[Bursa - MT]

Aslında körfez pisti çok fazla eleştri aldı,bu sbeple gitmemiz doğru olurmu bilemiyorum.Gidersekte büyük çaplı bir organizasyon yapıp ülke geneline yaymalıyız ve pisti protesto etmeliyiz diye düşünüyorum.
Rıfat cuma günü kandil benim akraba ziyaretlerim olur fakat yarın bir toplantı için BTSO Eğitim vadisine gidicem yarın bişey yaparsanız haberleşelim ,gerçi iftara dönerim yine Mudanya ya,yine de belli olmaz...

:) :) olsun hocam onemlı olan bayram ruhunu yakalamak zaten yada sekerede gerek yok motorunuzu bi tur werirsiniz yeter bana :p :)

Mert çim bayramın ilk günü sen uğrama benim ufak bir işim çıktı,yok yok hastalanıcam böyle başım neyim ağrıycak,hem neme lazım tatilde okul muhabbeti falan kasar bizi:cherry:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım sizin sıcak muhabbetinizden dolayı bende artık mt ciyim.Adım Faruk namı değer Nevin Hoca'nın Eşi...
Artık forumunuzdayım görüşmek üzere...:cat:

Hoş geldin aşkım,ben buradan 8 yıllık eşime beni motosiklet hastalığımdan vazgeçirmek yerine destek olduğu,güvendiği ve gözettiği için en içten teşekkürlerimi sunuyorum.
İlk başladığım zamanlarda kaza yaptığım kabusları gördüğü ve korktuğu halde zamanla bunlarada alıştı.
En yakın zamanda ona arabasını sattırıp güzel bir iki teker aldırmak umuduyla ...:cherry:

Hoş geldin aşkım,ben buradan 8 yıllık eşime beni motosiklet hastalığımdan vazgeçirmek yerine destek olduğu,güvendiği ve gözettiği için en içten teşekkürlerimi sunuyorum.
İlk başladığım zamanlarda kaza yaptığım kabusları gördüğü ve korktuğu halde zamanla bunlarada alıştı.
En yakın zamanda ona arabasını sattırıp güzel bir iki teker aldırmak umuduyla ...:cherry:

VALLA BAYILDIM SİZLERE.ARAMIZA HOŞGELDİN FEROMEN NAMI DEĞER NEVİN HOCANIN EŞİ FARUK:) SANIRIM İSMİNLE HİTAP ETMEMİN SAKINCASI YOKTUR HERHALDE AYNI YAŞLARDAYIZ. BEY DEMEK BANA COK SICAK GELMEDİ ACIKCASI:p TEKRAR GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLE:)

Son düzenleme:
ben faruk abiyide hocam demek istiyorum izin warmı newin hocam :p :)

Sen parmak kaldırıp,söz hakkı bile almadan topikte ne söylemeye çalışıyorsun ZavallıÖğrencimMert,lafı ağzında geveleme,elini cebinden çıkart, Sonrada kurallı,çatılı cümleler ile derdini anlat.:silent:

Hocam forumda damı parmak kaldırcam ya napalım siz ne dersiniz odur kaldırırız artık :salut: Bu arada çatılı demişken edilgen çatılımı kurıyım ettirgen çatılımı hocam :mrgreen:

Sen parmak kaldırıp,söz hakkı bile almadan topikte ne söylemeye çalışıyorsun ZavallıÖğrencimMert,lafı ağzında geveleme,elini cebinden çıkart, Sonrada kurallı,çatılı cümleler ile derdini anlat.:silent:

aaa hocam bu kadar üstüne gitmeyin ama isyankar olcak çocuk :p
aslında ben olsaydın sizi hocalığınız burda sökmez falan derdim :queen:

faruk abi hoş gedin diyim bende :cat:
arabayı satmana gerek yok araba her aileye lazım...
bi motorla 2 kişi gezersiniz zaten... dönüştede diğeri kullanır :)

faruk bey hoşgeldiniz. en yakın zamanda sizide motorize görmek istiyoruz :)
Hoşbulduk tek temennim sizlere katılmak ama galiba şimdilik artçı olarak.

ben faruk abiyide hocam demek istiyorum izin warmı newin hocam :p :)
Sen bana hocam de söz sana ders mers çalıştırmak yok erken yatırmak yok hatta ders çalışma isteği duyduğunda hemen bu topiğin başına otur ve bu isteğinin geçmesini bekle.seni motorunla ve siteyle başbaşa bırakacağım haberin olsun:queen::queen:

VALLA BAYILDIM SİZLERE.ARAMIZA HOŞGELDİN FEROMEN NAMI DEĞER NEVİN HOCANIN EŞİ FARUK:) SANIRIM İSMİNLE HİTAP ETMEMİN SAKINCASI YOKTUR HERHALDE AYNI YAŞLARDAYIZ. BEY DEMEK BANA COK SICAK GELMEDİ ACIKCASI:p TEKRAR GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLE:)
hoşbulduk engin kardeş yaşım 32 ama ismimle hitap etmeniz samimiyetin göstergesi olacaktır.

bi motorla 2 kişi gezersiniz zaten... dönüştede diğeri kullanır :)[/QUOTE]

Hoşbulduk mami eğer beni artçı alacak başkası çıkmazsa karizma yerlerden toparlamak zorunda kalacağız.

Bu arada canım aşkım n_tuncak hoşbulduk.Ben seni motordan soğutamadım kendim bu işe ısındım galiba senin aracı arasıra çaktırmadan kaçıracağım.

Son düzenleme:
Sen bana hocam de söz sana ders mers çalıştırmak yok erken yatırmak yok hatta ders çalışma isteği duyduğunda hemen bu topiğin başına otur ve bu isteğinin geçmesini bekle.seni motorunla ve siteyle başbaşa bırakacağım haberin olsun:queen::queen:

:cat::cat::cat:

sonunda aradıgım hocayı buldum :) nevin hocam :cherry:

hoşbulduk engin kardeş yaşım 32 ama ismimle hitap etmeniz samimiyetin göstergesi olacaktır.

Hoşbulduk mami eğer beni artçı alacak başkası çıkmazsa karizma yerlerden toparlamak zorunda kalacağız.

Bu arada canım aşkım n_tuncak hoşbulduk.Ben seni motordan soğutamadım kendim bu işe ısındım galiba senin aracı arasıra çaktırmadan kaçıracağım.[/QUOTE]

EVET TAHMİN ETTİĞİM GİBİ AYNI YAŞLARDAYIZ AMA BENDEN 1 YAŞ BÜYÜKSÜN O YÜZDEN BEN YİNE FARUK ABİ DİYEYİM :)

Hedef yurdumun insanı eğitim ve öğretimi mami, mesele ciddi,anlayış göster...

:cat::cat::cat:

sonunda aradıgım hocayı buldum :) nevin hocam :cherry:
Öyle hocayı herkes arıyor ben bile öğrenciyken hayalini kurardım ama boşuna sevinme Mert,ben onu engellerim, çevrimdışı olduğundada silerim,pc boşta kalırsın...
[/COLOR]

EVET TAHMİN ETTİĞİM GİBİ AYNI YAŞLARDAYIZ AMA BENDEN 1 YAŞ BÜYÜKSÜN O YÜZDEN BEN YİNE FARUK ABİ DİYEYİM :)

Heralde aynı yaşta olmalıyız Engin,ne mutlu ki bize hiç göstermiyoruz(taş çatlasa 40 bilemedin 50:wiinkk:)

Bu arada canım aşkım n_tuncak hoşbulduk.Ben seni motordan soğutamadım kendim bu işe ısındım galiba senin aracı arasıra çaktırmadan kaçıracağım.[/QUOTE]

ben o açıdan hiç düşünmemiştim yaaa :p
şimdi sizinki inada biner birbirinden sağlam motorlar alırsınız :cherry:

bütün Bursa mt'nin kandili mubarek olsun. Bu akşam kandil ve yağışlı. benim motosikleti başka akşam kutlayalım :)

Hedef yurdumun insanı eğitim ve öğretimi mami, mesele ciddi,anlayış göster...

Öyle hocayı herkes arıyor ben bile öğrenciyken hayalini kurardım ama boşuna sevinme Mert,ben onu engellerim, çevrimdışı olduğundada silerim,pc boşta kalırsın...

Heralde aynı yaşta olmalıyız Engin,ne mutlu ki bize hiç göstermiyoruz(taş çatlasa 40 bilemedin 50:wiinkk:)

DEĞİLMİ :pale:

♥ Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapılmanız dileğiyle. Nice kandiller.

♥ Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapılmanız dileğiyle. Nice kandiller.

teşekkürler samimiyet dolu mesajın için bende senin ve diğer tüm arkadaşlarımızın kandilini kutluyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bütün İslam Alemi vede Bursa-MT
kadir20gecesixy3mu1.jpg
[/URL][/IMG]

ARKADAŞLAR BAYRAMDA YAPILMASI PLANLANAN GEZİ İLE İLGİLİ Bİ KAÇ BİŞEY SÖYLEMEM GEREKİYOR SANIRIM...
bayramda ikinci günde dükkanda olmam gerekicek sanırım malesefki...
3. gün kücücük bi ihtimla belki çıkabilirim...
yani eğer bi orgaizason yaparsanız müsait olursam 3. gün katılabilirim aranıza ilgilenen arkadaşların dikkatine... saygılarımla :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar