abi benim msn [email protected]
Racing Room: 252 61 05infrared' Alıntı:Arkadaşlar,
Yalova Yolu'ndaki Racing Room'un telefonu gerekiyor.
Selmet' Alıntı:Selam arkadaşlar,
Burada bir iki yazı yazdım ama kendini tanıtmamışım. Ben Betül, 2 yıldır scooter kullanıyorum ama bir chopper hayranıyım, bir şirkette çalışıyorum, renkli motorları seviyorum.
Yazılanları okuyorum da, ohooo, öyle gezmeler filan.. Ama hep baylar toplanıp gidiyor sanırım. Neden bayanları aranıza almıyorsunuz. Korkmayın birşey olmaz, motorlarımızın gücü yetmezse , iyi kullananlar ile artçı olarak geliriz....
Buranın aktif üyeleri de sanırım : f-ender, seflek, metin67 (motorunun resimlerini gördüm, çok hoş) ve freeman
Diğer gezilerinize bayanların da katılmasını isterseniz bildirmeyi unutmayın .
Korkmayın biz ::melek02: gibiyizdiriyi ::friends: oluruz...
Selmet' Alıntı:Benim gibi geç kalma da , önce kendini tanıt istersen![]()
islece' Alıntı:Haklısın Betül,ben Ekrem.Mondial 100 kh bir motosikletim var.Üzerinden hiç inmiyorum desem yeri var.Ama servis konusunda dertliyim biraz .Adamlar hiç ilgilenmiyorlar.İlgilenen birilerini bulmak zormudur acaba.Hangi servisleri tercih ediyor millet.
seflek' Alıntı:Racing Room: 252 61 05
QUOTE]
sağol dostum........:rendeer:
ilkay, ben olsam almam o krediyi. bu bankacılar kendini ne sanıyor? sana kredi mi yok be dostum? hem o kadar da acele etme. ben senden para filan istemiyorum. uzun süre de istemem.freeman' Alıntı:şerefsiz banka beni kredi açısından çok riskli bulmuş.
olucak iş mi sanki seyyar satıcıyız.
neyse araya enişte girdide pazartesi ye hallolcak galiba.
cem abi merak etme (gerçi sen parayla ilgili bişey demiyon ama olsun benim içim rahat etmiyor.)öyle yada böyle motoru alcam.
bu arada motor servisten çıktı mı elektrik aksamını halletmişler mi elektrk beynini takcaklar mı akşama?
bu arada bütün yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz sefalar getirdiniz diyorum.
sağol dostum. bunu zaten biliyorum.Dedeefendi' Alıntı:Grubumuzun güzide siması Cem'in (SEFLEK) babası kanser şüphesiyle Şevket Yılmaz hastenesine yatırılmıştır. Buradan acil şifalar diliyorum... Manevi desteğimiz daima arkasında olacaktır.
Acil şifalar kendisine.Gelişmeler hakkında bilgilendirebilirseniz seviniriz.Dedeefendi' Alıntı:Grubumuzun güzide siması Cem'in (SEFLEK) babası kanser şüphesiyle Şevket Yılmaz hastenesine yatırılmıştır. Buradan acil şifalar diliyorum... Manevi desteğimiz daima arkasında olacaktır.
Yunus kardeş, burada tanıştığımız arkadaşlar gerçekten kıymetli insanlar. umarım tanışırsın, yüzyüze dostluklarından daha bir keyif alırsın. evet, seflek, yani bendeniz cem, regal'imi dr ilkay'a (freeman namıyla maruf) sattım. ancak regal henüz servisten çıkmadığından zilyetliğin devri ve mülkiyetin nakli mümkün olmadı.Topuz' Alıntı:merhabalar ben Yunus;
genellikle regal raptor forumuna takılan Topuz nick li üyeyim. çünkü regal motorum var. diğer topikleri de okuyorum fırsat buldukça.
....
valla bu aşamada elimizden geleni yaptık. 22'sinde biopsi sonuçları alınacak. bu arada da bir takım tomografi ve tahliller yapılıyor tabi. bekliyoruz. allah ne yazdıysa o! hayırlı olur inşallah.İHTİYAR' Alıntı:Acil şifalar kendisine.Gelişmeler hakkında bilgilendirebilirseniz seviniriz.