[Bursa - MT]

Yaşar sayende harika bir gece geçirdik,hem toplantı keyfi ve sıkılmadan durmadan yol yapma zevkine erdik.Neydi o öyle gece yarısı sakinliği ve bomboş Bursa caddeleri,kaymak gibi akıyordu asvalt altımızda felaket özlemişim yahu.Ah birde karışanım durmadan arayıp soranım olmasaydı.Anla işte Faruk eşin deli-mayyak (onlar zaten bizde bunu seviyor)bi rahat bırak demi alla alla...:):)

Libya'ya gideceğini ilk öğrendiğimde kaliteli bir Mt elemanını kaybetmekten mütevellit üzülmüştüm ama gece Haziranda geleceğini öğrenince(umarım uzamaz) sevinçten yerimizde duramayıp durmadan yol yapasımız geldi.Allah hayırlısıyla gidip gelmeni ve en helalinden rızıklara nail olmanı nasip etsin...l:):)

Son düzenleme:
taam abi bakayım bu arada yaşar ektiniz beni haberiniz olsun oraya yazın bi dahakine orhanada ayıp oldu diye :)
Valla ben masumum Haldun senle görüşürken ben arkadan bağırıyordum son derside eksin kaçsın gelsin diye ama Haldun gelemiyeceğini söyledi bizde çıktık yola:pale:
Yaşar sayende harika bir gece geçirdik,hem toplantı keyfi ve sıkılmadan durmadan yol yapma zevkine erdik.Neydi o öyle gece yarısı sakinliği ve bomboş Bursa caddeleri,kaymak gibi akıyordu asvalt altımızda felaket özlemişim yahu.Ah birde karışanım durmadan arayıp soranım olmasaydı.Anla işte Faruk eşin deli-mayyak (onlar zaten bizde bunu seviyor)bi rahat bırak demi alla alla...:):)

Libya'ya gideceğini ilk öğrendiğimde kaliteli bir Mt elemanını kaybetmekten mütevellit üzülmüştüm ama gece Haziranda geleceğini öğrenince(umarım uzamaz) sevinçten yerimizde duramayıp durmadan yol yapasımız geldi.Allah hayırlısıyla gidip gelmeni ve en helalinden rızıklara nail olmanı nasip etsin...l:):)
Güzel dilekleriniz için çok tşk. ederim hocam :cat: ayrıyeten o gece şunu birkez daha anladımki (yanlış anlamasın kimsede çünkü evli başka motorcu arkadaşlarımdanda biliyorum :mrgreen:)motorcu ya bekar olacak,ya eşide motorcu olacak yadaaaaaaa çok anlayışlı bir eş olacak tabi bulabilirsek :queen::queen:

Güzel dilekleriniz için çok tşk. ederim hocam ayrıyeten o gece şunu birkez daha anladımki (yanlış anlamasın kimsede çünkü evli başka motorcu arkadaşlarımdanda biliyorum )motorcu ya bekar olacak,ya eşide motorcu olacak yadaaaaaaa çok anlayışlı bir eş olacak tabi bulabilirsek
Valla dediğin doğru benimde tanıdıklarım var arkadaşlar motora bincez diye işkence çekiyor valla :pale: bide erkeklerin işi daha zor bayan dırdırı başka şeye benzermi:cherry: allahtan ben o konuda şanslıymışım tabi evlenirken motorcu olcağım aklıma gelmemişti yoksa dediğini uygulamak gerekçekti:queen:

nevin sanada çok teşekkür ederim valla artcın olmak çok güzeldi:cat:ne kadar kırmızıda gazlasakta süperdi ya bi baktım aaa gidiyoruz:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Bu Mesaj Çakabey'i protesto etmek amacıyla yazılmıştır. Lütfen kimse üstüne alınmasın. Söylemiş olduğun malzemeleri bana göndermedğin için seni protesto ediyorum.

Öpüldünüz.

nevin sanada çok teşekkür ederim valla artcın olmak çok güzeldi:cat:ne kadar kırmızıda gazlasakta süperdi ya bi baktım aaa gidiyoruz:queen::queen::queen:

Pınar seninlede yolculuk yapmak çok zevkliydi,kırmızı yanınca Yaşar önde pat diye ani durdu.Bende dursammı-geçsemmi-Yaşara toslasammı derken baktım Çaka son gaz vın dedi geçti bende hazır durmamışken vınlamaya karar verdim.:):cherry::mrgreen:Sen bahara hazırlan artık senle çok şeyler yapıcaz eşlerimizi ikna edebilirsek.:wiinkk:

Bu arada ben bu gün motoru yine düşürdüm Mert'in okulun önünde çevireyim derken o beni çevirdi,dizim çarptı durduğum yerde(yardımların için teşekkürler Mert)utancımdan kim güldü kim gülmedi ona bile bakamadım en yakın zamanda dağılan karizmayı yerlerden toparlamam umuduyla...:):cherry::mrgreen:

Vallahi Barış'ım ne desen haklısın, sana mahçup kaldım... En kısa sürede halledicem bu sorunu...

Bu arada Yaşar'ım sanırım bugün Hatay'a vardın, sana işinde gücünde başarılar dilerim. Sayende geçirdiğimiz gece içinde ayrıca teşekkür ederim...

Orhan'ım bu olaydan haberin vardı, Yaşar telde bağırıp durdu benim için bi dersi ek diye, gelmeyen sensin onun için hiç sitem etmeye hakkın yok... :):):)

Murat bilem aşka gelip bizimle yol yaptı, sizi nasıl açıcam oğlum ben yaaa, kırın artık şu kabuklarınızı, kurtulun. Yol yapın ya, ulan yasaksız olucam varya iş çıkışından mesai başlayana kadar motor sırtından inmem :):):)

Bu arada Sertaç (schatten) e yapmış olduğum yoğun demogoji sayesinde hoşuma giden avatara tekrar kavuşmuş bulunmaktayım. Teşekkürler sertaç :):):)

Son düzenleme:
slm abi nbr :) evet abi dedim valla omrumun sonuna kadarda diceem bu gidişle alamadan gidersem gözlerim açık gider valla:)

slm engin nasılsın,inşallah olu fazerin.ben motorculuğa çift silindir mobylette ile başlamıştım,merdivenleri yavaş yavaş çıktım,fazer benim için en tepesi.:cat:

Pınar seninlede yolculuk yapmak çok zevkliydi,kırmızı yanınca Yaşar önde pat diye ani durdu.Bende dursammı-geçsemmi-Yaşara toslasammı derken baktım Çaka son gaz vın dedi geçti bende hazır durmamışken vınlamaya karar verdim.:):cherry::mrgreen:Sen bahara hazırlan artık senle çok şeyler yapıcaz eşlerimizi ikna edebilirsek.:wiinkk:

Bu arada ben bu gün motoru yine düşürdüm Mert'in okulun önünde çevireyim derken o beni çevirdi,dizim çarptı durduğum yerde(yardımların için teşekkürler Mert)utancımdan kim güldü kim gülmedi ona bile bakamadım en yakın zamanda dağılan karizmayı yerlerden toparlamam umuduyla...:):cherry::mrgreen:

Yok hocam ne demek görevimiz bu arada kimse gülmedi ben baktım zaten ben ordayken kimsede gülemezdi :p :mrgreen:

Pınar seninlede yolculuk yapmak çok zevkliydi,kırmızı yanınca Yaşar önde pat diye ani durdu.Bende dursammı-geçsemmi-Yaşara toslasammı derken baktım Çaka son gaz vın dedi geçti bende hazır durmamışken vınlamaya karar verdim.Sen bahara hazırlan artık senle çok şeyler yapıcaz eşlerimizi ikna edebilirsek.

Bu arada ben bu gün motoru yine düşürdüm Mert'in okulun önünde çevireyim derken o beni çevirdi,dizim çarptı durduğum yerde(yardımların için teşekkürler Mert)utancımdan kim güldü kim gülmedi ona bile bakamadım en yakın zamanda dağılan karizmayı yerlerden toparlamam umuduyla...

GÖLGE

hazırlanıyorum önce motordan başladım sonra yola hazırlancam:cherry:nevin sana çok büyük rakip olucam motor düşürme konusunda :cat:dün bi baktım motorlara şimdi kullandığımdan çok farklı ağırlıkları alışıncaya kadar sen bende gör esas nasıl düşülür işallah haşatını çıkarmam motorun:cherry: sanırım bende muratınkinden alıcam xcıtıng 250cc o gece çok güzel görünüyordu nasıl motorcuyum ama demi görünüşe göre motor seçiyorum:cherry::cherry::queen:

evet arkadaşlar hepinize merhaba çok güzel bir gezi olmuş Libyaya giden arkadaşada iyi yolculuklar dilerim. o günü Çakabey beni aradı ve durumu anlattı ama malesef işte olduğumdan dolayı aranızda bulunamadım ve çok üzüldüm.İnşallah başka bir sefere buluşur hep beraber yollara akarız.

Birde arkadaşlar Tiger marka çift taraflı egzoz alıyorum benim motorumda tek agzoz var ben onu sağlı sollu çıkartacam Bursada bildiginiz güvendiginiz işini temiz yapan bir egsozcu tanıyormusunuz Egzoz borularını yaptırmam gerekiyor bunun içinde kıvırma aletinin olması gerekiyormuş. şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Ah be Sertaç'ım anlatamıyorum anlatamıyacağımda...

Sen susturucuları al, gerisini ben hallederim...

:):):)

Son düzenleme:
susturucuları alacam almasınada şimdi boruları sorun olacak gibi birde ben alttan değilde içerden vermeyi düşünüyorum boruları birazda kalın tutacam tabiki ama alıyımda bakarız beraber.Zaten çakacım koruma demiride yaptıracamya sadece o değil yaa .Yarında schatteni 4000 bakımına götürecem yenilensin biraz bu sefer baya bir yol yapacam kafaya koydum çadırda alacam gidecem gidebildigim yere kadar . Kanım kaynıyor yine çakaBey gidelim buralardan :)-

Son düzenleme:
evet arkadaşlar hepinize merhaba çok güzel bir gezi olmuş Libyaya giden arkadaşada iyi yolculuklar dilerim. o günü Çakabey beni aradı ve durumu anlattı ama malesef işte olduğumdan dolayı aranızda bulunamadım ve çok üzüldüm.İnşallah başka bir sefere buluşur hep beraber yollara akarız.

merhaba kardeş, inşaallah hep beraber güzel gezilere imza atarız. ve sanırım adaşız :cat:

egzoz işine gelince sen onu çakaya bırak :cat:

hoşgeldin schatten.. uluyolda kaynakçı yaşar var egzos işinden anlayan. Ama kıvırma aleti birçok egzoscuda var. eğer beşyola yakınsan araba egzoslarından anlayan ve kıvırma aleti olan nevzat usta var. biz arabamıza oradan spor egzos taktırdık ve dediğin gibi kıvırma aletiyle büktü. Ve fiyat olarak çok uygun.

son olarak ise tiger egzosun üretim yeri bursa. eski gemlik yolundalar..

hoşgeldin Özcan kardeş. biraz kendinden bahseder misin? yenisin galiba?

nerelisin, ne iş yaparsın vs..

İyi akşamlar iyi hafta sonları.
Her ne kadar şahsen tanışmasakta keyifli mutlu günler dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar