[Bursa - MT]

Başıma cok kotu seyler geldi bugun lastiğimi kesmişler bazı magandalar bide dosemeyı yırtmıslar ve en kötüsü görüklede başıma geldi bu olay

zar zor araba bulduk goturduk lastikciye butun gunum onla geçti motorun aslında bugun serviste olması gerekiyodu yag degisme zamanı

gelmişti serviste kapatmış şimdi aradım yarın sabah erken acarlarsa bir yağ değistirip aranıza katılabilirim yinede ne kadar sağlıklı olur

bilemiyorum o yüzden gelememde söz konusu :salut::salut::salut:

tmm da mami abi bizim ordan ters yön buskinin oraya donmem için yan yola girmem için nerdeyse garajın oraya kadar gitmem gerekiyo yada hürriyetten filan yol var mıdır acaba buskinin önüne :silent: :silent:

bende esentepe yada buskiden katılıcam gruba buluşabiliriz sabah .

bende esentepe yada buskiden katılıcam gruba buluşabiliriz sabah .

ESENTEPE DEDİĞİN YER BAĞLABAŞI KAVŞAĞI DİMİ LAMBALARIN OLDUĞU YER 9,15 DE GARAJDAN HAREKET EDECEZ AKSİLİK OLMAZ İSE ORDA 9,30 GİBİ OLURUZ EN GEC ONA GÖRE AYARLA KENDİNİ ORASI YAKINSA ORDAN ALIRIZ SENİ

Başıma cok kotu seyler geldi bugun lastiğimi kesmişler bazı magandalar bide dosemeyı yırtmıslar ve en kötüsü görüklede başıma geldi bu olay

zar zor araba bulduk goturduk lastikciye butun gunum onla geçti motorun aslında bugun serviste olması gerekiyodu yag degisme zamanı

gelmişti serviste kapatmış şimdi aradım yarın sabah erken acarlarsa bir yağ değistirip aranıza katılabilirim yinede ne kadar sağlıklı olur

mert çok üzüldüm geçmiş olsun :silent::silent::silent:
arkadaşlar 9.15 te garajdan çıkılacağından hesabınızı yapın ona göre yol kenarında bekleyin (esentepeden gelecek heralde mert ve Zakokkk) bi gurup motosikletli görünce el edin onlar durur :p
bu nedenle buski iptal olmuştur...

gez detayları tekrardan....
http://www.motosiklet.net/forum/duy...acagimiz-gezimizin-detaylari.html#post1279838

bu arada yarın herkezi toplayıp sorunsuz bi şekilde mudanya yoluna kadar eşlik edeceğim...
gelip gelmeme konusunda ikna çabaları sürüyor ümit yok...
haberler merkezimize ulaştığında burdan duyuracağız...
ayrıca yarın sabah dediğimiz saatlerde dedikleri yerde olamayan arkadaşlar benle iletişime geçsin...
aksi taktirde gecikme ihtimaline karşı beklenilmeyecektir...

Tamam 9:30 da esentepe lambalarda bekliyorum. bu mevkiye yakın olan arkadşlarla orda buluşuruz. Bu arada Mami katılamamana üzüldüm.

Bu arada Bursa MT üyeleriyle ilk gezim olacak umarım güzel geçer

Son düzenleme:
NasipSe ßen geLiyorum Mami inŞ. geLicek en aZındandan ßuskiye kadar kesin Allah'ın izniyLe Sonrasındada ßiz kandırırız Zaten :p
ßu aRada aRkadaşLar aYnı Şirkette çaLışmış oLduğum Hamdi iSminde ßir aßimizde geLe ßiLir.
Herkeze aÇık Diye HayırLıyorum inSan CanLısı iyi ßir inSandır :)

Dostum Yağ deiŞimini Sorun eTme Gidemesen ßiLe Yağı aLır ßen DeiŞtiririm.
geÇmiş oLsun...
aRamızda Görmek iSterim YohKsa küseRim :):):)

Hatta Hamdi aßi Gayet teCrüßeLi ,uYgun görüLürSe Grup KaptanLığı YTapa ßiLir aYrıca YoL ßiLgiside YükSek..

Son düzenleme:
mert gerçekten çok üzüldüm ya. yağ değişimi çok basit bir işlem kendin rahatlıkla yapabilirsin. bu geziyi kaçırma derim sezon kapanıyor.

Kelebek motorcu kokuları alıyorum mami :p

yaa dalga geçme akın yaa...
adam nuh diyo peygamber demiyo en son dediği lafa bak benim gönlüm yok naparsan yap...
ulan bi an gitsemmi diyede düşünmedim değil haa...
kısmet napalım...

kelebek motorcu ağır oluyo kanka biraz uutma ben aranıza geçen kış girdim ve bi buluşma kaçırmadım ona göre yani...

Son düzenleme:
iyi GeceLer aRkadaşLar HazırLıkLı geLmeyi unutmayaLım...
asLında ßenim oLduğum işLerde pLan pRogram oLdumu oLmuyo :p

Ben gelemicem :( yeni taktığım lastik hosuma gitmedi açıkcası ve zaten servise gitmesi gerekiyodu başka sorunlarıda vardı işte şansızlık ya bazı insanlıktan çıkmış kişiler yüzünden geziye katılamıcam çok üzgünüm gerçekten hocam ben yokken kimle uğraşcak acaba :p :)

Ben gelemicem :( yeni taktığım lastik hosuma gitmedi açıkcası ve zaten servise gitmesi gerekiyodu başka sorunlarıda vardı işte şansızlık ya bazı insanlıktan çıkmış kişiler yüzünden geziye katılamıcam çok üzgünüm gerçekten hocam ben yokken kimle uğraşcak acaba :p :)

Eşofman getirmediğinizde söyledğiniz bahanelere benzedi bu yok annem yıkadı,sular kesikti,elektrikler gitti bulamadım vs...:cherry:Nevin Hoca'yı bahane kesmez.Sen şimdi in yağını doldur,Olmadı sabah shy tan sana uğrarhalleder,oda olmadı artçı katıl yeterki9:45 te hancının önünde ol.
Ben zaten artçımla ortak kullanıcam aracı.Olmadı yolu 3 e böleriz.Sende bize dahil olup 1/3 lük mesafeyi benim gıcır sym ile SÜRÜCÜ olarak alırsın.Bu iyiliğimi de unutma.(Vefakar hoca,24 Kasımda beni görmen dileğiyle)
Yoklamada muhakkak aramızda ol.Geziyi asmak gibi bir ihtimalin olamaz bunu unut velet...:bounce:
Mami sana gelince gezi senin için pazara alındı.Şimdi nasıl bir seneryo ile gözyaşı dökmen gerekiyorsa ardına koyma ve bu işi hallet,devamsızlık hakkı sanada yok.::bounce:

evetya mami hocam doru diyor valla cuma yapacaktik yoksa sen gelesin diye pazara aldik gelsen guzel olurdu AMA yinede sen bilirsin tabu

Yahu gezi dediğin mudanya mami....Şehir merkezinde sanırm 30km ne olur ki..bunun için izin mi alınır yahu dışarı çıkıyorum denilir ve çıkılır...askere gidiyorsun oğlum artık..Bu kadar babaavcav olma :p

Her günüm cenaze her günüm şehit
Bunların sebebi bir it oğlu it
Uyan Türk evladı uyuma uyan
30 Kupona alınmadı bu vatan

Bunu yazmadan geçemiycem arkadaşlar.Türkiyem'in başı sağolsun.VATAN SAĞOLSUN. .Allah'ım düşmanların tuzaklarını kendilerine çevirsin.Türk askerini ve Mehmetçiğimizi havada karada ve suda muhafaza etsin...

Eşofman getirmediğinizde söyledğiniz bahanelere benzedi bu yok annem yıkadı,sular kesikti,elektrikler gitti bulamadım vs...:cherry:Nevin Hoca'yı bahane kesmez.Sen şimdi in yağını doldur,Olmadı sabah shy tan sana uğrarhalleder,oda olmadı artçı katıl yeterki9:45 te hancının önünde ol.
Ben zaten artçımla ortak kullanıcam aracı.Olmadı yolu 3 e böleriz.Sende bize dahil olup 1/3 lük mesafeyi benim gıcır sym ile SÜRÜCÜ olarak alırsın.Bu iyiliğimi de unutma.(Vefakar hoca,24 Kasımda beni görmen dileğiyle)
Yoklamada muhakkak aramızda ol.Geziyi asmak gibi bir ihtimalin olamaz bunu unut velet...:bounce:
Mami sana gelince gezi senin için pazara alındı.Şimdi nasıl bir seneryo ile gözyaşı dökmen gerekiyorsa ardına koyma ve bu işi hallet,devamsızlık hakkı sanada yok.::bounce:

içimdeki isyankar veledi uyandırdınız resti çektim ve gidiyorum.....
MOTOSİLET HAYATTIR...................................................................
ayrıca mudanyaya değil BU Bİ TUR
ama hiç unutmıcağım bi tur olucak sanırım...

evet aynen öyle olacak mami. arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. çok keyif aldığım bir gezi oldu.

çalışmak zorunda kaldığım için ayrıldım sizden yoksa sahilde çay içmek istiyordum ya :salut:

250 km. yol yaptık.Başta güneş vurdu terledik,sonra rüzgar çıktı üşüdük,derken yağmur yağdı ıslandık,gökkuşağı çıktı,altından geçmeye çalıştık.Bahtaniye içinden çıkamıyorum ama mükemmeldi,kesinlikle değdi.Cennet vatanımın dağı başka,gölü başka,denizi başka güzel.Farklı gezilerde ,aynı arkadaşlarla yeniden birlikte olmak üzere.Herkese teşekkürler..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar