Arkadaşlar almayı düşündüğüm motor (motor-bisiklet karışımı) bi alet var sizce bu alet nasıl? Şekil renk olarak bide merak ettiğim konu bende olan ehliyet bunu kullanmaya yetermi sizlerin yorumlarına göre hareket edicem.Fotosu aşağıdadır;
![]()
schatten
Evet arkadaşlar kazasız belasız geldik süperdi çok çok güzel vakit geçirdik görülecek yerlerdi gerçekten yapabilirsem resimleri atacam gece suanda dügüne yetişmem gerek . Bu geziyi düzenleyen pınara ve serdara çok teşekkür ederim herşey . Bu arada geziye katılmayan arkadaşlar çok şey kaçırdı diye düşünüyorum -
arkadaşlar yaa birde biraz baktım ben ama yapamadım - resimleri nasıl atacaz bana açık şekilde tarif edermisiniz
ya arkadaşlar benim dedeyi hastaneye kaldırdılar.:salut:yarın sabah 6 da istanbula gitmem gerekiyo:salut:durumu şuan kritikmiş..herkezden özür diliyorum yarınki geziye katılamayacağımale::salut:ya bu geziye en çok katılmak isteyenlerden biri bendim ya :salut:
Nevin abla sen gitmedinmi geziye. Hayatta inanmam.
Arkadaşlar almayı düşündüğüm motor (motor-bisiklet karışımı) bi alet var sizce bu alet nasıl? Şekil renk olarak bide merak ettiğim konu bende olan ehliyet bunu kullanmaya yetermi sizlerin yorumlarına göre hareket edicem.Fotosu aşağıdadır;
![]()
geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten acil şifalar dilerim:rendeer:sedat-ss´isimli üyeden Alıntı
ya arkadaşlar benim dedeyi hastaneye kaldırdılar.yarın sabah 6 da istanbula gitmem gerekiyodurumu şuan kritikmiş..herkezden özür diliyorum yarınki geziye katılamayacağımya bu geziye en çok katılmak isteyenlerden biri bendim ya
SALVANO
gezide emeği geçenlere teşekkür ederiz. özellikle cem amcama ve oğluna; bizim afacanın kahrını çektikleri için.
Polise Göre Bişi Yok Yakalayabilirse Yazar Cezayı Tabi Scooter Lılar Kaçabilirse