[Bursa - MT]

10 dan fazla motorla FSM Bulvarında güzel bir gövde gösterisi yaptık. Gecenın sonunda Mudanyada nevin Hocamlarla buluşup balık ekmek vs. yedik. Daha sonra Yıldıztepe ve bursaya dönüş. çok fazla resim çekilme imkanımız olmadı Kortejde ama sonrasını resimledik. Birazdan arkadaşlar atarlar. Katılan Tüm arkkadaşlarımı Sevgi ve saygıyla kucaklıyorum. Teşekkürederim.

Motorunuzun tekerine sağlık...

İşte Türk genci - işte Türk motorcusu

Helal be yürün yollar sizin....

Son düzenleme:
10 dan fazla motorla FSM Bulvarında güzel bir gövde gösterisi yaptık. Gecenın sonunda Mudanyada nevin Hocamlarla buluşup balık ekmek vs. yedik. Daha sonra Yıldıztepe ve bursaya dönüş. çok fazla resim çekilme imkanımız olmadı Kortejde ama sonrasını resimledik. Birazdan arkadaşlar atarlar. Katılan Tüm arkkadaşlarımı Sevgi ve saygıyla kucaklıyorum. Teşekkürederim.

biz teşekkür ederiz abi bu gezimizdede önderliği sen yaptın:wiinkk:

Motorunuzun tekerine sağlık...

İşte Türk genci - işte Türk motorcusu

Helal be yürün yollar sizin....

yollar bizim dicektin abi pazar beraberiz nede olsa :wiinkk:

Son düzenleme:

OEG

Dun aksam FSM guzeldi... Gelen yada gelemeyip mazeret belirten yada en azından yurek destegini sunan tum arkadaslara tesekkurler. picasso iyi ki geldin kardesim, mami, zakokkk, nevin hocam ve degerli esi ile de tanistigim icin memnunum, ahmet, jawa'cı kardeslerim -motorunuzu alirsiniz insallah hafta sonuna kadar. Efe vardi sonra, engin arkadan beni derleyip toparladi sagolsun, artık biliyorum boyle kaskin ustunde kopek baligi yuzgeci gibi isaret tek sira olalım, anlamadim metallica isareti miydi bozkurt isareti miydi o da fermuar duzeni, iki boy bosluk birak ondeki motorun caprazinda ilerle :) sado vardı sonra... adını hatırlayamadıgım unuttugum arkadaslarım var mutlaka, ozrumu kabul edin, caktırmamaya calışsam da heyecanlıydım... bi de motorumu beğendiniz ya :) havaya da girdim iyi mi :queen: bendeki fotografları da simdi resize edip gonderiyorum. pazara DAHA COK KATILIMMMMMM kasın arkadaslar kendinizi!!!

PS: Bulvarda cep telefonuyla cekilmis olan resimler cok karanlik pek birsey ifade etmiyor. Isterseniz yuklerim ama acikcasi ben luzum gormedim.

Son düzenleme:
herzamanki gibi fevkaladenin fevkinde cok lezis:) bir akşamdı.herkeze cok teşekkürler ediyorum özelliklede faruk abime ve nevin hocama bizleri kırmayıp ağırladılar (bu kaçıncı allah sabırlar versin) tekrar cok teşekkürler

birde önemli konu gezilere katılan arkadaşlar bilir düzen nizam intizam çok önemli sürüş liderinin komutlarına lütfen riayet edelim.toplu sürüş esnasına bir çok tehlikeye açık durumda oluyoruz.bunları asgariye indirmek bizim elimizde.doğal olarak hız limitleri düşük seyrettiği için sıkılabilirsiniz toplu sürüşler bu şekilde oluyor.herkesin hız limitleri farklılık gösterebilir o nedenle içimizdeki en düşük hız yapan arkadaşımıza göre hızımızı ayarlamak durumundayız.amaç toplu gezi toplu yarış değil doğal olarak o nedenle gezi gününe yakın toplu sürüş kurallarının üstünden tekrar geceriz.ZİRA BU KONU HERKESİ GÜVENLİĞİ AÇISINDAN ÖNEM ARZ ETMEKTE.
NOT:ARKADAŞLAR SU EGZOST PATLATMA OLAYI COK ÇİRKİN OLUYOR ŞAHSİ FİKRİM KİMSEYİ BAĞLAMAZ:)

FSM ve Mudanya turu gerçekten güzeldi. Gelebilen ve gelmek isteyip de gelemeyen arkadaşlara teşekkürler. OEG abim iyi ki gel demişsin, acayip zevkli oldu benim için. Ama benim motorun karizmasını alt üst ettin, bunları da yazıyorum (yok kombine fren, yok abs, yok 50 bg falan yazdım yani :queen: :queen: ) :):)

Ndene Motorlar konusunda bu kadar takıntı yaptınız anlayamadım bizde her model her renk motor var yani. Ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı :cherry:

MERAK EDEN ARKADAŞLAR İÇİN TAHMİNİ GÜZERGAH KM VE SAATLERİ Nİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM

TAHMİNİ KM 300
1- HAREKET YILDIZ TEPE 8.00
2- İZMİR YOLU ZEYTİNBAĞ SAPAĞINA VARIŞ 9.00 ERDEM(PİCASSO) ORDAN KATILACAK
3- 10.30 MANYAS VARIŞ 12.00 HAREKET
4- 13.00 SUSURLUK VARIŞ 14.30 HAREKET
5- 16.00 GÖLYAZI VARIŞ 17.30 HAREKET
6- 18.30 BURSA VARIŞ
BU SAATLER TAHMİNİ OLAR VERİLDİ SARKMA İHTİMALİ YÜKSEK:)

Son düzenleme:
herzamanki gibi fevkaladenin fevkinde cok lezis:) bir akşamdı.herkeze cok teşekkürler ediyorum özelliklede faruk abime ve nevin hocama bizleri kırmayıp ağırladılar (bu kaçıncı allah sabırlar versin) tekrar cok teşekkürler

Enginim Bursa MT ye herşey yakışır her zaman ev sahipliği yapmaya hazırız.:)

Dun aksam FSM guzeldi... Gelen yada gelemeyip mazeret belirten yada en azından yurek destegini sunan tum arkadaslara tesekkurler. picasso iyi ki geldin kardesim, mami, zakokkk, nevin hocam ve degerli esi ile de tanistigim icin memnunum, ahmet, jawa'cı kardeslerim -motorunuzu alirsiniz insallah hafta sonuna kadar. Efe vardi sonra, engin arkadan beni derleyip toparladi sagolsun, artık biliyorum boyle kaskin ustunde kopek baligi yuzgeci gibi isaret tek sira olalım, anlamadim metallica isareti miydi bozkurt isareti miydi o da fermuar duzeni, iki boy bosluk birak ondeki motorun caprazinda ilerle :) sado vardı sonra... adını hatırlayamadıgım unuttugum arkadaslarım var mutlaka, ozrumu kabul edin, caktırmamaya calışsam da heyecanlıydım... bi de motorumu beğendiniz ya :) havaya da girdim iyi mi :queen: bendeki fotografları da simdi resize edip gonderiyorum. pazara DAHA COK KATILIMMMMMM kasın arkadaslar kendinizi!!!

Gerçekten hoş bir geceydi gerçi sadece Mudanya etabına katılmıştık.Bu arada aramızda yeni yüzler olması güzel.
Bizde sizin gibi değerli insanlarla tanıştığımız için memnun olduk.

PS: Bulvarda cep telefonuyla cekilmis olan resimler cok karanlik pek birsey ifade etmiyor. Isterseniz yuklerim ama acikcasi ben luzum gormedim.

bende tanıştığıma memnun oldum abai fotolar için sağol gezide görüşmek üzere...

MERAK EDEN ARKADAŞLAR İÇİN TAHMİNİ GÜZERGAH KM VE SAATLERİ Nİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM

TAHMİNİ KM 300
6- 18.30 BURSA VARIŞ

bence kesin sarkar :p

Enginim Bursa MT ye herşey yakışır her zaman ev sahipliği yapmaya hazırız.:)

Gerçekten hoş bir geceydi gerçi sadece Mudanya etabına katılmıştık.Bu arada aramızda yeni yüzler olması güzel.
Bizde sizin gibi değerli insanlarla tanıştığımız için memnun olduk.

bende bi kez daha teşekkür ediyorum faruk abime ve değerli eşine...
bu arada yazılarıun rengiyle oynuyosun abi allıntı yapmıyosun dikkatimi çekti :)

Son düzenleme:
Hatta sarkması için elimizden geleni yaparız değil mi :rendeer:

abi ben motorda biraz yayarak oturuyodum. iznikgezisinden sonra sağolsun özgür abi bel ağrılarımdan sonra uyardı şimdi biraz daha dikkatli oturuyorum... belim ağırmasıda sarkarsa sarksın gece bizim :queen::queen::queen: kop evladımmm :p

Ndene Motorlar konusunda bu kadar takıntı yaptınız anlayamadım bizde her model her renk motor var yani. Ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı :cherry:

yok be hocam takıntı falan deil bunlar. tatlı hoş sohbetler:) emre abi anladı zaten espritüel kişiliğimi :)

bak, hiç bişi yazmış mı:queen::queen:

TAHMİNİ KM 300
6- 18.30 BURSA VARIŞ

usta, bandırma falan dioduk iptal mi oldu merak ettim de. tost yiyip ateş alıp döncez mi :bounce::silent:

Son düzenleme:
abi ben motorda biraz yayarak oturuyodum. iznikgezisinden sonra sağolsun özgür abi bel ağrılarımdan sonra uyardı şimdi biraz daha dikkatli oturuyorum... belim ağırmasıda sarkarsa sarksın gece bizim :queen::queen::queen: kop evladımmm :p

ARKADAŞ MİLLET DÜNDEN RAZIYMIŞ NE MERAKLISINIZ GEZMEYE :)(BUNLARI DİYENE BAKIN HELE:cherry:)

HE BU ARADA ANA SAYFADA BURSA KUTLAMALAR İLE İLGİLİ TOPİĞİ GÖREN VARMI:=)

yok be hocam takıntı falan deil bunlar. tatlı hoş sohbetler:) emre abi anladı zaten espritüel kişiliğimi :)

bak, hiç bişi yazmış mı:queen::queen:

usta, bandırma falan dioduk iptal mi oldu merak ettim de. tost yiyip ateş alıp döncez mi :bounce::silent:

ABİ TOST ATEŞ DİYOSUNDA GEZİDE GÖRÜRÜM BAK AKŞAMA KAÇTA DÖNECEZ BENİMKİSİ SADECE TEMENNİ AMA EMİN OL YİNE GECENİN KÖR ŞAŞILARINDA DÖNERİZ:)

Son düzenleme:
ARKADAŞ MİLLET DÜNDEN RAZIYMIŞ NE MERAKLISINIZ GEZMEYE :)(BUNLARI DİYENE BAKIN HELE:cherry:)

HE BU ARADA ANA SAYFADA BURSA KUTLAMALAR İLE İLGİLİ TOPİĞİ GÖREN VARMI:=)

ABİ TOST ATEŞ DİYOSUNDA GEZİDE GÖRÜRÜM BAK AKŞAMA KAÇTA DÖNECEZ BENİMKİSİ SADECE TEMENNİ AMA EMİN OL YİNE GECENİN KÖR ŞAŞILARINDA DÖNERİZ:)

hiç çaktırmıyoda... bakalım o yorgunlukla gece nasıl yol alcaz :queen::queen::queen:

Ya Bide Aklıma Ne Geldi Havada Cok Güzell Maşallah Aslında Sapanca Tarafına Mı Gitsek Maşukiyede Bir Tesis Var şelalenin Devamında Orda Bi Gec Köy Kahvaltısı Ayyy :)

Biraz Karıştırayım Ortalığı:) YAŞASIN KÖTÜLÜK

Son düzenleme:
abi bulvar çok güzeldi gerçkten biz efeyle mudanyadan erken ayrıldık malum okul filan sınawımda vardı eve hemen geldim ona çalıştım zaten :p :) bu arada yavaş yavaş bütün marmarayı bitiriyoruz galiba :)

Ya Bide Aklıma Ne Geldi Havada Cok Güzell Maşallah Aslında Sapanca Tarafına Mı Gitsek Maşukiyede Bir Tesis Var şelalenin Devamında Orda Bi Gec Köy Kahvaltısı Ayyy :)

Biraz Karıştırayım Ortalığı:) YAŞASIN KÖTÜLÜK

Ben kesinlikle gelmiyorum :farao:

Oraları azıcık bilirim, orada alabalık tesisleri var.
Mısırununa bir güzel alabalık yapıyorlar var yaaaa. Tabakta alabalık dile gelip " hani benim rakım " diyor, ondan sonra da 2 sene ehliyet gidiyor... Kalsın kardiş o taraf, dinen caiz değildir :bounce:

Engin karıştırma ortalığı,Onca haritalar çizildi,yol tarifleri,Km hesaplamaları,bir sonraki plana alırız Adapazarını hem ben orda evliya biliyorum Haldun gibi daha niceleri zemzem içmeye başlıyor ordan ayrılınca,Allah dostu olup çıkıyor,kalp gözü açılıyor...

Korkarım biz sonbahar kış demeden kopmalara devam edicez,yollar bitecek biz bitmiyecez...

Bu arada akşam OEG ve Picasso nun araçları incelendi.Cidden OEG nin araç uçak gibi ve denize sıfır(Yıldız Tepede durması açısından hani).Picassonunkide çok şirindi güle güle kullanın,diğer gezide diğer araçların belgeseli çekilecektir hazırlıklı gelinsin...:mrgreen:

Ya of son 3 gün hadi artık gezmek,görmek,yorulmak yollarla bütünleşmek istiyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar