Ben bu gözlüğü bir yerden hatırlıyorum ama nireden :wiinkk:
Bu arada cidden geleceksen topicte yaz " ben geliyorum " diye ev sahibi hesabını ona göre yapsın...
Hocam bu arada ben çok çay içerim:queen:
Hayırlı olsun SADO sonuna kadar yanındayız:rendeer:aRkadaşLar ßeLirLeyin ßir pLanda ona Göre Hareket eDeLim
Mami akŞama Yanına geLicem Nasipse aNahtarı Yaptırmaya ßiraZda LafLarız
Şimdi eVdeyim Turu eRken aTtım uRiyimde ßiraZ dinLenim dedim.
29'unda güzeL ßir Gezi aYarLana ßiLir asLında ßu Pazarda oLa ßiLir ama Sanırım katıLamayacak aRkadaşLar Var asLında Pazar Günü iYi oLa ßiLirdi.
KaySeri eRciyes ünv. okuyan kız aRkadaŞım geLicek 25 inde eĞer aRaya Sıkıştıra ßiLir iSek Söz Yüzüğü Takıcaktık ßirLikte oLmuş oLurduk ama onun geLememe ihtimaLide var eĞer geLemez iSe Veya geLirde yüzükLeri Takamaz iSek ßayramı ßekLememiz gerekicek..
mutLu günümüzde ßizi yaLnız ßırakmıcağınızı Düşünüyorum![]()
Duydunuz dimi ZAKOKKK-abonus sizin bölgeniz orası yespit edin yerini çeteyi toplar basarız :queen:arabanın plakası aldım citroen berlingo 25 fc 028 hürıyet bağlarbaşında civarında dolaşıyor bu öküz
Çıkış yolunu muhakkak bulacağım ama beklemekten sıkıldım dostumyasar'ım senin adına üzüldüm yaa :salut: sıkma canını illa ki bir çözüm bulunur.gelişmelerden bizi haberdar et daima :cat:
İmzamda yazdığım gibi hocam haksızlık önünde eğilmedim o yüzden işimi kaybettim ama pişman değilim buğünde olsa aynısını yapardım liseyi zar zor bitirdim ama hayat okulunda yüksek lisans yaptımSen o zaman yeri ve saatini tam olarak söyle ordanda bir yerlerde oturur bir çay içeriz...Ben varım arkadaşlar...
Yaşar kardeş mezuniyetini ve mesleğini tam olarak yaz hatta cv ni.Belki iş bulma adına sana yardımcı olunabilir.Elimizden geleni yaparız yeterki bir motorcu kaybetmeyelim Bursa'da...
hoş geldin:cat:bende geldim yav herkeseslm lar
29 ekimde ben İst.'da olacağım o yüzden ben katılamayacağım hafta sonu gezi işinide kesinleştirsek çok iyi olur ona göre şimdiden plan yapmam gerekO halde 29 Ekim Çarşamba akşamı konvoy gezisindeyiz, Bu cumartesi akşamı saat 8.00 da papet cafe deyiz...Herkes uydurmaya çalışsın,artık şehir içi oyuncaktır heralde bize değilmi yaaaa...Birde biz şimdi aile olduk ya görüşmeden edemiyormuyuz ne!...
Bak o zaman bekliyoruz muhakkak Motorlarla şu papet cafe deniz kenarına masa attırırız bu C. tesi akşamı,olmadı bizim burdaki evede misafir olun.O halde Bursa da toplanalım kaynaşalım diyen arkadaşlardan c.tesi için burada tezgah açıyoruz...
abi ayarla sen organizasyonu biz geliriz bursa MT olarak orda bulunmak lazım bencede gecen sene ki gibi olursa çok güzel olur 100 ün üzerinde motor vardı galiba :cyclopsan
c.tesi akşamı malesef gelemiyorum.hafta içi işten normalde gec cıktığım için c.tesi akşamları motorsuz (düz)arkadaşlarımapazar günlerinide mt grubuna ayırabiliyorum.o nedenle birlikte olmak isterdim ama sizlere kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum ancak.
(vay bee ne kadar duygulu yazdım tebrik ederim kendi kendimi)
Kardeşim benim;motorum yok neden benle görüşmüyorsun cumartesi akşamı,ben senin düz arkadaşın değil miyim..? :queen::queen:
Not: Kucak dolusu sevgilerin alınmıştır.
abi sana ben olayı söyledim projektör dedim sabaha kadar adrenalin dedim hafta sonu dedim anladın sen
neyse daha fazla gizem yapmayalım hocam yanlış anlamasın sonra. ps2 pes partisi yaklaşık 3 senedir neredeyse aralıksız devam ediyoruz her zamn davetlisin ayıpsın aramana bile gerek yok beklerim bi gün
OOO MERT SEN DAHA 1351 MOTORLA YOLA ÇIKMAN LAZIM :silent::silent::silent:
Millet cuma akşamı saat 19.17 - Nerede bu BURSAAAAAAAA
Kardeşim benim;motorum yok neden benle görüşmüyorsun cumartesi akşamı,ben senin düz arkadaşın değil miyim..? :queen::queen:
Not: Kucak dolusu sevgilerin alınmıştır.
nası yani abi :silent: ben sadece o büyük konvoyda bursa mt olarak bulunsak guzel olur dedim bide pankartımız fılan olsa aslında daha super olur![]()
Enginim Dümenim etme eyleme biz seni sitenin kadrolu müezzini ilan ediyoruz, sen dünyevi işlerden bahsediyorsun...
Güzel kardeşim kefenin cebi yok, koynuna yıldız doldur :wiinkk:
Arkadaşlar 29 ekim akşamı toplanalım ama ben organizasyon hakkındabilgi toplamaya çalışıorum. Genel bi fener alayı muhabbeti varmı die bu arada motor çoğunluğunu toparlarsak yapılabilir. büyük ihitimalle FSM Bulvarında buluşulur. Yani Esentepe
Arkadaşlar 29 ekim akşamı toplanalım ama ben organizasyon hakkındabilgi toplamaya çalışıorum. Genel bi fener alayı muhabbeti varmı die bu arada motor çoğunluğunu toparlarsak yapılabilir. büyük ihitimalle FSM Bulvarında buluşulur. Yani Esentepe