[Bursa - MT]

EVEEEEEEEET EN SONUNDA LİBYA İŞİ KESİNLEŞTİ VE ARTIK ACI HABERİ YAZAYIM DEDİM ÇARŞAMBA HATAY SONRADA 15 MARTTA İSTANBUL ORDANDA LİBYA :salut: ORAYA GİDİNCE LİBYA MT KURACAĞIM ARKADAŞLAR DAVAMIZIN ÜZERİNE GÜNEŞ BATMAYACAK SİZ RAHAT OLUN :mrgreen: HAKKINIZI HELAL EDİN SİZLERİ UNUTMAYACAĞIM :salut::salut::salut: HA BU ARADA MOTORU SATIYORUM HABERİNİZ OLA SAHİBİNDEN.COM'A İLAN VERDİM İLAN NO :12852567. BURSA MT'YE YENİ KATILAN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ BURSA MT'NİN KIYMETİNİ BİLİN BÖYLE MOTORCU ARKADAŞLARI GOOGLEDE ARASAN BULAMAZSIN BELKİ CC'LERİ KÜÇÜK AMA YÜREKLERİ BÜYÜK :cat: SON OLARAK GİDİŞİM YAVAŞ OLDU AMA DÖNÜŞÜM HIZLI OLACAK :queen:

vay yaşar hayırlı olsun gitmeden bi görüşelim bi toplantı ayarlarsın atık

yapma be reis... daha yol yapacaktık bu yaz.. inşallah aradıklarını bulursun libyada ve motosikletini istediğin fiyata satarsın..
amin dostum iyi dileklerin için sağol :cat:sağlık olsun birgün bir yerde bir yolda yine kesişir yollar:cat:
vay yaşar hayırlı olsun gitmeden bi görüşelim bi toplantı ayarlarsın atık
sağol dostum 15 marttan 1 gün önce gidip gezcem panaroma 1453'ü :cat:toplantı işi zor gibi malum hava şartları kötü bideeeee kelebek :p:mrgreen: faktörü flan ama illakide toplanmak isteyen olursa yarın akşam motorla Gemlige gitcem Libyaya gideceğim şirkette çalışan birisi ile buluşup pasaportu, sağlık raporu vs...belgeleri vercem sonra Çakanın yanına uğrayacagım müsait olursa tabi daha görüşmedim onlada

reis kardeşim sevindim iş adında üzüldüm seni kaybediyoruz ama dediğin gibi dönüşün bir fazerle olur inşallah libyada ucuzmuş gelirken bi tanede bana bağla getir arkandan

slm arkadaslar ya sıze bıse sorcaktım affınıza sıgınarak benım motor plaka sorgulamasında hacızlı yazıo hak mahrumıyetı var yazıo trafık cevırmesınde baglanırmı motor bı bılgısı olan yazarsa cok memnun olurum ıyı aksamlar...

hak mahrumıyetı: var yazıo altta hacızlı yazıo buyuksehır bldıyesı 18.08.2008 yazıo ıste :(

ruhsat sahibi sensen böyle bişi nasıl oluyo bende anlamadım ama sen değilsen ruhsat sahibi ve kişide borcunu ödemediyse motorun bağlanabilir sen yinede nette avukatların forum siteleri var orada bi sor en garantisi o ne söylesek yalan olur...

motoru aldığın kişiyle konuş bu konuyu acilen yoksa bu işin şakası olmaz benim bu şekilde 98 model twingo marka arabam gitti 8 sene uğraştım mahkemelerde kazandım sonunda ama ne işe yarar aldığım para avukata gitti masraflar falan o yüzden en kısa zamanda bu işi çözmeye bak dostum

arkadaşlar öncelikte acil şifa dilekleriniz için çok teşekkür ederim şifaya kavuştuk ve bu hafta sonu bol bol değerlendirdik motorumuzla.
hasta olan akadaşlara bende acil şifalar diliyorum yeni gelen arkadaşlarında daimi olmalarını temenni ediyorum.
reis abi tanışamadık daha nereye apar topar görüşelim tanışalım bir yol yapalım öyle git bari sen gitmeden bir yerde toplanalım derim ben.

slm arkadaslar ya sıze bıse sorcaktım affınıza sıgınarak benım motor plaka sorgulamasında hacızlı yazıo hak mahrumıyetı var yazıo trafık cevırmesınde baglanırmı motor bı bılgısı olan yazarsa cok memnun olurum ıyı aksamlar...

muhtemelen vergi dairesi ile trafik arasındaki bağdan kaynaklanıyor.eğer motoru ikinci el aldıysan eski sahibi işlem eksikliği yapmıştır.trafikten çözebilirsin.sıkıntı olcak bişey değil ama hemen çöz trafiğe çıkmadan.bizide sonuçtan bilgilendir....

daha önce motosiklet ile bursa istanbul yapmış arkadaşlar bize yol göstermenizi bekliyoruz. açıkcası istanbulun trafiği,yolları bilmiyor olmam korkutuyor beni..

her hafta sonu bu yolu kullanıyorum.saat 17 30 güzelyalı feribot.motorun büyükse gemide bağlatmanı tavsiye edrim.19 00 da iniyorsun.iş çıkışı olduğu için trafik sıkışık oluyor.scooter ın varsa daha avantajlısın....

herkeze selamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım umarım hepinizle tanışmak nasip olur ve çok isterim site harici dostluklarda kurmak isterim herbirinizle bende de 150 zat modeli mirage var ama değiştirmeyi düşünüyorum nasipse. uludağ ünide okuyorum yolunuz düşerse muhakkak beklerim herkeze selamlar....

bende görüklede oturuyorum :cat:

Son düzenleme:
reis kardeşim sevindim iş adında üzüldüm seni kaybediyoruz ama dediğin gibi dönüşün bir fazerle olur inşallah libyada ucuzmuş gelirken bi tanede bana bağla getir arkandan
vay be sevindin demek benden kurtulduğuna :salut::salut:bide fazer istiyon :pyarın akşam çakanın yanına gitcem az önce görüştüm Enginide çağır diyor ama o kelebek gelemez motorla diyooo gider ayak gaz vereyim derkene milleti birbirine düşürecem iyimi :queen::queen:

reis abi tanışamadık daha nereye apar topar görüşelim tanışalım bir yol yapalım öyle git bari sen gitmeden bir yerde toplanalım derim ben.
Eyvallah abi sağlık olsun kader kısmet

Son düzenleme:
my.php

ok. 19:00 gibi daha iyi olur

bu arada enginin çektiği fotoyu ekledim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar