[Bursa - MT]

herkesin kandili kutlu olsun

bizim bu hafta sonu dolu erdekte kamptayız sizlere iyi eğlenceler

antalya kısmına gelince ayyy çok güzel olur valla nasıl gidilir acep hep istediğim bişeyde cem amca gidelim mi gidelim miiiii:cherry: bak gidelim yoksa artçı alırım seni karışmam:rendeer:

Biraz geç kaldım ama herkezın kandili kutlu olsun... Ayrıca rifat ıstanbul gezisinin fotolarini istiyorum. 800 e 600 yapıp yollarmisin. Hepsini rar olarak linke yükleyip yollarmisin...

akşam oldu akşam uyuyonuzmu hala:mrgreen:aaa yakışmıo bursa mt ye:cyclopsan:p:mrgreen:

:)İyi akşamlar Bursa Mt:cherry:(oldumu kardeş)

:pale:Bu arada Jacko'ya üzüldüm başımız sağolsun:pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

:salut: gece yabancı kanalları gezerken gordum onunla buyumustuk bee:salut:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:35 PM ----------

akşam oldu akşam uyuyonuzmu hala:mrgreen:aaa yakışmıo bursa mt ye:cyclopsan:p:mrgreen:

tunaydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn:cherry:

120520091099.jpg

34 PK 120
Bu motoru gören polisi arasın arkadaşlar,
Arka topcase ve üzerindeki aparat dikkatinizi çeker ,
İnsaniyet namına...

120520091099.jpg

34 PK 120
Bu motoru gören polisi arasın arkadaşlar,
Arka topcase ve üzerindeki aparat dikkatinizi çeker ,
İnsaniyet namına...
Yanıyo alet yaa. Seviyorum bu seriyi... Demek şerefsizler çalmış. Buralarda görürsem anında aldırırim benim elimden gelen bu. Keşke denk gelsede. Burdaki muameleyi görseniz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:58 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:56 AM ----------

One yaa... Yeniliyomu? =)

Son düzenleme:
alet çok iyiymiş. ama cesaret edip yollarda kullanılırlar mı bilmiyorum. gördüğüm gibi trafiğide asayişede ihbar edeceğim. inşallah bulunur.

tek canı yanan o değil galiba. az önce sertaç geldi kaza yapmış :( iyiydi maşallah ama canı yanıyordu. hastanede birşey çıkmamış , motosikletini servise götürüyordu. biraz masraf var gibi..

geçmiş olsun sertaç.. :pale:

sany2521.jpg
sany2525.jpg
sany2526.jpg
sany2527.jpg
sany2528.jpg
sany2531.jpg
sany2563.jpg
sany2567.jpg
sany2570.jpg
sany2569.jpg
sany2561.jpg

Bunlarda benden bikaç kare :) geç oldu ama anca vakit bulabildim :wiinkk:ayrıca birkez daha huzurlarınızda,benim gibi iri kıyım birisini artçı olarak taşıyan ve motorunu sürmeme izin veren Serhat ve Nevin hocaya sonsuz teşekkür ederim :rendeer:Allah hepinizden razı olsun çok keyifli bir geziydi :cat:

Son düzenleme:
Sertaç abi cok geçmiş olsun... Ama ciddi birşeyinin olmayışı az da olsa sevindirici...

Rifat reisin yüklerdigi resimleride atarmisin bana...

Selam Bursaaa

2.kamp biletine ben de talibim Sedat-SS Bileti bana vermene gerek yok.Nasıl olsa beraber gidicez. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:00 PM ----------

Sertaç Geçmiş olsun. Yapabileceğimiz bişey var mı?

saolun arkadaşlar evet çok fena vurdum minubuse suç ondaydı ama arkadan ben vurdugum için malesef suçlu biz olduk bu durumda . yolun ortasında durmuş ne sinyal var ne stoplar yanıyor bende gidiyor zannettim ama duruyormuş saniyelik bir olay vurmam bir oldu zaten . Baya bi masrafı var ön taraf dagıldı . Ama cana birşey olmasın kaskın montun ve dizliklerin çok faydasını gördüm çünki yerde baya bi takla attım ve sürüklendim hiç birşeyim yok . sadece kasıgımı gidona baglı tutacaklara vurmuşum çok agrı yapıyor kaza anında ambulans geldi ve orada baktılar sonra hastaneye gidip tahlil verdim hiç bir sorun çıkmadı agrı müthiş ama çocugum olacakmış :)-. sanırım bir süre aranızda olamıyacam . Bu arada ibrahim kardesime Halduna ve tabiki yanıma gelen bana destek çıkan Orhana çok teşekür ederim . O anda oradan geçen bmw F650 GS motor kullanan motorcu kardeşime , Ambulans söförüne , ben yerdeyken beni izliyen gemlik halkına , kafama üzgünüm diyip buz gibi su döken amcama , motor ve ben dagılmış haldeyken yanıma gelen bir vatandaş motorun modelini ve kaça aldığımı soran dangalagada çok teşekkür ederim :)-

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar