[Bursa - MT]

Kortej nasıl bişi merak edenlere:

DSC_3183.jpg

Ben burda nerdeyim bulun:p

GÜNAH BENDEN GİTTİ YAPIŞTIRDIM SON SON DİYE DİYE OCAK ŞUBAT GİDECEK GALİBA BÖYLE:)

Yerinizde olsam bu rotayı tam tersi dolanırdım...
Sabah zinde ve dinlenmiş vücüt ile sabah aydınlığında(yani gece karanlığında değil) Bandırma yolu virajlarında rahatça gazlar ve hava alanı diye tabir edilen susurluk düzünü dönüşte sıkılmadan gazkolu üstüne yatarak rahatça gelirdim...:cat:
Kısa bir bakışla ilk aklıma gelen nokta budur...

Son düzenleme:

OEG

29 ekim organizasyonunda bende varım. lütfen bilgi!
sevgi ve saygılar

--/--

susurluk gezisine de kuvvetle muhtemel katılırım.

Son düzenleme:
Yanlış hatırlamıyorsa 358 yada 432 motosikletik katılımıyla bi kaç aksilik dışında güzel bir kortej idi...İstanbul'da olduğum vakte denk geliyor kortej ben istanbul'da kısmetse kortej ve Mustafa Kemal filmine giderek 29ekim'i kutlamayı düşünüyorum...Şimdiden ii eğlenceler...

Son düzenleme:
Nevin - Faruk ev sahipliğiniz ve yaşattığınız bu kusursuz gece için çok teşekkürler...

yaklaşık 6 saat sonra tekrar yollarda olacağım ama emin olun ki buna değer...

Bu arada değinmeden edemiyeceğim; Kerem ' in yeni imajı muhteşem, tam bir gentilmen rider :rendeer:

Üstte kravat takım elbise - altta motorcu pantolun ile gecenin adamı oydu bence :bounce:

Yine çok sıcak samimi ve oldukça matrak muhabbetler vardı,gecenin körünün 01.30 unda ancak ayrılabildik...
[img=http://img374.imageshack.us/img374/4788/dscn4625uf2.th.jpg][img=http://img374.imageshack.us/images/thpix.gif]
Şimdi sırada 29 Ekim Kortej gezisini yapmak var ve sonrada susurluk olayı...
Mert'çim kazandığın ödül ile ne yapmayı düşünüyorsun (belki hocanıda görürsün)

hocam bende gelmek isterdim hatta yaşar abi gidelimmi diye mesaj attı bana ama cumartesi oldugu için baska bir programım vardı ve hafta içi hep mudanyadıyım hafta sonu uzaklasıyım bari :p :) yok hocam daha kazanıp kazanmadıgım belli degil ama özgur abinin camının seklıne gore o motorun olabılecegını dusundum :wiinkk:

Keşke Bursa içinde buluşmayı yapsaydınız sizinle tanışabilseydim...Liseden arkadaslarım ile birlikteydim...Böyle seferi halde olunca insan ister istemez programlara ayak uydurmak zorunda kalıyor...

DSC_3183.jpg

Sabah zinde ve dinlenmiş vücüt ile sabah aydınlığında(yani gece karanlığında değil) Bandırma yolu virajlarında rahatça gazlar ve hava alanı diye tabir edilen susurluk düzünü dönüşte sıkılmadan gazkolu üstüne yatarak rahatça gelirdim...:cat:

abi herkez fikrini paylaşsınki bi oluşum olsun :cat:
bi şekil verelim yoğuralım...
seni bahsettiğin önemli bi konumesela... bence değerlendirelim...

özgür abi soldan ikincisin hediyem nerde :p :)

kesinlikle o....

Nevin - Faruk ev sahipliğiniz ve yaşattığınız bu kusursuz gece için çok teşekkürler...

Bu arada değinmeden edemiyeceğim; Kerem ' in yeni imajı muhteşem, tam bir gentilmen rider :rendeer:

Üstte kravat takım elbise - altta motorcu pantolun ile gecenin adamı oydu bence :bounce:

katılmamamak elde değil o keremmi yaaa :queen:

Keşke Bursa içinde buluşmayı yapsaydınız sizinle tanışabilseydim...Liseden arkadaslarım ile birlikteydim...Böyle seferi halde olunca insan ister istemez programlara ayak uydurmak zorunda kalıyor...

biz burdayızda noluyo ayarlıyoz her şeyi hava güzel pazar günü hava bozuluyo yağmur yağıyo :cherry:
bak şarkısı bile var :queen::queen::queen:

http://rapidshare.com/files/149342117/ne__351_e_karaboecek_ayda_y__305_lda_bir_pazar.mp3.html

Son düzenleme:
Motosiklet sevgisi.Ortak sevgi toplantılar geziler samimi arkadaşlıklar hoş sohbetler işte olay bu BURSA MTbunu yakalamış fotolar herşeyi anlatıyor devamılı olması dileklerimle.

arkadaşlar yeni aldığım habere göre pastırma yazı geliyormuş :) önümüzdeki hafta hava daha güzel ve sıcak olacak.... Kortej olayını kesinleştirelim artık arkadaşlar hareket yeri saati olarak..

bu arada yörsanda kahvaltı edelim :))

arkadaşlar yeni aldığım habere göre pastırma yazı geliyormuş :) önümüzdeki hafta hava daha güzel ve sıcak olacak.... Kortej olayını kesinleştirelim artık arkadaşlar hareket yeri saati olarak..

rıfat senin haber kaynakların neresi bilmiyom ama ayak olmasın...
şaka şaka evet haftaya haberler güzel olucak diye söylentiler dolaşıyo :cat:
dediğin gibi yörsanda kahvaltı güzel olur vakit harcamadan kopartıp gideriz artık :queen:
kortej olayı içinde saat 7-8 gibi yeşil-çelebihan önünde toplansak nası olur ordan bi plan yaparız artık ?

DSC_3183.jpg

evet haklısın kardeşim ama dikkatli bakarsan sabah zaten ilk gidiş noktası bandırma dönüş susurluk bursa aynen bahs ettiğin gibi

Son düzenleme:
evet haklısın kardeşim ama dikkatli bakarsan sabah zaten ilk gidiş noktası bandırma dönüş susurluk bursa aynen bahs ettiğin gibi

evet öyleymiş çok karışık birbirine çakışmış yollar bilmece gibi :p
o zaman bizim kahvaltı yatar gibime geliyo :silent:

Sen sağol Haldun uzak demeyip taa Gemliklerden atlayıp geldiniz.Dostluğunuz harika.Bize sizi kazandıran Mt ye teşekkürler..
Kerem traşlı başı üşümesin diye Yıldız tepede senin kaskla dolaştıya ben ona bittim.Umarım bize kızmıyordur ama çok tatlı çocuk...
: :)

Elbet bir gün buluşacağız....

Motosiklet sevgisi.Ortak sevgi toplantılar geziler samimi arkadaşlıklar hoş sohbetler işte olay bu BURSA MTbunu yakalamış fotolar herşeyi anlatıyor devamılı olması dileklerimle.
Abi sen yoktun ama...

Biz akşam Sadolarla konuştuk gidiş yeri olarak tirilye gibi düşünüldü ama toplu kararı kortejde veririz.Ya da olmadı topikte yine bu hafta tam oturturuz güzergahı.Bu konuda yine Engin'in ve Mami'nin yardımlarını bekliyoruz...Bu arada güzel yerler görecekmişik buna sevindik...

Son düzenleme:
allah allah neler oluyo böle yav mudanyayı kaçırdık susurluğu kaçırmasakmı ney

allah allah neler oluyo böle yav mudanyayı kaçırdık susurluğu kaçırmasakmı ney

Reizim dilberim başkanım ben sana diyorum motor adamın ömrünü çürütür :pale:

Bu arada bilgilerinize sunulur, saat 20:00 itibari ile Gebze' den geri döndük. İstanbul sular seller altında, bizler " Orhan - Cansu - Güney ve ben Çaka " bilimum yerlerimize kadar suyla içi içe bir vaziyette eve dönmüş bulunmaktayız. Ama en sevindirici anektot arabaların sağa çekmiş bir vaziyette yağmurun dinmesini beklerken bizim onlara sol çekip yanlarından geçişimizdi...

Ekli fotoğrafta süpürgelik rampasının bitişinde verdiğimiz zorunlu çay molasından bir hatıra...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar