Cümle müslümanların kandili mübarek olsun...
Desparadox ; nacizane kendi önerim, 200 - 250 cc lik scooter olacaktır. Elbetteki sürüş tecrüben arttıkça bu motor sana yetersiz kalacaktır, ancak birden bire bu denli seri bir alete binmeni pek tavsiye etmiyorum...
Fuar konusunda, ben çekimser kalıyorum. Zaten böylesi bir etkinliğe minibüs ile gitmek fikri pek bana uygun değil, gidecek arkadaşlara iyi eğlenceler dilerim...
Vallahi kardeşim az - çok beni tanırsın irtibatta kalalım daha vakit var, kopar gideriz...
kardes ben sadece ise gidip gelmek icin istiyorum ileride buyuk bir makina alacam ama daha zamanı var...Valla kardeşim ben memnunum motorumdan gidişi iyi bir sorunda çıkarmadı .Ama kadar nakitin varsa 2000 tl daha koy 600 cc lik bir makine al derim .
dostum MT ailesine hos geldin aramıza yollarda gorusmek uzere...Arkadaşlar siteye yeni üye oldum.kandiliniz mübarek olsun.
ooooooo bizde pazar gunu calısalım nurhana cok selamlarımı ilet özletmesin kendin sende tabiki ....Kandiliniz mübarak olsun dostlarım...
Pazar gününü boş geçirmedik, önce dağ sonra denizi gezdik,
günün sonunda buluştuğum ve son turu attığım Nurhan ınma selamederim
http://www.facebook.com/album.php?aid=6891&id=648069235&l=52131
Dün akşam Cansu ile birlikte " esti - gezdik " gezisi yaptık. Şöyle ufaktan bir kumla-narlı sahil turu atıp geri geldik...
Fuar konusu da geçti aramızda, hemen Barış' ı aradıkbiletleri de garantiye aldık
Sonuç; biz en az iki deli fuara motorla gidiyoruz. Rota - saat henüz konuşulmadı, tek kesin olan motora atlayıp motosiklet fuarına gidecek olduğumuz
Sizlerden de katılım olması halinde bi şekilde irtibata geçip yol planı yapılır. Zaten sonuçta iki deli bile kalsak biz c.tesi akşam 5 te kontak açmayı dahi düşünüyoruz. Amaç Barış' ın üzerine yük olmak, ağırlasın bizi![]()
Arkadaşlar siteye yeni üye oldum.kandiliniz mübarek olsun.
yahu hocam bu dağa çıkarken köpekler rahatsız etmedi mi? ben de biraz çıktım geçenlerde, köpekler rahatsız etti, pek tırmanamadan geri döndüm de..
[/B]
Hoşbulduk.adım cenk yaşım 33.denizciyim.bursaya yerleşeli yeni oldu.er5 motorsikletim var.bursadaki motorsiklet sever arkadaşlar tanışmak ve.teknnik konulardada tecrübelerimi paylaşmak isterim.
arkadaşlar benim motorum çok yakıyor ama benide sayın fuar için gemlik den
Ayrıca teşekkür ediyorum biletlere ücret ödemiyeceğimiz için :cherry:

arkadaşlar benim motorum çok yakıyor ama benide sayın fuar için gemlik den
Ayrıca teşekkür ediyorum biletlere ücret ödemiyeceğimiz için :cherry:
Hoşbulduk.adım cenk yaşım 33.denizciyim.bursaya yerleşeli yeni oldu.er5 motorsikletim var.bursadaki motorsiklet sever arkadaşlar tanışmak ve.teknnik konulardada tecrübelerimi paylaşmak isterim.
sen yük olup zevk almaya çalışıyorsun ama asıl zevki elinize istanbulun haritasını tutuşturup otobüse binince ben yaşayacağımdediğim gibi geçen fuara motorla gittim ve birdaha düşünmüyorum. Fuar zamanı 4 tekerlekli taşıtlara sokağa çıkma yasağı olursa çıkabilirim. YOksa başka türlü istanbul a girmem.
Fuar olayı ise kesinlikle motorlarla gidilmeli maksat gezi yapmak yol yapmak(biz napalım mankenleri:wiinkkbiz zaten Pınarla Rıfatın dediğine motorlu diye atlamıştık
Az önce bu mesele ile ilgili olarak (Arbetus)Barış ile görüştük bize rehberlik edecek birini ayarlıyacak hatta kendisi bu konuda yardımcı olacak.Ben Gezi yönünden İstanbulun hazinelerine aşığım şimdi bunları çıplak gözle görmek nebileyim motorla güzelim Boğazın üzerinden geçmek beni zevkten bitirecek umarım gezi günü bir aksilik çıkmaz şimdiden sabırsızlanıyorum...
.
hocam şu boğazın üzerinden geçmeye topkapı sarayını ,ortaköy camiini ,sultan ahmet ,eyüp sultan gibi maneviyat kokan yerleride eklesek.
sizi dinlerler nolur :mrgreen:
fuara davetiye eğer duran kardeşlere gelirse ben 5-10 tane temin etmeye çalışırım