S.A tüm BURSA MT'nin bayramı mübarek olsun (biraz geç oldu ama)
O halde şimdiden en az 10 kişi olduk gibi.
Hava sağanak yağışlı arkadaşlar bu,ara sıra güneş açacak ıslaklığımız kuruyacak anlamına gelir.:cat:
Hem şeker gibi erimeyiz yahu yağmurda,hastalansak bile bağışıklılık sistemimiz tavan yapar gelişir.:cat:
Ya da şemsiye alırız sağanak başladığında durdurup motorlarımızın üzerine açar en sevdiğimiz aracımızla romantik anlar geçiririz.:cat:
Ya birde ilerde sasvaşlar neyim olur,zor şartlara alışmalı insan,ne o öyle el bebek gül bebek,:salut:
Ben her halikarda varım nazlanmam,kasmam,harbiyim,karizmatiğim,sadistim,yine de çoğunluk ne derse o olur.ale:
ee evet şimdi şöyle oluyor. Bursadan gidecek arkadaşarla pazar sabahı saat 9:00 da santral garajın ordaki garanti bankasının yanında (bitişiğinde otopark var)
http://img206.imageshack.us/img206/2879/ads1zxt7.jpg
buluşuyoruz ve fazla gecikmeden saat 9:15 te hareket ediyoruz. sarı yoldan dönüp dooru mudanya yolu :cat: mudanyada nevin hoca ile buluşacağımız yeri bana bırakın forumu meşgul etmeyelim hep beraber oraya varırızfarklı düşüncesi yada düzeltmek istediği bi yeri olan varsa söylesin lütfen...
YohK Ya ßen SizinLe ßuLuşup öLe Gideyim
Siz kaçta ßuLuşacaksınız rıdvan ?
ARKADAŞLAR GENEL BİLGİLENDİRME AMAÇLI Bİ TOPİC AÇTIM....
http://www.motosiklet.net/forum/gez...acagimiz-gezimizin-detaylari.html#post1279838
BÜTÜN BİLGİLER BURDA...
SADO SEN SAAT 8:45 TE BİZİM DÜKKANDA OL BURDAN RIFAT'I ALIR İNERİZ :queen:
S.A tüm BURSA MT'nin bayramı mübarek olsun (biraz geç oldu ama)
OLUR ÖYLE ARADA:mrgreen:lan sado bendeki saflığa bak bilgi topüğine gir ne fırlamış ordan çok özür dilerim ya kusura bakmayın mami sende kusura bakma sonunu okumadan daldım
belki benim gibi gurup sürüşlerinde tecrübesiz olanlar vardır diye veriyim dedim gercekten yararlı bilgiler var![]()
http://www.motosiklet.net/forum/faydali-bilgiler/43588-toplu-motosiklet-surusleri.html
Tmm 8:45de oRadayım NasipseaRarım ßen Seni Yine
![]()
bende aynı yerde olacağım 8.45 dimi yanlış olmasın sanırım özgürde aynı yere gelir o da yakın oturuyor.tabi yine kendisi bilir.su yağmurda olmasa nekkadaar eyi olacak![]()
yarın akşam katılım listesini,kimin nerede kiminle buluşacağını yazacağım karışıklık olmaması adına.
abi sen buskiye geleceksin sanırım 9:15 te orda olmanız gerekiyo biz sado ve rıfatla bizim dükkanda buluşup garaja gideceğiz yanlış anlaşılmasın!
YOK YOK BUSKİDEN GELMEYECEM MESKENDEYİM BENDE ZATEN DÜKKANIN ORAYA GELECEM BU ARADA DÜN UĞRADIM SANIRIM BABANDI SELAM SÖYLEDİM8.45 DOĞRU DİMİ OZAMN
Ne Sanslı Bi Ekibiz Yaa Pazar Dısında Yağmur YokBereketli Mt Yiz Vesselam
Çok önemli bi değişiklik olmazsa pazar günü bende gelirim bu arada hava durumuda galiba güzel olucak.
08/10/2008, Çarşamba Güneşli 23°C 9°C
09/10/2008, Perşembe Genelde Güneşli, Sıcak 24°C 10°C
10/10/2008, Cuma Güneşli 25°C 12°C
11/10/2008, Cumartesi Genelde Güneşli 26°C 12°C
12/10/2008, Pazar Ara Ara Güneşli 25°C 11°C