[Bursa - MT]

Ya Sym ye ne demeli,S anki,Yollar Macun gibi..(of bulamadım yaw idare edin)
:cherry: işte bu süper olmuş ::coool::O kadar edebiyat parçaladıktan sonra bunu çıkarmak diyecek bişey yok::shake2::

mondial yolları zorlar ,akıllara zarar,acayip kayar rüzgara dalar içinde akar sakın inanmayın kafiye tutsun diye böle oldu:cherry:

Son düzenleme:
Sevdim seninle yazı,kışı,baharı,
Yollar da buldum bu yaşamın eşsiz tadını,
Meylettirmem kimseye seriliğini ve can alıcılığını.

(İnanın benimki doğru):rendeer:

N.IŞIK TUNÇAK
(şiiri hakkında eleştri kabul etmiyor,yazarlığıma laf yok,sıkıyosa sizde yazın:wiinkk:)

S erin bir rüzgarın içine çökmuş hazinem,tam huzuru bulmuşken
Y aşam denen illet ruhu parçalamış,gönlüm bendime ısınmışken
M elankolik hayatın melodisi,belkide insanlardan gururu savunmuşken
O.KARABULUT
Buyrun hocam bu arada ben ibrahim16 değilim oğluyum karışıklık olmasın :)
Ellerinize sağlık hocam :)

Nerde baharın o tüğleri okşayan coşkusu
Evveller de kalmış hep bilgelerin kurgusu
Veli yazmış ali çizmiş yok oldu himayet olgusu
İhsan kopmuyor yürekten miza görülüyor bereket
Neden insanlar münzevi tavırlarla boğuyor kendini

Isıt yüreğimi ki güneş sınasın aruz gönlümün iliğini
Şikayet etmesi melekler didar ımı kötü görmesin
Irmaklarcasına boşalıyor sevaplar anbean tehlikedeyim
Kerte attı yolculuk var cımbızla seçtim heceleri

Tutki aydınlansın simam yansın karanlığın sayfası
Unutmam gerek ifrit in varlığını unuturum teneffürü
Neye nasıl ikamet ettim ben bilir Mevlam bilir gönül yolumu
Cibar sarmış dünyamı bağladı karamsarlık elimi,kolumu
Ayrılık vakt geldi bulsun derviş mutluluğun yolunu
Kitab-ım Kur'an-ı mükafattır görün ilm-in huzurunu

O. KARABULUT

Son düzenleme:
Oğuz'cuğum harika olmuş eline ve yüreğine sağlık,senin yaşındaki çoğu çocuk,kötü alışkanlıklarla,internette yalan dolandan geçilmeyen sahte sohbetlerle hatta büyükler bile üzerine düşmeyen olayları analiz edip başkalarının günahları ile kafa yorup kendilerini masum kabul etmekle meşgul iken, senin bu kadar derin ve maneviyatlı olman mükemmel ötesi bir durum...::rendeer:
Vatana ve millete hayırlı evlat,Allah'a da hayırlı bir kul olman dileğiyle...:rendeer:

ARKADAŞLAR BİLDİĞİNİZ GİBİ BEN, YANİ M@M! OKUNUŞUYLA (MAMİ) BAYRAM SONU ASKERE GİDİYORUM...
BU NEDENLE KÜÇÜK Bİ UĞURLAMA VE KORTEJ DÜZENLEDİK...

KURBAN BAYRAMININ 4. GÜNÜ (11 ARALIK 2008) TELEFERİK YAKINLARINDA BULUNAN EVİMİZİN ÖNÜNDE TOPLANILACAK... (MT ÜYELERİ SANTRAL GARAJDA TOPLANIP TOPLUCA GELECEKLERDİR... MUHTEMELEN ORGANİZASYON VE KORTEJ SORUMLUSU ENGİNDMN ABİMİZ OLUCAKTIR...)
KISA BİR DUA VE KONUŞMA YAPILACAK...
ARDINDAN KÜÇÜK Bİ İKRAM...
HAVLULARIMIZI BAĞLAYIP KORTEJİMİZİ YAPACAĞIZ...
KISA Bİ ŞEHİR TURUNUN ARDINDAN TEKRAR EVİMİZİN ÖNÜNE GELECEĞİZ...
VE BURDAN TÜM ARKADAŞLARIMLA VEDALAŞACAĞIM...
ERTESİ GÜN ARAÇLA BİRLİĞİME TESLİM OLACAĞIM....
EMİN OLUN ASKERE GİDERKEN BENİ EN MUTLU EDECEK OLAY ŞU MAHALLEMDE BENİ MOTORLARDAN OLUŞAN BİR KORTEJİN UĞURLAMASIDIR...
BENİ BU ÖZEL GÜNÜMDE YANLIZ BIRAKMAYACAK TÜM DEĞERLİ MT ÜYELERİNE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM...

ALNIMIZDA PARILDAYAN ŞEREF VE ŞAN ARMASI, KAHRAMANLAR KAHRAMANI YILMAZ TÜRK JANDARMASI...

88/4-A İZMİR/SEFERİHİSAR JANDARMA/Muhabere

M@mi kardeş ALLAH yolunu açık etsin.11.Aralık Perşembe teleferikte yanında olacağız..EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER.

Son düzenleme:
Eksik Olma Abicim.... Yanlız Salı Değilde Perşembeye Denk Geliyor...

ARKADAŞLAR BİLDİĞİNİZ GİBİ BEN, YANİ M@M! OKUNUŞUYLA (MAMİ) BAYRAM SONU ASKERE GİDİYORUM...
BU NEDENLE KÜÇÜK Bİ UĞURLAMA VE KORTEJ DÜZENLEDİK...

KURBAN BAYRAMININ 4. GÜNÜ (11 ARALIK 2008) TELEFERİK YAKINLARINDA BULUNAN EVİMİZİN ÖNÜNDE TOPLANILACAK... (MT ÜYELERİ SANTRAL GARAJDA TOPLANIP TOPLUCA GELECEKLERDİR... MUHTEMELEN ORGANİZASYON VE KORTEJ SORUMLUSU ENGİNDMN ABİMİZ OLUCAKTIR...)
KISA BİR DUA VE KONUŞMA YAPILACAK...
ARDINDAN KÜÇÜK Bİ İKRAM...
HAVLULARIMIZI BAĞLAYIP KORTEJİMİZİ YAPACAĞIZ...
KISA Bİ ŞEHİR TURUNUN ARDINDAN TEKRAR EVİMİZİN ÖNÜNE GELECEĞİZ...
VE BURDAN TÜM ARKADAŞLARIMLA VEDALAŞACAĞIM...
ERTESİ GÜN ARAÇLA BİRLİĞİME TESLİM OLACAĞIM....
EMİN OLUN ASKERE GİDERKEN BENİ EN MUTLU EDECEK OLAY ŞU MAHALLEMDE BENİ MOTORLARDAN OLUŞAN BİR KORTEJİN UĞURLAMASIDIR...
BENİ BU ÖZEL GÜNÜMDE YANLIZ BIRAKMAYACAK TÜM DEĞERLİ MT ÜYELERİNE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM...

ALNIMIZDA PARILDAYAN ŞEREF VE ŞAN ARMASI, KAHRAMANLAR KAHRAMANI YILMAZ TÜRK JANDARMASI...

88/4-A İZMİR/SEFERİHİSAR JANDARMA/Muhabere

M@mi kardeş ALLAH yolunu açık etsin.11.Aralık perşembe teleferikte yanındaolacagız..EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER.

bende canı gönülden üstüme düşen ne varsa seve seve yaparım kardeşim ayıpsın sadece sen saat kaçta senin orda olucaz onu sole yeter

hayırlısıyla git gel inşallah kardeşim. darısı başıma artık :)

inşallah sende gider gelirsin yanlız okul hususunda senle konuştuklarımızı unutma okulu bitir sonra

Son düzenleme:
11 Aralıkta orda olacağım Allahın izniyle :mrgreen:

EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER

Arkadaşlar çok üzgünüm ama bayram dolayısıyla memlekette olacağım için gelemiyorum. Kardeşim hayırlısıyla git hayırlısıyla gel inşallah..

bayramın 4 üncü günü görüşmek üzere o zaman :) çok güzel bir kortej olması için elimizden geleni yapıcaz muhammed abi :)

Hayırlı teskereler diliyorum tanışma fırtımız olmadı ama dönünce işalah çabuk ve sorunsuz geçmesi dileğiyle:rendeer:

ayyS.....
Mami Sende ßeni :)

Hayırlı teskereler diliyorum tanışma fırtımız olmadı ama dönünce işalah çabuk ve sorunsuz geçmesi dileğiyle:rendeer:

yav bir Şey Sorucam Siz Hiç maksemden yukarıya çıkarken ßir aralık var ve orada bir okul var akşam üStü Günü hatırLamıyorum ancak 1 hata önce falan işte okulun dağılma saatinde orada bulundunuz mu pek güzel anlatamadım ama :)
her halde çocuğunuzu alıyordunuz...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar