[Bursa - MT]

Arkadaşlar merhaba. Ben uzun zamandır kayıtlı olarak bulunuyordum ama ancak yazma fırsatım oldu. Çünkü motorsikleti Antalya' dan (memleket) getirmek biraz vaktimi aldı :)

Ben Erdem, Uludağ Üniversitesindeyim, son senem. Ramzey 200lük kros var bende..

Ayrıca daha ekipmanları tamamlayamadım ama etkinliklere katılmak isterim eğer uygunsa:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar merhaba. Ben uzun zamandır kayıtlı olarak bulunuyordum ama ancak yazma fırsatım oldu. Çünkü motorsikleti Antalya' dan (memleket) getirmek biraz vaktimi aldı :)

Ayrıca daha ekipmanları tamamlayamadım ama etkinliklere katılmak isterim eğer uygunsa:)
Öncelikle hoş geldin :cat: biraz daha kendini tanıtırmısın Antalya'nın neresinden,hangi bölüm okuyorsun vs.... gerçi gezide ifadeni alırlar senin ben katılamayacağım için sorduydum :queen: 29 Ekim kortejinede katılamayacağım malesef :pale:

Öncelikle hoş geldin :cat: biraz daha kendini tanıtırmısın Antalya'nın neresinden,hangi bölüm okuyorsun vs.... gerçi gezide ifadeni alırlar senin ben katılamayacağım için sorduydum :queen: 29 Ekim kortejinede katılamayacağım malesef :pale:

Antalya merkezden geldim, daha doğrusu geleli 4 yıl oldu, tekstil muhendisliğinde okuyorum burada da. uzattım bu yıl, bitecek artık :)

Motorsikleti getirmem için büyük bir çaba harcadım :)

29 Ekim Korteji hakkında açıkça pek bir fikrim de yok, ama katılmak isterim:)

İfademi alsınlar, benim için problem yok:)

hoşgeldin picasso :rendeer: okula motosiklet ile mi geliyorsun? benimde okulda son senem hatta uzatmalı birazda :)

hoş geldin arkadaşım :cat:

selam arkadaşlar. ben de aranıza yeni katılıyorum. adım ilker. uludağ üni. endüstri müh. okuyorum. keeway sl150 kullanıyorm.

hoşgeldin ilker :rendeer: bizim okuldan mtli sayısı giderek artmaya başladı. sonraki buluşmayı görükle yapalım :p

yeni katılan arkadaşlar hoş gelmişler topiği takip ederseniz organizasyonlara katılmanızı herzamn bekleriz cekinecek bir şey yok gelen pişman gelmeyen bin pişman:)

BU ARADA HOCAM GÜZERGAHI TERSTENDE YAPABİLİRİZ EĞER TOST OLAYINI ÖĞLENE KADAR İSTERSEK MALUM ROTA BİRAZ UZUN EĞERKİ BİRDE TİRİLYE TARAFINDAN GİDERSEK TOSTU ANCAK ÖĞLEDEN SONRA YAPABİLİRİZ OZAMAN TİRİLYE ORDAN İZMİR YOLU VE SUSURLUK DÖNÜŞ ARA YOLDAN MANYAS ERDEK PAS GEÇELİM KARACABEY VE SON OLARAK GÖLYAZI BELDESİ DİĞER TÜRLÜ VAKİT YETMEZ SANIRIM

HARİTA İLEDE OLMASSA TEKRAR ÜSTÜNDEN GECERİZ BU ŞEKLİDE DE BİR TARTIŞALIM BULUŞMA SIRASINDA BU KONUYLA VAKİT KAYBETMEMİŞ OLURUZ

hoşgeldin ilker :rendeer: bizim okuldan mtli sayısı giderek artmaya başladı. sonraki buluşmayı görükle yapalım :p

bizim okulda zaten bi motorsiklet potansiyeli gördüm :) güzel havaların son demlerini yaşıyoruz. bir gün okulda toplanalım bencede :) artık yağışlar geliyor :(

Yeni gelen arkadaşlara kucak dolu sevgiler BURSA MT den :rendeer: Bu arada 29 ekim akşamı için hala araştırmalarımız devam ediyor. Bu yüzden hala kesin bir saat ve yer veremioruz. Özgürde Aramadı beklemedeyiz

herkese toptan eywallah diyorum :) bu arada fsm tarafında kapalı otopark arıyorum motoru koymak için. bildiğiniz bi yer var mı? geçen gün aklıma geldi heykelde bi yere sordum abonmanlığa aylık 120 ytl gibi bi rakam söylediler. ben de arkamı döndüm ve gittim :pr:

herkese toptan eywallah diyorum :) bu arada fsm tarafında kapalı otopark arıyorum motoru koymak için. bildiğiniz bi yer var mı? geçen gün aklıma geldi heykelde bi yere sordum abonmanlığa aylık 120 ytl gibi bi rakam söylediler. ben de arkamı döndüm ve gittim :pr:

Bütün Kışmı kalacak yoksa günübirlik bırakıp alacakmısınız ?

Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.Geziye gelirken 2 vesikalık foto,1 adet ikametgah belgesi,1 adet kimlik fotokopisi, sabıka Belgesi,Veeeeeeeeee tabiiki A2 ehliyet ön yüzünün fotokopisini muhakkak getiriyorsunuz...(2. cümleyi dikkate almayın,palavra sıktım orda)

yeni katılan arkadaşlar hoş gelmişler topiği takip ederseniz organizasyonlara katılmanızı herzamn bekleriz cekinecek bir şey yok gelen pişman gelmeyen bin pişman:)

BU ARADA HOCAM GÜZERGAHI TERSTENDE YAPABİLİRİZ EĞER TOST OLAYINI ÖĞLENE KADAR İSTERSEK MALUM ROTA BİRAZ UZUN EĞERKİ BİRDE TİRİLYE TARAFINDAN GİDERSEK TOSTU ANCAK ÖĞLEDEN SONRA YAPABİLİRİZ OZAMAN TİRİLYE ORDAN İZMİR YOLU VE SUSURLUK DÖNÜŞ ARA YOLDAN MANYAS ERDEK PAS GEÇELİM KARACABEY VE SON OLARAK GÖLYAZI BELDESİ DİĞER TÜRLÜ VAKİT YETMEZ SANIRIM

HARİTA İLEDE OLMASSA TEKRAR ÜSTÜNDEN GECERİZ BU ŞEKLİDE DE BİR TARTIŞALIM BULUŞMA SIRASINDA BU KONUYLA VAKİT KAYBETMEMİŞ OLURUZ

Biz Sadolarla konuşurken Mudanya simit evinden reçeline kadar temin edip herkes midesine göre bişeyler alıp sonrada Yıldız Tepede ufaktan bir kahvaltı saat 08:00 dede yola koyulma dedik,hem manzara gündüz gözüyle kaçmamış olur,dönüşü dediğiniz gibi yaparız.Hava erken karardığı için buluşma saati daha geç olmamalı ve tek buluşma noktası Mudanya Yıldız tepe,Tabi isteğe bağlı sizler 2 şerli üçerli geliş gidiş yapabilirsiniz...Engin kardeş sen buna göre haritayı yap senin ve ya kimse için bir sakıncası yoksa cat:
allah allah neler oluyo böle yav mudanyayı kaçırdık susurluğu kaçırmasakmı ney

Bu kaçmaz resimler sizden yorumlama bizden:cat::cherry:

heykelde hangi otopark verdi ki o fiyatı? biz arabaya vermiyoruz o kadar parayı..

heykelde tiyatronun yanında ki otopark :) ben de laf olsun diye sordum ama o fiyatı duyunca şok oldum :)
motor bütün kış kalcak ama hani şöle güneşli bi gün olursa alıp bi gezmek isterim ;) bütün kış yatmasına gönlüm el vermez:p

Geziye gelirken 2 vesikalık foto,1 adet ikametgah belgesi,1 adet kimlik fotokopisi, sabıka Belgesi,Veeeeeeeeee tabiiki A2 ehliyet ön yüzünün fotokopisini muhakkak getiriyorsunuz...

Hocam devlet elinden gelse benim kafa kağıdını bile alacak, onun için benden bu tip belgeleri talep etmeyiniz :)

Bu arada dünkü yağmurdan sonra merak edip gidip boyumu ölçtürdüm ( 2,5 cm ) kısalmışım :)

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :) benim bildiğim kadarıyla fsm tarafında kapalı bir otopark yok ama bir garaj filan bulabilirsin yada carefour kapalı otoparkına koy :p :)

selam arkadaşlar. ben de aranıza yeni katılıyorum. adım ilker. uludağ üni. endüstri müh. okuyorum. keeway sl150 kullanıyorm.

Hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar;pişman olmayacağınız bir grubun arasına katıldınız en yakın organizasyonlarda görüşmek üzere. :wiinkk:

Hocam devlet elinden gelse benim kafa kağıdını bile alacak, onun için benden bu tip belgeleri talep etmeyiniz :)

Bu arada dünkü yağmurdan sonra merak edip gidip boyumu ölçtürdüm ( 2,5 cm ) kısalmışım :)

Birde İznik gezisindeki yağmur var etti 5 cm gittikçe çekiyorsun işin zor kardeşim.:queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar