[Bursa - MT]

abi bende bir araştırdım ama belediyenin organizasonunda motorla ilgili bir şey yok yürüyüs yazıyo sadece :silent:

mami abi bigun oda olur işallah napalım emok goremedık daha :pale:

İşte bizde o yürüyüşün önündeki Türk Bayraklı Motor gurubu oluruz :mrgreen:

haa Mert bu arada benım motor magazinin önünde göz kulak oluver :wiinkk:

Son düzenleme:
İşte bizde o yürüyüşün önündeki Türk Bayraklı Motor gurubu oluruz :mrgreen:

haa Mert bu arada benım motor magazinin önünde göz kulak oluver :wiinkk:

gidip tozunu filan alıyım abi istersen :p :) bu arada gercekten olursa iyi olur yuruyuz ben bayrakları asıyım sımdıden :p :)

O halde çarşamba günü 29 Ekim Fener Alayında susurluk olayını konuşuruz:cherry:
Bu geziyide merakla bekliyorum unutmayalım lütfen,Birde o tarafları bilen arkadaşlarımız gezilip görülebilecek güzel,tarihi,manevi yerlerini öğrensinler ki o kadar yolu yapmışken bizlere faydalı ve kalıcı bir şeyler bıraksın...:)

Korteje katılamadığımı bir kez daha belirtmek istiyorum, ama seneye kaçarı yok aranızdayım...

Hocam doğru söylüyor; bölgeyi tanıyan bilen kişilerin önceden bir güzergah ve durakları belirlemesinde çok büyük fayda var...

Özgür Kaptan vazfe başına, tam bir haftan var !!!

Son düzenleme:
Korteje katılamadığımı bir kez daha belirtmek istiyorum, ama seneye kaçarı yok aranızdayım...

Hocam doğru söylüyor; bölgeyi tanıyan bilen kişilerin önceden bir güzergah ve durakları belirlemesinde çok büyük fayda var...

evet özgür abi yine senin başına kaldı bu iş çekcen artık kahrımızı:pale::pale::pale:
farkındayım seni yoran bu kaptanlık işi baktın kontrolü sağlayamadın takıl kafana göre o zaman herkes sana ayak uydurur zaten :mrgreen:

Slm Arkadaşlar Ben Yeni üyeniz Ibo :)

hoş geldin aramıza

Enginim Dümenim etme eyleme biz seni sitenin kadrolu müezzini ilan ediyoruz, sen dünyevi işlerden bahsediyorsun...

Güzel kardeşim kefenin cebi yok, koynuna yıldız doldur :wiinkk:

karın tokluğuna olmuyor abi bu işler ac kalırsak dünyevi işlerden bile bahsedemeden doldurur imam pa...:))neyse konuyu fazla dağıtmayalım parada lazım yıldızda ibadetde din kardeşlerim

Son düzenleme:

Evt Özgür kaptan 1 hafta iyi dinlen toparlan biz bu gezide de liderimizi isteriz fırça atsanda kaptandır döverde,severde deriz...:cat:

Slm Arkadaşlar Ben Yeni üyeniz Ibo :)
Selam kardeş galiba sen benim tanıdığım İbosun değilmi,Hani şu BTSO Eğitim vadisinden,senide gezilerde aramızda görmek bizi mutlu edecektir.Hoşgeldin...
:)

Bu arada bu akşam Saat 20:00 da Papet cafedeyiz.Gerçi eşim başka bir yere söz verdiğinden gelemiyor ama biz orda olucaz...

O halde çarşamba günü 29 Ekim Fener Alayında susurluk olayını konuşuruz:cherry:
Bu geziyide merakla bekliyorum unutmayalım lütfen,Birde o tarafları bilen arkadaşlarımız gezilip görülebilecek güzel,tarihi,manevi yerlerini öğrensinler ki o kadar yolu yapmışken bizlere faydalı ve kalıcı bir şeyler bıraksın...:)

hocam gidilecek güzergahta tarihi erdek denizi tarihi kuş gölü,ve en önemlisi tarihi yörsan tostçusu son olarakta gölyazı beldesinde tarihi çınar şimdiki adı ağlayan çınar bir tarafı karaya diğer tarafı göle doğru olduğundan ağlayan çınar olarak adını almıştır:)
856631224946274.jpg

842611224946314.jpg

529801224946337.jpg

964971224946531.jpg

504101224946580.jpg

834181224946634.jpg

834181224946634.jpg

298171224949087.jpg

BU RESİMLERDE KUŞ GÖLÜNE AİT

201851224949134.jpg
364351224949153.jpg

VEEE BUDA YÖRSAN :)
17361224949180.jpg

Son düzenleme:
yörsana daha önce bir kaç kere gittim mutlaka gezilmesi gerekilen bir yer tarihide oldukça ilginçtir :p :) bu arada yol çok uzun ve havada umarım güzel olur dicem ama kasımada geldik artık hayırlısı olsun :p :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mert özelden mesaj attım sana ama galiba iş işten geçtikten sonra göreceksin :pr:

yörsana daha önce bir kaç kere gittim mutlaka gezilmesi gerekilen bir yer tarihide oldukça ilginçtir :p :) bu arada yol çok uzun ve havada umarım güzel olur dicem ama kasımada geldik artık hayırlısı olsun :p :)

en çokta törsanın tarihçesi insanı cezbediyo her türk gencinin bilmesi gereken bişey... helede ayranın geçmişi :queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar