[Bursa - MT]

Gözünüz aydın Soner Allah analı babalı büyütsün inşallah çok sevindik :)-

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:18 PM ----------

Resimler çok enteresan yani ya biş kayada yada bir agaç üstünde :)- güzel eylenmişşiniz Zekariyea kertenkele gibi çıkmışşın birtane resimde çok fotojeniksin kardeşim sen yaaa :)- Evettt arkadaşlar motorumu dün servisten çıkardım artık yollardayım yani . Ama motor servisteyken çok sey kaçırdım ve bu temmuz ayını iple çekiyordum çünkü bütün festivaller temmuzda ama bir çogunu kaçırdım :(-

schatten Gözünüz aydın Soner Allah analı babalı büyütsün inşallah çok sevindik -

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:18 PM ----------

Resimler çok enteresan yani ya biş kayada yada bir agaç üstünde - güzel eylenmişşiniz Zekariyea kertenkele gibi çıkmışşın birtane resimde çok fotojeniksin kardeşim sen yaaa - Evettt arkadaşlar motorumu dün servisten çıkardım artık yollardayım yani . Ama motor servisteyken çok sey kaçırdım ve bu temmuz ayını iple çekiyordum çünkü bütün festivaller temmuzda ama bir çogunu kaçırdım :(-

hadi gözün aydın sertaç bidaha bu kadar uzun süreli motorundan ayrılmaman dileğiyle

valla bende baktımda dediğin gibi bi tane doğru durduğumuz resim yok koğala gibiydik ama çok eğlendik doğrusu

:)Bizim topiğin babası nerelere kayboldu,Mt bebeğimiz nasıl?Biz onun toplu teyzeleri ve amcalarıyız.Umarız iyi ve sağlıklıdır ay biz onu yeriz agucuk bugucuk...::fool::

yarın kısmetse öğleden sonra mudanya ya geliyoruz serhat abi ben ve arkadaşım denize girmeye.
zekeriya geçen hafta seni arayan bendim yine arıcam katılmak isteyen olursa bekleriz .

havada yağacak gibi ne yaparız bilmiyorum

Eveeet arkadaşlar. Balıkesir ve Çanakkale turunu tamamlayıp Bursa'ya dönüşümü yapmış bulunmaktayım.

Sertaç kardeşim gözün aydın.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:56 PM ----------

Bu arada motorun hız göstergesi bozuldu sanırım 150 km den sonra geri dönmeye başladı.

özcan abi akçay nerede kalıyor bende bu hafta içi ayvalığa doğru geçmeyi düşünüyorum sahiller altı diye bir yer varmış oraya

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:39 PM ----------

bu arada erdem abi bizi hatırlayabildin he he :p tabi yazlık falan derken niye atmadığını biliorum ben senin:)

sahiller altı ayvalıktan ileri dikiliye dorğru gidiyorsun istersen dikiliye gelmeden yada dikili içinden gecerek 15 km kadar geri ayvalığa doğru gidiyorsun tavsiye etmem yol bozuk dikiliye 10 km kala tabelayı takip et görürsün zaten ordan aşağı dalınca ordasın

slm mt ağilesi ben çok zaman dır aranıza katılamadım tam ileştim der ken motorum arıza yaptı ama en kısa zaman da ilk gezide olmak istiyorum bide motorunu satmak isteyen biri varmı?:silent:herkese tekrar selam :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:15 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:14 AM ----------

yeni gelen arkadaşlara çok slm bu arada ben erdoğan

slm mt ağilesi ben çok zaman dır aranıza katılamadım tam ileştim der ken motorum arıza yaptı ama en kısa zaman da ilk gezide olmak istiyorum bide motorunu satmak isteyen biri varmı?:silent:herkese tekrar selam :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:15 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:14 AM ----------

Tekrar hoşgeldin erdoğan.Kazanı duydum üzüldüm.Geçmiş olsun tekrardan.Umarım bu son kazan olur. SATIYORUUUUM. Tiger imi satıyoruuuum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:44 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:26 AM ----------

Önemli arkadaşlar. Bakarsanız bi çok insanı sevindirirsiniz. http://www.motosiklet.net/forum/acil-kan-ihtiyaclari/63440-b-rh-kana-ihtiyac-var.html

Erdoğan cım hala sana uygun motor bulamadım ya.. üzüyorsun beni bul artık bişi de gezelim dimi yaa..:rendeer:

Teşekkür ederim arkadaşlar :)- Özcan yine altını üstüne getiriyon bakıyorumda . Bidakine beraber gideriz inşallah .

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:)Bizim topiğin babası nerelere kayboldu,Mt bebeğimiz nasıl?Biz onun toplu teyzeleri ve amcalarıyız.Umarız iyi ve sağlıklıdır ay biz onu yeriz agucuk bugucuk...::fool::

bırı bana resım yuklemeyı anlatsın :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bebısın resımlerını atacagım amaaaa beceremedım :silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:24 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:12 AM ----------

http://img21.imageshack.us/img21/3476/86538041.jpg
http://img268.imageshack.us/img268/7458/72912275.jpg
http://img268.imageshack.us/img268/2964/08072009492.jpg
http://img234.imageshack.us/img234/9571/09072009497.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:24 AM ----------

sanırım olmadı:)
azımlıyım su resım olayını kapıcam bugum :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:25 AM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:29 AM ----------

dostum saol kolaymıs ogrendım:cat:

:) Nasıl derler tüh tüh tüh maşallah nazardeğmesin tosunumuza,Allah hayırlısıyla sağlıklı bir bebek olarak büyümeyi nasip etsin...:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı

dogustan motorcuuu::xrock::

dogustan motorcuuu::xrock::

Maşallah Allah nazardan saklasın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:29 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:07 PM ----------

Susurluk girişi Yörsan tesisi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:08 PM ----------

orada kürek pidesi veya gözleme yemeyi tavsiye edebilirim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:12 PM ----------

Faruk abi merak etme bi hafta sonu da yaparız
A.banus beklerim ben papetteyim zaten yüzecek yerde buluruz görüşmek dilegiyle
oyyyy yiğenimize bak hım hemde yakışıklı
simdiden kızları peşinden kosturacagı kesin hahaha

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar