EEEEEEEE ne demişler HONDA hayat onda :cat:dimi MAMİ:mrgreen:
evet hondacıları görelim... alırsın honda kalırsı formda
EEEEEEEE ne demişler HONDA hayat onda :cat:dimi MAMİ:mrgreen:
:cherry: işte bu süper olmuş ::coool::O kadar edebiyat parçaladıktan sonra bunu çıkarmak diyecek bişey yok::shake2::Ya Sym ye ne demeli,S anki,Yollar Macun gibi..(of bulamadım yaw idare edin)
ARKADAŞLAR BİLDİĞİNİZ GİBİ BEN, YANİ M@M! OKUNUŞUYLA (MAMİ) BAYRAM SONU ASKERE GİDİYORUM...
BU NEDENLE KÜÇÜK Bİ UĞURLAMA VE KORTEJ DÜZENLEDİK...
KURBAN BAYRAMININ 4. GÜNÜ (11 ARALIK 2008) TELEFERİK YAKINLARINDA BULUNAN EVİMİZİN ÖNÜNDE TOPLANILACAK... (MT ÜYELERİ SANTRAL GARAJDA TOPLANIP TOPLUCA GELECEKLERDİR... MUHTEMELEN ORGANİZASYON VE KORTEJ SORUMLUSU ENGİNDMN ABİMİZ OLUCAKTIR...)
KISA BİR DUA VE KONUŞMA YAPILACAK...
ARDINDAN KÜÇÜK Bİ İKRAM...
HAVLULARIMIZI BAĞLAYIP KORTEJİMİZİ YAPACAĞIZ...
KISA Bİ ŞEHİR TURUNUN ARDINDAN TEKRAR EVİMİZİN ÖNÜNE GELECEĞİZ...
VE BURDAN TÜM ARKADAŞLARIMLA VEDALAŞACAĞIM...
ERTESİ GÜN ARAÇLA BİRLİĞİME TESLİM OLACAĞIM....
EMİN OLUN ASKERE GİDERKEN BENİ EN MUTLU EDECEK OLAY ŞU MAHALLEMDE BENİ MOTORLARDAN OLUŞAN BİR KORTEJİN UĞURLAMASIDIR...
BENİ BU ÖZEL GÜNÜMDE YANLIZ BIRAKMAYACAK TÜM DEĞERLİ MT ÜYELERİNE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM...
ALNIMIZDA PARILDAYAN ŞEREF VE ŞAN ARMASI, KAHRAMANLAR KAHRAMANI YILMAZ TÜRK JANDARMASI...
88/4-A İZMİR/SEFERİHİSAR JANDARMA/Muhabere
M@mi kardeş ALLAH yolunu açık etsin.11.Aralık perşembe teleferikte yanındaolacagız..EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER.
hayırlısıyla git gel inşallah kardeşim. darısı başıma artık![]()
Arkadaşlar çok üzgünüm ama bayram dolayısıyla memlekette olacağım için gelemiyorum. Kardeşim hayırlısıyla git hayırlısıyla gel inşallah..
Hayırlı teskereler diliyorum tanışma fırtımız olmadı ama dönünce işalah çabuk ve sorunsuz geçmesi dileğiyle:rendeer:
Mami kardeŞim ßenim.
........
Hayırlı teskereler diliyorum tanışma fırtımız olmadı ama dönünce işalah çabuk ve sorunsuz geçmesi dileğiyle:rendeer: