[Bursa - MT]

:) Tmm o halde yarın deniz piknik olayına giriyoruz.Yani Söğüt Pınar sizler Bursa da uygun saatte buluşup 12:00 gibi Papet cafede olursunuz hep birlikte SöğütPınar'a gaz açarız...:cat:

:)Fırat Moda tanışma başka bir geziye kaldı artık size kazasız belasız bol eğlenceli gezmeler.:cat:

Bu senede denize giremiyorum :-(

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:29 PM ----------

arkadaşlar aranızda benden başka 9 ağustos a2 direksiyon sınavına girecek var mı merak ettim. bana şans dileyin!
bir de gezici arkadaşlara bir sorum olacak: bursa'da kask/mont/eldiven vs. ekipmanı birarada bolca göreceğim bir mağaza/mekan var mı? internetten alışveriş yapmak istemiyorum mutlaka beden/ölçü sorunları çıkıyor. bu yüzden istanbul'a gitmeden önce bursa'da olan bir yeri görmeyi tercih ederim. bilgi verirseniz sevinirim.

Benim sınavdaki gibi vitesli motorun sol manetinin ne ise yaradığını soran bi adamla karşılaşırsan şaşırma sakin... :-D

Yarın Bursa'dan Söğütpınar'a gidecek arkadaşlar. Sabah saat 11:00 'da Karaman metro istasyonunun oradaki Köfteci Yusuf'un önünde buluşalım. 11:15 'te Mudanya'ya gaz açalım. Uygun olur mu?

Extra olarak Çanakkale'den kardeşim geldi. Kolu alçılı olduğu için motoruyla gelememiş :( Bursa'dan kardeşimi artçı alabilecek olan varmı? Varsa arayabilir mi? 0535 236 41 32
Eğer yoksa minibüsle göndericem.

Yarın Bursa'dan Söğütpınar'a gidecek arkadaşlar. Sabah saat 11:00 'da Karaman metro istasyonunun oradaki Köfteci Yusuf'un önünde buluşalım. 11:15 'te Mudanya'ya gaz açalım. Uygun olur mu?

Extra olarak Çanakkale'den kardeşim geldi. Kolu alçılı olduğu için motoruyla gelememiş :( Bursa'dan kardeşimi artçı alabilecek olan varmı? Varsa arayabilir mi? 0535 236 41 32
Eğer yoksa minibüsle göndericem.

Ben her zamanki gibi araba ile geleceğim. Mudanya'dan itibaren kardeşini arabaya alabilirim. Çünkü biz direk Mudanya'ya gideceğiz. Karaman bize biraz terste kalıyor çünkü. Hem bana da arkadaş olmuş olur.

teşekkürler arkadaşlar. akşam sınavın yapılacağı eğitim vadisine gittim, kursun scooter motoru (markasını göremedim sadece trekker yazısı vardı) ile söylendiği gibi 6 adet huniden slalom yapıp aynen geri döndüm. görevli hepsi bu dedi. Mami'nin söylediği şey olursa da hazırlıklıyım neyse ki. büyük ihtimal soracağı her parçayı bilirim. ama yine de heyecanlıyım.

desperadox senin söylediğin yer sanırım yamaha start motor; a.banus da aynı yerden bahsediyor olsa gerek. diğer bayideki ismail bey ile muhabbetimiz olmuştu bayaa önce, serkan bey sanırım işletme sahibi. durankardeşler'in yerini bilen bir arkadaşım vardı sanırım.

neyse artık saatler kaldı mayıs'tan beri beklediğim ehliyet için (tabi bürokrasi vs. işlemler ne kadar sürer; inşallah eylüle kalmaz yoksa ben bu sene motor felan alamayacağım). zaten 250 cc cruiser tercihimi tvs/ybr modellerinden birine değişmek üzereyim sırf kışın daha fazla ve rahat kullanabilmek için.

gelişmeleri bildirmek ve aranıza katılmak için sabırsızlanıyorum, sırf motorum yok diye bursa topicine yazı yazmadım; gezilerinizi melül melül izlemekle yetindim.

teşekkürler arkadaşlar. akşam sınavın yapılacağı eğitim vadisine gittim, kursun scooter motoru (markasını göremedim sadece trekker yazısı vardı) ile söylendiği gibi 6 adet huniden slalom yapıp aynen geri döndüm. görevli hepsi bu dedi. Mami'nin söylediği şey olursa da hazırlıklıyım neyse ki. büyük ihtimal soracağı her parçayı bilirim. ama yine de heyecanlıyım.

desperadox senin söylediğin yer sanırım yamaha start motor; a.banus da aynı yerden bahsediyor olsa gerek. diğer bayideki ismail bey ile muhabbetimiz olmuştu bayaa önce, serkan bey sanırım işletme sahibi. durankardeşler'in yerini bilen bir arkadaşım vardı sanırım.

neyse artık saatler kaldı mayıs'tan beri beklediğim ehliyet için (tabi bürokrasi vs. işlemler ne kadar sürer; inşallah eylüle kalmaz yoksa ben bu sene motor felan alamayacağım). zaten 250 cc cruiser tercihimi tvs/ybr modellerinden birine değişmek üzereyim sırf kışın daha fazla ve rahat kullanabilmek için.

gelişmeleri bildirmek ve aranıza katılmak için sabırsızlanıyorum, sırf motorum yok diye bursa topicine yazı yazmadım; gezilerinizi melül melül izlemekle yetindim.

Bende ayni dertten muzdaripim... Bende melul melul bakıyorum... Motorum var ama ben yokum... :-( ayrıca anlatmak istediğim su... Adam sinav için motoruyla gelen birinin motoruna bindi ve soru soracağından degil affedersiniz malligindan (fren zannedip) sol manetin neden yumuşak oldugunu sormuştu... Ayrıca direksiyon sınavında öyle teknik sorular sormuyolar...

MAmi hayırlı teskereler...Tayfa bugün hazır yola hazırlanıyor anladın sen onu bizim eski kadro...Bitsin şu askerlik de bi gezelim birlikte...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:24 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:23 AM ----------

Ayrıca bugün gezmeye müsait olanları saat 10:00da çelebihan konağına beklerim...Güzel eğlenceli bir gezimiz olacak....

Ben her zamanki gibi araba ile geleceğim. Mudanya'dan itibaren kardeşini arabaya alabilirim. Çünkü biz direk Mudanya'ya gideceğiz. Karaman bize biraz terste kalıyor çünkü. Hem bana da arkadaş olmuş olur.

Kardeş demişken Cem amca senin kardeşinide (Pınarı'ın görümcesi:p)bekleriz.Birde yorulursam faruğu yol arkadaşı edinebilirsin...

bitti.......nihayet......4 aylık bekleyiş.......
bana kalırsa geçtim ama yarın kurstan öğrenmeden harekete geçmiyorum.
arkadaşlar cruiser'den vazgeçip comuter tarzı bir motor bakıcam sanırım; var mı tavsiyeniz?

EŞKEL gezimiz harika bi gündü deniz dalgalar çok eğlenceliydi dalgalarla boğuşcaz diye canımız çıktı rüzgardan biraz sersem gibiyim anlatma kısmını kısa kesip direk resimlere geçiyorum:cherry:

15s95pf.jpg

jt19op.jpg

vomxyp.jpg

4kijpf.jpg

9hnj86.jpg

2rcv4ug.jpg

2wrl11g.jpg

287gf41.jpg

t5sqwy.jpg

35kll7a.jpg

f0dwt3.jpg

2vmsmxd.jpg

nv2s7m.jpg

mcycg0.jpg

zjdtp1.jpg

23rsv80.jpg

i20xhi.jpg

20h99ir.jpg

257d24h.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:32 PM ----------

baklawah bitti.......nihayet......4 aylık bekleyiş.......
bana kalırsa geçtim ama yarın kurstan öğrenmeden harekete geçmiyorum.
arkadaşlar cruiser'den vazgeçip comuter tarzı bir motor bakıcam sanırım; var mı tavsiyeniz?
hayırlı uğurlu olsun ehliyetin :cat:darısı motorun başına işallah onada çabuk kavuşursun kazasız belasız sürüşler dilerim:)

MAmi hayırlı teskereler...Tayfa bugün hazır yola hazırlanıyor anladın sen onu bizim eski kadro...Bitsin şu askerlik de bi gezelim birlikte...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:24 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:23 AM ----------

Ayrıca bugün gezmeye müsait olanları saat 10:00da çelebihan konağına beklerim...Güzel eğlenceli bir gezimiz olacak....

Sorma akın yaa artik gercekten özlemeye başladım... Öyle dergilere bakmakla falan olmuyo burda... Motorda geçmiyo buralardan pek ama haftada bir 2-3 varadero transalp yada f650gs görüyorum... Dün nizamiye nöbetini tutarken gördüğüm şeye hala inanamıyorum... Evet oydu... Silverving gördüm... Üstünde shortlu bi cift vardi... Belliki turistlerdi... Plakasını okuma şansım olmadi... Bu mahrumiyet bölgesinde (insanların traktör kasasinda, hemde bi kasada 50 civarı sayıyla seyahat ettiği bi yer burası) böyle bi görüntü fazlasıyla şaşırttı beni... Ama bir sonraki sezona güzel planlarım var... R125 le geliyorum hayırlısıyla...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:24 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:21 AM ----------

Gezi çok güzel olmuş maşallah... Mt ye yakışır cinsten... ;-)

:cat: Çok eğlenceli bir geziydi yahuu..Çok iyi geldi.Yurdum insanının biz sahildeyken çaktırmadan değil utanmadan gidip motorları incelemesi dokunmaya falan çalışması,bi yandan birbirlerine yorumlar yapmaları kopardı beni...Fotolar çok güzel elinize sağlık...:cat:

:cat: Bu arada bizlerle çadırını ve mangalını paylaşan Özcan'a,eşimi taşıyan Cem amcaya teşekkürlerimi sunuyorum...:cat:

Son düzenleme:
Harika bir gündü emeği geçen ve bu geziyi düşünen tüm arkadaşlara kocaman bir teşekkür....Özel teşekkürlerimiz Cemamca ya tabii....Güzel sohbeti ve bizi arabasında taşıdığı için...Bu arada resimlere bayıldım.Beni düne götürdü.İnsan boyu dalgalarla boğuşmak kadar güzel bir tat yoktu.Dalgalar sayesinde vücüdumuzdaki böbrek taşlarını dökmüş olduk :)
Bu güzel günü geçirmeme beni çağırarak sebep olan sevgili eşime de sonsuz teşekkürler...

Son düzenleme:
güzel geziymiş sahiden...hangisi güzel olmamış ki?
ya arkadaşlar bu gezileriniz ne kadar sürecek? bundan sonra kaç planınınz var; hani ramazan geldi, okullar açılacak, yağmurlar başlaycak. vallahi bunalıma girdim 4 aydır ehliyeti beklemekten. şimdi de motor alınır mı bu saatten sonra diye düşünmekten çatlayacam! çevrem zaten başından beri karşı çıkıyor, şimdi de yukarıda saydıklarımı bahane ederek boşver sen motoru seneye alırsın diyerek aklımı çelmeye uğraşıyorlar.
yok illa ki alıcam ama gezen dolaşan kimse olmazsa ne ederim onu düşünüyorum....

dünkü gezimiz gerçekten harikaydı söğütpınar da iyiki kalmamışız orada üzücü bi olay olmuş moralimiz bozulabilirdi bizden hemen sonra bi genç boğulmuş.

aman dikkat edelim arkadaşlar, motor kullanırkende ,denize girerkende ve diğer bütün konularda

Rüzgar, güneş, deniz, kum, insan boyu dalgalar ve katılımcıların neşeli kahkahaları. İşte gezimizin özeti.Güzel bir gündü. Katılımcılara teşekkürler.

Bu arada gittiğimiz yer ilginçti. Ben Bursa sahilerinde bu kadar güzel bir deniz olduğunu bilmiyordum doğrusu. Ancak üzüldüm de biraz. Nedeni de buranın çok bakımsız olması. Halbuki o sahillerde biraz bakım olsa biraz ilgi gösterse, etkisiz yetkililer buraların Ege ya da Akdeniz sahillerinden hiç bir farkı yok. Biraz yatırımla oralarla rekabet edecek hale gelmesi işten bile değil bu sahillerimizin. Ama nerede bizim yöneticilerimizde o öngörü, o vizyon, o yetenek???

dünkü gezimiz gerçekten harikaydı söğütpınar da iyiki kalmamışız orada üzücü bi olay olmuş moralimiz bozulabilirdi bizden hemen sonra bi genç boğulmuş.

aman dikkat edelim arkadaşlar, motor kullanırkende ,denize girerkende ve diğer bütün konularda

Evet o üzücü haberi bende okudum bizden sonra genç değil 40 yaşlarında birisi boğulmuş dalgalar yüzünden....:pale:

a.banus Nickli Üyeden Alıntı

şimdi duyunca bende üzüldüm ama dalgalı deniz en tehlikelisi bir biri ardına geldimi insanı içine çekiyor o anda panik yaptınmı olay bitiyo zaten bir çok insanda panik olunca denge menge hiç bişey kalmıyor üzücü

gerçektende sahil çok güzeldi çok geniş bir kumsal denizide harikaydı özcan yeni bi yer öğrettiğin için teşekkür ederiz benim o taraflara ilk gidişimdi tirilyeden ilersine nedense hiç geçmedik ramazandan sonra gene yapalım çok güzeldi:)

baklawah güzel geziymiş sahiden...hangisi güzel olmamış ki?
ya arkadaşlar bu gezileriniz ne kadar sürecek? bundan sonra kaç planınınz var; hani ramazan geldi, okullar açılacak, yağmurlar başlaycak. vallahi bunalıma girdim 4 aydır ehliyeti beklemekten. şimdi de motor alınır mı bu saatten sonra diye düşünmekten çatlayacam! çevrem zaten başından beri karşı çıkıyor, şimdi de yukarıda saydıklarımı bahane ederek boşver sen motoru seneye alırsın diyerek aklımı çelmeye uğraşıyorlar.
yok illa ki alıcam ama gezen dolaşan kimse olmazsa ne ederim onu düşünüyorum....
bende mondiali eylülde almıştım bütün sene kullandım kar hariç gezme olayı birazda sana kalmış bişey biz mesela 3-4 arkadaş kışında geziyorduk uzak yerler olmasada gene geziliyor

Selamlar Bursa MT...:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:25 PM ----------

Ben hafta sonu sakarya karasuda idim bir arkadaşı boğulurken kurtardım bu ararlar butür haberler çok alıyoruz aman dikkatli olun... pazar günü karasudan akyazı altındere piknik alanına geçtik zonguldaktan ereğliden akrabalar falan herkes bir arada derken akşam üstü acı bir haber aldık yengemin dayısı denizde boğulmuş gerisini anlşatma ma gerek yok allah hepimi korusun...:salut:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:29 PM ----------

Ve birde üstüne üstelik bugün benim doğum günüm ya... Ama kendimi kötü hissediyorum sevinecek tadım yok....:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar