[Bursa - MT]

şimdi motorlamı gidilcek münübüslemi anlamadım ben:silent: motorla gidilcekse ben kesin istanbulda kaybolup kalırım oralarda bide biz iki kişiyiz nevincim cemde gelecek:)

yarın bende bi bakim motoru almaya gidicez belki davetiye bulurum

Son düzenleme:
ya akadaşlar bu sezon yapacağınız gezilerden haberdar edin tarih toplanma yeri gibi kanım kaynıyo valla:)

reis ben karacabeydeyim bakayım inşallah adres doğrudur da yardımım dokunur

Çok makbule geçer dostum bulursan çok iyi olur şimdiden tşk. ederim

şimdi motorlamı gidilcek münübüslemi anlamadım ben:silent: motorla gidilcekse ben kesin istanbulda kaybolup kalırım oralarda bide biz iki kişiyiz nevincim cemde gelecek:)

yarın bende bi bakim motoru almaya gidicez belki davetiye bulurum

Motorlarla gidiyoruz Pınarcım eşinde gelirse13 kişiyiz daha şimdiden.Benimkide geliyor(bence ikisi anlaşıp aynı arabayla bizi takip etsinler,Yoğun İstanbul trafiğinde 80 kilo artçı çekmeye hiç niyetim yok):pale:.Hadi motor için yarın hayırlısı olsun bu uzun yolda açılır kendine gelir alet...:):):bounce:

Motorlarla gidiyoruz Pınarcım eşinde gelirse13 kişiyiz daha şimdiden.Benimkide geliyor(bence ikisi anlaşıp aynı arabayla bizi takip etsinler,Yoğun İstanbul trafiğinde 80 kilo artçı çekmeye hiç niyetim yok).Hadi motor için yarın hayırlısı olsun bu uzun yolda açılır kendine gelir alet...

tamam yarın alıyorum motoru işallah fuar zamanına kadarda alışırım sık sık çıkıp :cherry: açmak içinde güzel fırsat olcak ayyy çok heycanlıyım yaa ama benim uzun yol deneyimim hiç yok en uzun tirilye oldu işte:pale: ama bu fırsatı kaçıramam en arkadanda olsa gelcem:cherry: ceme söledim siz nevinin eşiyle takip edersiniz diye o iş tamamdır
motorla gideceğimizi duyunca tahmin et bayıldı:cherry::cherry:

Son düzenleme:
ruckerpark
pınar abla yeni motorun ne olcak acaba

valla onu bide ben bi bilsem yarın birini alıp çıkıcamda daha hangisi bende bilmiyorum aklım nexus ta istediğim o ama 6.5 sn yede 100km hıza çıkıyormuş onu duyunca vaz geçtim gibi öndeki arbanın ortasından şöföre meraba deme olasılığım çok yüksek
kalıyo xciting 250 veya sym joyride heralde bunlardan biri olacak

İkiside güzel gerçekten sym gts250 diye bir modelde var onuda inceleyebilirsiniz şimdiden hayırlısı olsun :)

SYM GTS 250Altınşehirdeyim,buralarda görüyorum polisler kullanıyor,devriye geziyor.
Lacivert ve çok şık.Tarzım olmamasına rağmen cezbediyor.

Sağ salim varabilmene çok sevindim dostum...
Umarım herşey istediğin şekilde olur...
Allah hayırlı işler, hayırlı yolculuklar versin...
Tekrar görüşmek dileğiyle:)
Amin amin işallah dostum :cat:bu arada km. telinin kısasını bulamadım bende kısaltıp sarı kaynak ile kaynak yaptım kaynak yeride üstteki bağlantı yerinin altında 1.5 cm.'lik bi boşluğa denk getirdim (hem orası düz olduğu için ek yeri bükülmeden çalışacak) gerçi halatın içindede kalsa takılmıyor çok süper oldu resim çekecek vaktim olmadı bütün bunları iki resimle çok daha kolay anlatabilirdim oysa :pale:

Arkadaşlar Aranıza Kabul Ettiğiniz Için Teşekkür Ederim.bende Fuara Katılmayı çok Istiyordum.işlerim Nedeniyle 20 Gün şehir Dışındayım.o Yüzden Sene Inş.
Bu Arada Nette Sürekli Takiptteyim.en Kısa Zamanda Görüşmek üzere.

Amin amin işallah dostum :cat:bu arada km. telinin kısasını bulamadım bende kısaltıp sarı kaynak ile kaynak yaptım kaynak yeride üstteki bağlantı yerinin altında 1.5 cm.'lik bi boşluğa denk getirdim (hem orası düz olduğu için ek yeri bükülmeden çalışacak) gerçi halatın içindede kalsa takılmıyor çok süper oldu resim çekecek vaktim olmadı bütün bunları iki resimle çok daha kolay anlatabilirdim oysa :pale:

helal olsun kardeş, hangi ara yaptın :silent: yoksa motoru da mı götürdün:mrgreen:

sağ salim varmana sevindim. selamlar.. Allah'a emanet ol :cat:

Son düzenleme:
daha önce de belirttiğim gibi ben varım. çakabey, bilet için şimdiden teşekkür ederim. :p

herkese selam motoru aldım gts 250 :cherry::cherry::cherry:

ARBETUS
şimdi son kadro nedir? davetiye açısından soruyorum bunu.

bende 6 tane devetiye ayarlaya bildim daha fazlasını vermedi bayi 10 tane bari alabilseydim iyi olcaktı:pale:

teşekkür ederim yarın işlemlerini yapacaklar sanırım gece gececek cumarteside şu direksiyon sınavına girip çıktım mı artık tamamdır:cherry: eee bi denemek lazım bu hafta sonu bi plan proğram yokmu:silent:

şimdi son kadro nedir? davetiye açısından soruyorum bunu.

herkese selam motoru aldım gts 250 :cherry::cherry::cherry:

hayırlı olsun motorunuz allah tekerini düzbastırsın, kaza göstermesin hepimize

bende 6 tane devetiye ayarlaya bildim daha fazlasını vermedi bayi 10 tane bari alabilseydim iyi olcaktı:pale:

motorunuz hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin(hepimize)

davetiye dediğim gibi durankardeşlere gelirse bende 5-10 tane alırım sorun olmaz sanırım

motorunuz hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin(hepimize)

teşekkür ederim herkese güzel kazasız gezilrer yapmasını dilerim bende

tbk_1980
Hayırlı uğurlu olsun, Allah uzun senelerde eskitmeye nasip etsin

teşekkür edrim işallah valla baya uzun seneler idare etmesi lazım beni cemi bir daha kandırabilceğimi sanmıyorum:cherry:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar