[Bursa - MT]

Yanlız delmece yaylası için bişey söyliyim orası yayla mayıstan itibaren orası ful inek kaynıyor yolun ortasına yatmış inekler çok göreceksiniz kalkmak için tenezzül etmiyorlar ve koku mütiş ::arrow::heryerde bombaları var :cherry:
Ama manzarasıda harika özellikle şellale şellaleye kadar kros yaparak gidebilirsiniz o zevkide tadarsınız

pınar abla seni buraya ben davet ettim hiç ismi mi sölemiyosun bak :p :mrgreen: bu arada o verdiğin siteden dövme modeli bulamadım motora gitcek seninkine benzer bişilerde göremedim :salut:

pınar abla seni buraya ben davet ettim hiç ismi mi sölemiyosun bak bu arada o verdiğin siteden dövme modeli bulamadım motora gitcek seninkine benzer bişilerde göremedim

Valla ne desen haklısın sayende bendebu güzel ortama katıldım teşekkür ederim.Anlaşıldı sana benim reflektörden yapıcaz sen ona taktın:cherry:bir ara ben çizimleri yaparım yapıştırırız:cat:

Bu arada tribal tattoo die aratırsan bulabileceğini düşünüyorum nette...Oradan beğendiğin bikaç çizimi de gidip herhangi bir tabelacıdan reflekte folyoya kesimini yaptırabilirsin plotter'dan...Fazla bişe tutacağını sanmıyorum...Hatta bazılarında o çizimler vardır bile bi uğra istersen...

yok aynısı olsun demiyorum ya daha değişik bişiler arıcam ben ama sizden yinede küçük bir yardım isticem çizin konusunda :) bu arada saol akın arıcam şimdi :)

3bin 4bin mi :S Benim cbr ilk aldığımda 3000km'de idi istanbuldan dönerken orhangaziye girmeden hafif tatlı yokuş bir düzlükte 150rahat yapmıştı...Benim bildiğim rodaj 1000kmdir...Ondan sora makinayı sıkıştırabilirsin.Ama unutma altındaki fazla hor kullanmaya gelmez...Sanıyorum ki 100ü de geçmez...

BEN RODAJ DEMEDİM ZATEN

Bu arada tribal tattoo die aratırsan bulabileceğini düşünüyorum nette...Oradan beğendiğin bikaç çizimi de gidip herhangi bir tabelacıdan reflekte folyoya kesimini yaptırabilirsin plotter'dan...Fazla bişe tutacağını sanmıyorum...Hatta bazılarında o çizimler vardır bile bi uğra istersen...

banada lazım aslında bi kaç bişey yaaa :wiinkk:

BEN RODAJ DEMEDİM ZATEN

hadi arkadaşlar raiting lazım size güveniyorum...:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Konuyu Toplam 9 üye okuyor. (9 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
barannet, a.banus, ÇakaBey, Zakokkk, ruckerpark, bluejazzist, engindmn, desparadox, ultraukala

mt bursa son zamanların en hareketli zamanlarını yaşıyor :)

İlk olarak sayın arkadaşlar ; bilgisayar cahili olduğum için özür dilerim ve açtığım sayfayı yeniden düzenledim... Bkz. sahife 202 :pr:

Enginim Dümenim ben seninle uğraşmazsam eğer içimde gaz oluşur :cherry: Eğer rehin olarak telefonu bulduysan ben sana sadece canın saolsun, eylemlere devam derim :salut:

Ayrıca Delmece yayalası ile ilgili yolladığın link çok güzel, duygularıma tercüman olmuş :cat:

Evet arkadaşlar Delmece yaylasını hem oylamaya hem de geleceklerin belli olması için buraya yazmaya davet ediyorum :wiinkk:
----------------------------------------------------------------------
Ben anlamadım dün bu yazıyı yazdım bugün bi baktım çoğalmışlar :queen:

Aramıza yen ikatılan arkadaşlar var öncelikle onlara hoşgeldiniz diyeyim,

Enginim Dümenim duygusal ve maddi durumlar herkes için sorun yani ona bir lafım yok ama şuan bir katılım listesi oluştu bile

ÇakaBey
Reiz
Bluejazzist
Enginim Dümenim
n_tuncak

ve aklıma gelmeyen daha bir kaç kişi daha katılacağız diyorlar. Ha illa iptal diyorsan hiç lafım olmaz takdir sizlerindir...

Akın kafamda şuan 2 motor var.1. şayet ekonomik durumum el verirse Kawasaki Z750S o olmazsa 2002-2003 FZS600 Fazer(boru şaseli olanlardan)
bi de sıralı dörtlüyü tadayım diyorum sonra yine enduroya dönerim.Tekrar sağol Allah kimseye kaza göstermesin ucuz atlattık.

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BENİM JETON YENİ DÜŞÜYOR... SİZE BİŞEY OLMAMASI AZDA OLSA SEVİNDİRİCİ... MALDA CANIN YONGASI TABİ... BİDE MOTOSİKLET OLUNCA...

İlk olarak sayın arkadaşlar ; bilgisayar cahili olduğum için özür dilerim ve açtığım sayfayı yeniden düzenledim... Bkz. sahife 202 :pr:

Enginim Dümenim ben seninle uğraşmazsam eğer içimde gaz oluşur :cherry: Eğer rehin olarak telefonu bulduysan ben sana sadece canın saolsun, eylemlere devam derim :salut:

Ayrıca Delmece yayalası ile ilgili yolladığın link çok güzel, duygularıma tercüman olmuş :cat:

Evet arkadaşlar Delmece yaylasını hem oylamaya hem de geleceklerin belli olması için buraya yazmaya davet ediyorum :wiinkk:
----------------------------------------------------------------------
Ben anlamadım dün bu yazıyı yazdım bugün bi baktım çoğalmışlar :queen:

Aramıza yen ikatılan arkadaşlar var öncelikle onlara hoşgeldiniz diyeyim,

Enginim Dümenim duygusal ve maddi durumlar herkes için sorun yani ona bir lafım yok ama şuan bir katılım listesi oluştu bile

ÇakaBey
Reiz
Bluejazzist
Enginim Dümenim
n_tuncak

ve aklıma gelmeyen daha bir kaç kişi daha katılacağız diyorlar. Ha illa iptal diyorsan hiç lafım olmaz takdir sizlerindir...

ABİ ENGİN ABİ ÖYLE BİRŞŞEY SÖYLEMEDİKİ.. BEN SÖYLEDİM SENDE ADAMA TAKILMAYA YERE ARIYOSUN YA HU :mrgreen:
BU ARADA BURSA MT KONUŞUR ANLAŞIR EN DOĞU KARARI VERİR... BURDA HERŞEY KENDİLİĞİNDEN OLUŞUYO ZATEN İLAHİ Bİ GÜÇ VAR BİZDE...:queen:

Son düzenleme:
bu arada unuttum kardeşim büyük geçmiş olsun

delmece için 10 puan veriyorum turkey 10 points:)

teşekkür ederim sağolun

Hmm z750'yi sevdim s'i kaldıralım ama :D Ben hastasıyım z750'nin tam naked olacak ama :cat: Hem arada kaçırırım senden tadmış olurum alamasam bile...Fazerler de fiyatları ciddi oranlarda düştü en azından 04 model alabilirsin die düşünüyorum...

evet s olmayanlar daha güzel bunda seninle hemfikirim :cat:ancak rüzgarla güreşmek istemiyorum konfor önemli benim için:cherry:.ayrıca kaçırmana gerek yok iste vereyim ayıpsın:cherry:
fazerin de 04 ve üstü modellerini fazla racing olduğundan istemiyorum sadece.param olsa da almam yani bana göre değil:):

Son düzenleme:
yok aynısı olsun demiyorum ya daha değişik bişiler arıcam ben ama sizden yinede küçük bir yardım isticem çizin konusunda :) bu arada saol akın arıcam şimdi :)

kardeş, ben de istiyorum tribal falan motora. boyle boş boş olmuyo diye düşünüyorum. bişeyler yaptırısan güzel şekiller bulursan haberleşelim, ben de yaptırcam:mrgreen::):queen:

kardeş, ben de istiyorum tribal falan motora. boyle boş boş olmuyo diye düşünüyorum. bişeyler yaptırısan güzel şekiller bulursan haberleşelim, ben de yaptırcam:mrgreen::):queen:

valla pınar ablanın motorunda gördüm gayet güzel oluyor sen zaten bu kaplama işinde iyisin abi senin motoru kaplayan reklamcı çizer yaparmı acaba bu işi :silent:

Dövme arşivim bulunmaktadır isteyenler müracaat etsinler ilk gezide cd olarak teslim edebilirim...

Baylar ne o tırsmış gördüm sizi... (hep sizden daha üstündük,önden bayanlar):cherry:

Haldun sen şu Delmece reklamı için bir şirketle anlaş istersen topic ve gezi ilgi görsün ama ben şimdiden çok merak ediyorum rota hep doğa ve manzaradan oluşuyor.:rendeer:

Mami baban güvenle gönderiyor madem bu geziye geliyorsun kaçarı yok...:cherry:

emrah sana geçmiş olsun yeni öğrendim kaza yaptığını hatta avatarına baktım pert yazmışsın sana bişey olmaması sevindirici

pınar hanım hoş geldiniz

daha öncede yazdığım gibi bu hafta gelemiyorum dökümler beni bekliyo:mrgreen:ama imkanı olan katılsın derim hele mami sen kesin bu geziye gitmen lazım yoksa 15 ay çok ararsın böyle gezileri :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar