Faruk abi tesekkurler birdahaki geziye senide bekleriz
Görüşmek dilegiyle
İnşallah Zekeriya geleceğim ama böyle düşman çatlatır gibi hafta içi yapmayın artık şu gezileri..
Faruk abi tesekkurler birdahaki geziye senide bekleriz
Görüşmek dilegiyle
schatten Gözünüz aydın Soner Allah analı babalı büyütsün inşallah çok sevindik -
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:18 PM ----------
Resimler çok enteresan yani ya biş kayada yada bir agaç üstünde - güzel eylenmişşiniz Zekariyea kertenkele gibi çıkmışşın birtane resimde çok fotojeniksin kardeşim sen yaaa - Evettt arkadaşlar motorumu dün servisten çıkardım artık yollardayım yani . Ama motor servisteyken çok sey kaçırdım ve bu temmuz ayını iple çekiyordum çünkü bütün festivaller temmuzda ama bir çogunu kaçırdım-
özcan abi akçay nerede kalıyor bende bu hafta içi ayvalığa doğru geçmeyi düşünüyorum sahiller altı diye bir yer varmış oraya
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:39 PM ----------
bu arada erdem abi bizi hatırlayabildin he hetabi yazlık falan derken niye atmadığını biliorum ben senin
![]()
slm mt ağilesi ben çok zaman dır aranıza katılamadım tam ileştim der ken motorum arıza yaptı ama en kısa zaman da ilk gezide olmak istiyorum bide motorunu satmak isteyen biri varmı?:silent:herkese tekrar selam :rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:15 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:14 AM ----------
yeni gelen arkadaşlara çok slm bu arada ben erdoğan
slm mt ağilesi ben çok zaman dır aranıza katılamadım tam ileştim der ken motorum arıza yaptı ama en kısa zaman da ilk gezide olmak istiyorum bide motorunu satmak isteyen biri varmı?:silent:herkese tekrar selam :rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:15 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:14 AM ----------
yeni gelen arkadaşlara çok slm bu arada ben erdoğan
Bizim topiğin babası nerelere kayboldu,Mt bebeğimiz nasıl?Biz onun toplu teyzeleri ve amcalarıyız.Umarız iyi ve sağlıklıdır ay biz onu yeriz agucuk bugucuk...::fool::