[Bursa - MT]

herkese iyi akşamlar ya arkadaşlar ramazanın başlamasına çok az kaldı toplu iftar yemeği düşünülüyor mu ben kendi fikrimi söliyim harika olur yer olarakta dsi setbaşı lokalini arzu edilen bir tarih için ayarlayabilirim fiyat olarakta gayet uygun ama başka yer düşünceleri de varsa paylaşalım...

herkese iyi akşamlar ya arkadaşlar ramazanın başlamasına çok az kaldı toplu iftar yemeği düşünülüyor mu ben kendi fikrimi söliyim harika olur yer olarakta dsi setbaşı lokalini arzu edilen bir tarih için ayarlayabilirim fiyat olarakta gayet uygun ama başka yer düşünceleri de varsa paylaşalım...

Iftar yemekleri tabiki olucak... Mt yi var edende iftar yemeği olmuştu... Yildönümü bayrama denk gelsede iftar yemeği için beni beklemenize gerek yok... :-DGelince yine yaparız... Bi terslik olmazsa ramazanın ortasinda geliyorum... Köfteci yusufa şimdiden rezerVasyon yaptırdım bile... :p

arkadaşlar 2 haftadır yokum çünkü kent gönüllüleri gençlik kampındaydım motorumdan 2 hafya uzak kaldım onu çok özledim ama bu sırada 2.sevgilimin yanında yani tiyatro yapıyordum...Dün de açık havada final gösterimiz vardı özlem tekin ve bademden önce tiyatro oynadık...
motorumla birlikte aranızda olmayı da çok özledim her türlü geziye varım ve sabırsızlıkla bekliyorum...
ve bu yazdan sonra artık buralarda yokum bir 4 sene SAĞLIK KURUMLARI YÖNETİCİLİĞİ(AFYON)u kazandım...İnşallah orda da böyle motorcular bulurum :)

:)Aferin Enes tebrik ederim işte başarı dediğin böyle birşeydir.Okulda,sanatta,iki tekerlek üzerinde,hatta aynı anda aşk hayatında ve her alanda tüm güzellikleri ve kaliteyi ele geçirebilmektir...Bu basamakları şu an çıkmaya başladın ve azimle yürümeni tavsiye ediyorum,dikkat etmen ve ayağını kaydırmana sebep olacak tek şey var.Bu yolda ilerlerken asla kendini beğenmişliğin ve gururun hilelerine yem olma.Belli ki bir çok insandan daha üstün meziyetlerin var ancak bunları farkettiğinde bunları sana verene şükret ve insanlara yardımcı olmada kullan...(Yine derinden gittim fakat genelde 2 adım ötesi için konuşuyorum...:wiinkk:)

:)Evet o halde toplu iftar yemeği benim topik değerlendirmelerime göre yine aynı yerde Mudanya Balıkçı barakalarında Meral ablada yapılacak.mami sen tam olarak hangi tarihlerde geleceğini söyle ona göre buraya tarih koyarız eleştriye sunarız...:)

:)Bu arada Cem amca hani derler ya götür bizi gittiğin yere,cennet vatanımın aziz İstanbul'una gitmenin ve köprüyü motosikletlerle geçmenin keyfine 3. kez varalım...:cat:

Arkadaşlar tam iftar yeri belli oldumu ??

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:56 AM ----------

Arkadaşlar ehliyetsizken polisten kaçtığımızı düşünelim arayı açtık, ama yakıt durumu kötü o zaman motoru bırakıp kaçsak, daha sonra polise bir alo motorum çalınmış diye bir ihbarda bulunsak motoru alma şansımız olur mu ??? Kurnazlıkta deneyimli arkadaşlarımdan cewap bekliyorum

hocam iftar yemeği menüsünde neler var balık mı yoksa

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:56 AM ----------

Arkadaşlar ehliyetsizken polisten kaçtığımızı düşünelim arayı açtık, ama yakıt durumu kötü o zaman motoru bırakıp kaçsak, daha sonra polise bir alo motorum çalınmış diye bir ihbarda bulunsak motoru alma şansımız olur mu ??? Kurnazlıkta deneyimli arkadaşlarımdan cewap bekliyorum

dostum ehliyetsiz motor sürme olusun bitsin yada bu sıkıntılara girmemek için polise yakalnma

ne demişler, yalancının mumu yatsıya kadar..

arkadaşım hiç öyle işlere de bulaşma, kafan rahat olsun.

Tebrik ederim ENES kardeş. Umarım sıkıntı çekmeden ve Afyon un soğuğunda üşütmeden okulunu bitirirsin.

:)Aferin Enes tebrik ederim işte başarı dediğin böyle birşeydir.Okulda,sanatta,iki tekerlek üzerinde,hatta aynı anda aşk hayatında ve her alanda tüm güzellikleri ve kaliteyi ele geçirebilmektir...Bu basamakları şu an çıkmaya başladın ve azimle yürümeni tavsiye ediyorum,dikkat etmen ve ayağını kaydırmana sebep olacak tek şey var.Bu yolda ilerlerken asla kendini beğenmişliğin ve gururun hilelerine yem olma.Belli ki bir çok insandan daha üstün meziyetlerin var ancak bunları farkettiğinde bunları sana verene şükret ve insanlara yardımcı olmada kullan...(Yine derinden gittim fakat genelde 2 adım ötesi için konuşuyorum...:wiinkk:)

:)Evet o halde toplu iftar yemeği benim topik değerlendirmelerime göre yine aynı yerde Mudanya Balıkçı barakalarında Meral ablada yapılacak.mami sen tam olarak hangi tarihlerde geleceğini söyle ona göre buraya tarih koyarız eleştriye sunarız...:)

:)Bu arada Cem amca hani derler ya götür bizi gittiğin yere,cennet vatanımın aziz İstanbul'una gitmenin ve köprüyü motosikletlerle geçmenin keyfine 3. kez varalım...:cat:

Ablacim ayın 5 ine istedim izini... Gerekli belgeleri sundum fakat su an onaylanmış degil... Yarin öbür gün belli olur kesin olarak... Büyük ihtimal onaylanacak... Yani ortalama ramazanin ortalarında geliyorum ve ay sonuna kadar kalacağım... Organizasyonlar için uygun bi tarih bence... Hem bayramı görüyorum hemde bayram sonrası 10 gün burdayim yani bayram sonrası pazar günü olursa istanbul gezisi mükemmel olacağı kanaatindeyim...

Son düzenleme:
[/COLOR]Arkadaşlar ehliyetsizken polisten kaçtığımızı düşünelim arayı açtık, ama yakıt durumu kötü o zaman motoru bırakıp kaçsak, daha sonra polise bir alo motorum çalınmış diye bir ihbarda bulunsak motoru alma şansımız olur mu ??? Kurnazlıkta deneyimli arkadaşlarımdan cewap bekliyorum

:)Güzel kardeşim bunlara hiç gerenk yok: Deneyimli bir ehliyetsiz olaraktan:) sana vereceğim tavsiye Polis peşine takılmadan evvel hemen sağa yanaş, sakin bir şekilde in motorundan ve kontak anahtarını cebine at, sonra benim gibi polisimizin yüzüne hafifçe tebessüm ederek yanından geç. Hatta bu esnada eğer ki varsa kaskın da kolunda takılı olsun :):):)
Unutma ki Şerefli Polislerimiz sadece trafik anında motorlu araçlarımıza tesirde bulunabilirler park halindeki araçları ancak parka çekerler...

İkincisi biraz yeteneğine kalmış; eğer peşine takılırlarsa kaç ve bir ara sokakta aynı işlemi uygula, ama yanlarından geçme ortadan kaybol :):):)

Bu yöntemlerin hepsi uygulanmıştır, bilgilerinize :p :):):)

:)Güzel kardeşim bunlara hiç gerenk yok: Deneyimli bir ehliyetsiz olaraktan:) sana vereceğim tavsiye Polis peşine takılmadan evvel hemen sağa yanaş, sakin bir şekilde in motorundan ve kontak anahtarını cebine at, sonra benim gibi polisimizin yüzüne hafifçe tebessüm ederek yanından geç. Hatta bu esnada eğer ki varsa kaskın da kolunda takılı olsun :):):)
Unutma ki Şerefli Polislerimiz sadece trafik anında motorlu araçlarımıza tesirde bulunabilirler park halindeki araçları ancak parka çekerler...

İkincisi biraz yeteneğine kalmış; eğer peşine takılırlarsa kaç ve bir ara sokakta aynı işlemi uygula, ama yanlarından geçme ortadan kaybol :):):)

Evet bu konudaki üstad konuştu... Tecrübesine güvenebilirsin... :) abi nerelerdesin yaa... Askere gittin ondan yazmiyosun dicem ama, askerde olmak yazmaya engel degil... :p

duruma gore sizi arkamda goturebilirim.. sididen solıım motorum cok titriyor..:)[/QUOTE]

Teşekkürler dostum alakandan dolayı .....:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:00 PM ----------

paradise diskonun yanındaki cafe olabilir..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:29 AM ----------

pınar hanım gelmiyor musunuz yoksa..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:31 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:30 AM ----------

duruma gore sizi arkamda goturebilirim.. sididen solıım motorum cok titriyor..:)
düşünmeniz yeter teşekkürler...:)

Enes, tebrik ederim kardeşim darısı başıma artık :p Bu arada afyonda çok yakın bir arkadaşım okuyor kışın iki üç kere geliyorum senlede görüsürüz sucuk yeriz :p Ama motorcuar konusunda pek ümitlenme ordakiler daha çok cup motorlara araba egzozu takan cinsten :mrgreen:

CAGDAS16, senin dediğinin aynısını antalyada motorcu kardeşimiz yapmaya çalışmıştı ve sonucunda polis tarafından kafasına ateş edilerek vefat etmişti senden böle saçma bir nedenden motor üstünde can vermek istiyosan yapabilirsin :cat: Sen en iyisi cakabeyin dediklerini uygula :p

duruma gore sizi arkamda goturebilirim.. sididen solıım motorum cok titriyor..:)

Teşekkürler dostum alakandan dolayı .....:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:00 PM ----------

düşünmeniz yeter teşekkürler...:)[/QUOTE]

Ahahahah :) biliyorum onlari...

:)Evet Mudanya Balıkçı Barakaları Meral Abla nın yeri.Tarh:11 Eylül Cuma yada o hafta sonu C tesi,Pazar da olabilir isteğe göre.:bounce:[/I][/B]

:cherry:Kardeş senin bu senaryolar süper,devam et yakından takip edicem.Bunlardan bizim memlekette Amerikan filmi bile çevrilir.:cat:

hocam iftar yemeği menüsünde neler var balık mı yoksa

dostum ehliyetsiz motor sürme olusun bitsin yada bu sıkıntılara girmemek için polise yakalnma
:)Ahmet tabii balık ağırlıkta olmalı fakat isteğe göre köftede yapılabiliyor,gelirken sakın Firdevs'i evde unutma..:wiinkk:
Ablacim ayın 5 ine istedim izini... Gerekli belgeleri sundum fakat su an onaylanmış degil... Yarin öbür gün belli olur kesin olarak... Büyük ihtimal onaylanacak... Yani ortalama ramazanin ortalarında geliyorum ve ay sonuna kadar kalacağım... Organizasyonlar için uygun bi tarih bence... Hem bayramı görüyorum hemde bayram sonrası 10 gün burdayim yani bayram sonrası pazar günü olursa istanbul gezisi mükemmel olacağı kanaatindeyim...

:)Bu sana uyar değilmi Er Mt:bounce:(Mudanya Balıkçı Barakaları Meral Abla nın [/COLOR]yeri.Tarh:11 Eylül Cuma yada o hafta sonu C tesi,Pazar da olabilir isteğe göre.)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bursada modıfıye parcalar satan bıyer bılen varmı benım motora stop ayna falan alıcam okadar gezdım hep standart seyler var

:cherry:Kardeş senin bu senaryolar süper,devam et yakından takip edicem.Bunlardan bizim memlekette Amerikan filmi bile çevrilir.:cat:

:)Ahmet tabii balık ağırlıkta olmalı fakat isteğe göre köftede yapılabiliyor,gelirken sakın Firdevs'i evde unutma..:wiinkk:

:)Bu sana uyar değilmi Er Mt:bounce:(Mudanya Balıkçı Barakaları Meral Abla nın [/COLOR]yeri.Tarh:11 Eylül Cuma yada o hafta sonu C tesi,Pazar da olabilir isteğe göre.)

İzin tarihi az sonuna dogru netleşecek ama uyar sanırım... Pazar günü yapmakta fayda var katılım daha üst seviyede olur bence...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:34 PM ----------

Bu arada er degil abla... Onbaşı :p

İLAHİ ÇAKABEY SEN ADAMI GÜLDÜRÜRSÜN :d

Selam abi nasılsın bakalım. senin bu yazıyı burdan kaldırmak gerekiyor. şuan için ehliyeti olmayıpta almak isteyenler belki bu yazıyı gördükten sonra ertelerler. belkide hiç almak istemezler.
Herkes ehliyetini alsın abicim, polislerin ve tabiki halkın gözünde artık motosikletlilerin SERSERİLER tayfası olmadığını anlamaları için kuralların gerektirdiği işlemleri yapmakta fayda var diyorum.

bana kızabilirsiniz ama biraz düşünürseniz bu söylediklerime katılacaksınız....

sana söylediklerime kızma çakabey. seni seviyorum, gönlümüzdeki ehliyetsiz çakabeysin EYVALLAH.... :d

Selam abi nasılsın bakalım. sana söylediklerime kızma çakabey. seni seviyorum, gönlümüzdeki ehliyetsiz çakabeysin EYVALLAH.... :d

Kardeşim uzun zamandır görüşemedik seninle de, saol sen nasılsın ?

:)Bu arada ben ehliyet almak istiyorum da :)bana ehliyet vermek istemiyorlar... O ne olecek :p

iftar yemeği programında bende katılıyorum arkadaşlar...
berkant öztürk mudanya tarafları değilde şehir içinde bir yer olursa çok hoş olur... iyi günler

:cat: Mami evet gerçektende iftar yemeğinde başlamıştık bu muhabbetlere,şimdi herşey dahada güzel gidiyor.Harika bir grup oluştu...Pınar'ında dediği gibi Ramazanda iftar yemeği düşünüyoruz,bayram sonrasıda İstanbul gezisi bu seferki Avrupa yakası olucak...Muhakkak gelmelisin Boğazın üzerinden geçme zevkinin tarifi bile edilemez,(senin iznine denk geliyor fakat baban seni bize denk getirirmi meçhul)...:wiinkk:

:rendeer:Soner o velet çok sevimli yaaa Allah nazarlardan saklasın.Kaska 4 tane tekerlek tak gezdir nasılda doldurmuş ufaklık...:rendeer:

:cat:Baklawah sen gezilere katılmak istersen ekipman olarak yedek kaskımı paylaşabilirim eminim fazla montu ve dizliği olanda çıkacaktır..İstanbul gezisine kendini hazırlamaya bak...:cat::bounce:

:pPınar o gün biz kız kulesinden yanlış tekneye binip beleş boğaz turu yaparken sen yoktun ya hani çatlada patla diyesim geldi:queen:

İftar yemeğine ben de katılıp sizinle tanışmak kaynaşmak isterim ama bayramdan sonra üniversiteler açılacağı için İstanbul gezisine katılma fırsatı bulmam zor. Zaten Mondial 150HS kullanıcısı olduğumdan dolayı İstanbula karadan gitmek benim için işkence olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar