[Bursa - MT]

şimdi biz istanbula giderken feribota falan bincekmiyiz yoksa tamamını karadanmı gidilcez:silent:

ibrahim16
Alıntı:
desparadox´isimli üyeden Alıntı
herkese selam motoru aldım gts 250

Hayırlı uğurlu olsun güzel tercih ALLAH kaza bela vermesin
İyi günlerde bol bol km. ler.
teşekkür ederim ibrahim bey zaten gts ilk göz ağrımdı hep istediğim bi motordu bide biran önce gelsede binsem meraktan ölücem valla:cherry:

Son düzenleme:
şimdi biz istanbula giderken feribota falan bincekmiyiz yoksa tamamını karadanmı gidilcez:silent:

teşekkür ederim ibrahim bey zaten gts ilk göz ağrımdı hep istediğim bi motordu bide biran önce gelsede binsem meraktan ölücem valla:cherry:

feribota topçulardan bineceğiz ekihisar da inecegiz bu bize 150 km kar demektir yoksa karadan gidersek yol baya bi uzar (yoldan korkumuz yok allaha şükür zaman yetmez)

Hayırlı olsun Pınarcığım,çok sevindim umarım kısa zamanda alışırsın.Bu cumartesi elimden geleni yapıcam senin için, fuara kadar bu iş oturmalı,sizin oradan başlar Çalı-Dağ Yolu yaparız baktık iyi gidiyor denize iner birazda trafiğe alışırız...:):)

Bu arada bu akşam Blue Dolunay(Zekeriya) davetlisi olarak bir grup öğretmen arkadaş Nargile kafedeydik,oldukça farklı ve hoş bir havası vardı.Çok harika bir akşam geçirdik Zekeriya ya sonsuz teşekkürler...:):)

Barış şu anda liste şu
Şu anki katılım( 6 Gemlik)
1 - Çaka
2 - Cansu
3 - Süha
4 - Refiye
5 - Sertaç
6-Murat
(7 Bursa)
7-n_tuncak
8-feromen
9-Pınar
10-Cem
11-Salvano
12--Mert
13-A. Banus

Bu arada bu akşam Blue Dolunay(Zekeriya) davetlisi olarak bir grup öğretmen arkadaş Nargile kafedeydik,oldukça farklı ve hoş bir havası vardı.Çok harika bir akşam geçirdik Zekeriya ya sonsuz teşekkürler...:):)

Ben tesekkur ederim cok hos ve güzel bir sohbet oldu darısı tüm mt basına :queen:

İşte Nargile kafe ve nargilemin markucu gümüştendir gümüşten...

Burada yakın zamanda bir Mt toplantısıda yapılabilir aklınızda olsun...

Son düzenleme:
abla ben sana soyledim fotograflar beni sevmiyor
:mrgreen:pardon abla dedik ama hanım abla olacaktı:mrgreen:
hos sohpet icin tekrar tekrar tesekkurler :cherry:

pınar abla yeni motorun hayırlı olsun zaten önermiştim güzel bir seçim olmuş :)

Nevin hocam bu cafe huzur lokantasının üst katımı oraya benzettim sanki . . .

herkese teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :rendeer::rendeer:

nevin orası neresiyse çok güzel görünüyor bende çok severim nargileyi benimki elmalı olsun bende gelcem:p:cherry:

blue_dolunay
mert hos geldin evet huzur lokantasının ustu
birdakine senide bekleriz

huzur lokantası nerede :silent:

n_tuncak
Hayırlı olsun Pınarcığım,çok sevindim umarım kısa zamanda alışırsın.Bu cumartesi elimden geleni yapıcam senin için, fuara kadar bu iş oturmalı,sizin oradan başlar Çalı-Dağ Yolu yaparız baktık iyi gidiyor denize iner birazda trafiğe alışırız...

Bu arada bu akşam Blue Dolunay(Zekeriya) davetlisi olarak bir grup öğretmen arkadaş Nargile kafedeydik,oldukça farklı ve hoş bir havası vardı.Çok harika bir akşam geçirdik Zekeriya ya sonsuz teşekkürler...

Barış şu anda liste şu
1 - Çaka
2 - Cansu
3 - Süha
4 - Refiye
5 - Sertaç
6-Murat
(7 Bursa)
7-n_tuncak
8-feromen
9-Pınar
10-Cem
11-Salvano
12--Mert
13-A. Banus

işte hafta sonu gezimiz çıktı arkadaşlar bak kimse düşünüyormu hadi bakalım beni öğrenciniz olaraktan eğitmeniz lazım çok aciiiiilll nevincim baş öğretmen

Son düzenleme:
teşekkür ederim herkese güzel kazasız gezilrer yapmasını dilerim bende

teşekkür edrim işallah valla baya uzun seneler idare etmesi lazım beni cemi bir daha kandırabilceğimi sanmıyorum:cherry:

desparadox motorun hayırlı olsun güzel motor almışşın inşallah kazasız belasız kullanırsın

Hayırlı olsun Pınarcığım,çok sevindim umarım kısa zamanda alışırsın.Bu cumartesi elimden geleni yapıcam senin için, fuara kadar bu iş oturmalı,sizin oradan başlar Çalı-Dağ Yolu yaparız baktık iyi gidiyor denize iner birazda trafiğe alışırız...:):)

Barış şu anda liste şu
1 - Çaka
2 - Cansu
3 - Süha
4 - Refiye
5 - Sertaç
6-Murat
(7 Bursa)
7-n_tuncak
8-feromen
9-Pınar
10-Cem
11-Salvano
12--Mert
13-A. Banus

Hocam herkes tek motorla mı gelecek? biz dün kaptanla yol seçimi yaptık bizim için en güvenli yol sahilmiş gibi görünmekte. Dün gebzeden yeşilköy taraflarına E-5 i kullanarak gidip geldim. İşkenceydi. sağ sağlim eve dönmeme dua ediyorum :). Dönüşte şunu da yapabiliriz aslında Kartal'dan Yalova'ya da feribot var. Onunla da dönüş yapabilmeniz mümkün. Şimdi onu araştırmaktayız.

Motorun hayırlı - uğurlu olsun, güzel bir tercih yapmışsın, özellikle 250cc oluşuyla. Kazasız belasız uzunca bir süre sürmen dileği ile...

Blue ne oldu benim puch ??? mini chop yapıcaz dedik bekletme beni fazla...

Hayırlı Uğurlu Olsun Lady.

Hocam herkes tek motorla mı gelecek? biz dün kaptanla yol seçimi yaptık bizim için en güvenli yol sahilmiş gibi görünmekte. Dün gebzeden yeşilköy taraflarına E-5 i kullanarak gidip geldim. İşkenceydi. sağ sağlim eve dönmeme dua ediyorum :). Dönüşte şunu da yapabiliriz aslında Kartal'dan Yalova'ya da feribot var. Onunla da dönüş yapabilmeniz mümkün. Şimdi onu araştırmaktayız.

arkadaşlar anladığım kadarıyla bu yeni alınan makinada fuara gelicek ve bunu sürecek olan pilot arkadaşımız acemi, yada ben öyle anladım, her neyse sorun o degil sorun şu sizlerin aranızda daha önceden bu güzergahı gezmemiş olanlarınız vardır. onlardan bir karar alın ve ARBETUS'un size verdiği harita (eger vermediyse çakabey sen ilgilen abi) üzerinde birazcık bakının bizlere yardımcı olun güzergah konusunda,

Son düzenleme:
blue_dolunay
Alıntı:
desparadox´isimli üyeden Alıntı
huzur lokantası nerede

pınar abla jandarmanın kapattıgı iskelenin caprazında kalıyor
mudanya belediyesinin hemen altı nevin abla biliyor
Bugün 01:12 AM

en kısa zamanda gelicez işallah nevinle bi gün ayarlarız sana haber veririz nargilemi hazırla :cherry::cat:

ÇakaBey
Motorun hayırlı - uğurlu olsun, güzel bir tercih yapmışsın, özellikle 250cc oluşuyla. Kazasız belasız uzunca bir süre sürmen dileği ile...

Blue ne oldu benim puch ??? mini chop yapıcaz dedik bekletme beni fazla...

Cem zaten seninde o 500cc liği tasfif etmediğini duyunca tamam bunlardan biri olcak dedi:cherry:

schatten
Alıntı:

arkadaşlar anladığım kadarıyla bu yeni alınan makinada fuara gelicek ve bunu sürecek olan pilot arkadaşımız acemi, yada ben öyle anladım,

Bir senedir kullanıyorum uzun yol deneyimim yok ama çıkmadan da kimsenin öğrendiğini sanmıyorum:)

herkese bu konuda yardımcı olup fikirlerini paylaştıkları için çok teşekkür ederim arkadaşlar sizin gibi dostlar zor bulunur :rendeer::rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar