremi olacak ...?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:19 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:18 AM ----------

Bu hafta gececiyim mesajlara rahat bakabiliyorum gündüzde iken pek vaktim olmuyor selamlar...:)

Katılım listesi
1-Mami
2-Feromen
3-Gizmopink
4-Cemamca
5-a. Banus
6- mudanyali
7-Cagdas16
8-Doobly
9-Barannet
10-Rucerpark
11-n_tuncak

hocam zekıyı neden lısteye eklemedınız onuda yazın lısteye ve bu ıftar yemegı cok guzel olucagına ınanıyorum butun bursa mt aılesı orda olur ıns

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:03 AM ----------

Kardeşim uzun zamandır görüşemedik seninle de, saol sen nasılsın ?

:)Bu arada ben ehliyet almak istiyorum da :)bana ehliyet vermek istemiyorlar... O ne olecek :p

abi be sana kımse ehlıyet vermez eger verırlerse daha kotu trafık canavarı olursun dıye vermıyorlardır bence :):):):):):):)

Arkadaşlar ehliyetsizken polisten kaçtığımızı düşünelim arayı açtık, ama yakıt durumu kötü o zaman motoru bırakıp kaçsak, daha sonra polise bir alo motorum çalınmış diye bir ihbarda bulunsak motoru alma şansımız olur mu ??? Kurnazlıkta deneyimli arkadaşlarımdan cewap bekliyorum

Ehliyetsiz motor kullanmanın büyük bir hata olduğu bir ortamda, arkadaşımız ehliyet almak için izlenecek yolları soracağına ehliyetsiz yakalanınca ne gibi üçkağıtlar yapabileceğini sormuş. Bu mantıktaki insanarla aynı trafikte bulunduğumu düşündükçe panikledim resmen. Kaç yaşındasın bilemiyorum ama bu topiği izleyen genç arkadaşlarımıza son derece kötü örnek olduğunun farkındamısın acaba? Hem ehliyetsiz motor kullanmaktan bahsediyorsun, büyük hata hem de yakalanırsan polisi nasıl kandırabileceğini soruyorsun daha büyük bir hata. Hele polise karşı yapmayı planladığın üçkağıt için söylenebilecek tek şey, pes doğrusu. Senin bu dediğin şey kurnazlık olarak adlandırılamaz, buna sadece sahtekarlık denir, üçkağıtçılık denir.

Arkadaşlar kullandığınız araç zaten son derece tehlikeli bir araç. Burada motorsiklet kullanıcıları olarak güvenli sürüş için faydalı paylaşımlar yapmak varken yukarıdaki gibi son derece çirkin bir mesaj yazmak ne kendimize ne de topikte paylaşımda bulunanlar hiç bir fayda sağlamaz. Ne yazdığımızın farkına vararak yazarsak mesajımızdan diğer paylaşımcılara faydalı olmasını o kadar arttırırız

Ehliyetsiz motor kullanmanın büyük bir hata olduğu bir ortamda, arkadaşımız ehliyet almak için izlenecek yolları soracağına ehliyetsiz yakalanınca ne gibi üçkağıtlar yapabileceğini sormuş. Bu mantıktaki insanarla aynı trafikte bulunduğumu düşündükçe panikledim resmen. Kaç yaşındasın bilemiyorum ama bu topiği izleyen genç arkadaşlarımıza son derece kötü örnek olduğunun farkındamısın acaba? Hem ehliyetsiz motor kullanmaktan bahsediyorsun, büyük hata hem de yakalanırsan polisi nasıl kandırabileceğini soruyorsun daha büyük bir hata. Hele polise karşı yapmayı planladığın üçkağıt için söylenebilecek tek şey, pes doğrusu. Senin bu dediğin şey kurnazlık olarak adlandırılamaz, buna sadece sahtekarlık denir, üçkağıtçılık denir.

Arkadaşlar kullandığınız araç zaten son derece tehlikeli bir araç. Burada motorsiklet kullanıcıları olarak güvenli sürüş için faydalı paylaşımlar yapmak varken yukarıdaki gibi son derece çirkin bir mesaj yazmak ne kendimize ne de topikte paylaşımda bulunanlar hiç bir fayda sağlamaz. Ne yazdığımızın farkına vararak yazarsak mesajımızdan diğer paylaşımcılara faydalı olmasını o kadar arttırırız

:cat: :cat: :cat: :cat: aynen katılıyorum...
Bu arada geçen seneden daha fazla katılımlı bir iftar yemeği olur temennisiyle yokmu arttıran...!:p

Amcaların amcası :) Cem Amca, epeydir görüşemedik nasılsın ???

Abi iyi demişsin diline eline sağlık. Elbetteki ehliyet almak kanuni bir zorunluluk...
Polislerimizi üzmeyelim lütfen,:) unutmayalım ki onlarda görevlerini ifa etmekteler...:):p

Son düzenleme:
mert kendi takma ismini doğru yazar insan :)

huskar sizide ekledim listeye.

Katılım listesi
1-Mami
2-Feromen
3-Gizmopink
4-Cemamca
5-a. Banus
6- mudanyali
7-Cagdas16
8-Doobly
9-Barannet
10-Ruckerpark
11-n_tuncak
12-engindmn
13-baklawah
14-huskar

mert kendi takma ismini doğru yazar insan :)

huskar sizide ekledim listeye.

Katılım listesi
1-Mami
2-Feromen
3-Gizmopink
4-Cemamca
5-a. Banus
6- mudanyali
7-Cagdas16
8-Doobly
9-Barannet
10-Ruckerpark
11-n_tuncak