Kusura bakmayın ben eşlik edemiyorum size...evet bulvarın ilerisinde oturanlar da özdileğin girişinde bekleye bilirler.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:08 PM ----------
buluşma saatini 14.00 dan 14.30 a aldık bilginize![]()
evet bulvarın ilerisinde oturanlar da özdileğin girişinde bekleye bilirler.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:08 PM ----------
buluşma saatini 14.00 dan 14.30 a aldık bilginize![]()
Çok saolun arkadaşlar Allah kimseye yaşatmasın çok kötü bir durum . evet korumalar kurtardı beni motora biniyorsak muklaka kask ve diyer gerekli kotumaları takmak giyinmek gerek bunu birkere daha çok iyi anladım . Az önce servisten geldim pazartesi parça siparişi verecekler fiyat çıkarılacak ve yapılmaya başlıcak kabataslak çıkarılan fiyat 800 tl cıvarı ama bu fiyat artmaz inşallah . Bu arada benim çok sevdigim bir arkadaşımada motor alıyoruz bugün o motorada baktık yani aramıza biri daha katılacak-
Selam arkadaşlar,
Kaza yapan arkadaşımıza çok geçmiş olsun...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:01 PM ----------
Aranıza yeni katıldım inşaallah iyi paylaşımlarımız olur...![]()
Ehliyet alacak arkadaşlara Yıldırım şaypa üstünde ordulu sürücü kursunu tavsiye ederim arkadaşlar rahat edersiniz formaliteler falan germez yani ok...![]()
nedemek kardesım her zaman beklerım mudanyaya geldıgınızde numaramıda vereyı ısteyen eklesın mudanyaya geldıgınde alo demesı yeterlı olur numaram (0536 586 68 82)bugün enesle birlikte gittiğimiz sonra özcan abininde katılımıyla sürdürdüğümüz mudanyadan döndük.papet cafede çay fln içip sahil turu yaptık.sonra enesin bursaya dönmesi gerektiği çin özcan abiyle mudanyadan çıkıp,burgaz limanına gittik orda bir iki liman turu ve çay içtik,daha sonra kurşunlunun virajlarının ve rampalarının keyfini çıkarıp pazar günü gezimizi tamamladıkkatılan herkeze teşekkürler..
bu arada enes ve çağla çaylar için teşekkürler
mudanyalı sedat seninde ikram ettiğin çaylar için teşekkürler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:30 PM ----------
bi kaç foto var onları da atarım birazdan